καλως τον χανιωτη τον πατριωτη..!!βασικα καμποσους χανιωτες εχω πετυχει..
Printable View
καλως τον χανιωτη τον πατριωτη..!!βασικα καμποσους χανιωτες εχω πετυχει..
θα κανουμε λεσχη ....
χανια - club
:)
χεχε..ναι..
<< .....ο τιγρης ιδιοκτητης και ο μπαγεβιτς προεδρος στο σεναριο του ...<<εθνους>>
αυτο ειναι το διδυμο για την αεκ που φωτογραφιζει το αποκλειστικο δημοσιευμα της πολιτικης εφημεριδας
δεν επιβαιβαιωνετε το σεναριο απο το περιβαλλον των δυο....>>
λετε να δουμε τιποτα τετοιο του χρονου το καλοκαιρι??
θα εχει πολυ γελιο!!
^^^.....παιζει κ ενα αλλο -οχι τοσο καλο βεβαια-....αυτο με τον τοτο.....
"Κιτρινόμαυρος συναγερμός" στο Λιμάνι!
Posted by Sports Live on 11:13 π.μ.
http://2.bp.blogspot.com/-YSYgkEXBkl...te-7-coreo.JPG
Κ"ίτρινόμαυρος συναγερμός" χτυπά στο Λιμάνι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί της Αεκ οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με την Ολυμπίκ ντε Μαρσείγ ετοιμάζονται να προμηθευτούν εισιτήρια προκειμένου να δώσουν το πάρων στο Καραϊσκάκι .
Χθες ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν συνάντηση με ανθρώπους της Μαρσείγ για να διασφαλίσουν ότι το 5% των εισιτηρίων(σ.σ. 1.735 συνολικά) θα δωθούν μόνο σε Γάλλους φιλαθλούς της OM.
Γι'αυτό το λόγο έξω απο το γήπεδο οι οπαδοί της Μαρσείγ θα πρέπει να υποδεικνύουν ταυτότητα και διαβατήριο για να διαπιστωθεί αν πραγματικά είναι Γάλλοι πολίτες,ενώ τα μέτρα στο Φάληρο θα είναι δρακόντεια.
http://www.sports-live.gr/2011/08/blog-post_9579.html
.....''ελεγχος διαβατηριων'' ... μονο η ομαδα του λιμανιου τοσο κομπλεξ
Ε βέβαια αφού οι αεκτζίδες θα πήγαιναν για να παρακολουθήσαν ήσυχα ήσυχα το ματς.
ksero ksero...thymame k ta persina ''epeisodia'' sthn toympa poy shkothike mexri k elikoptero meta apo diatagh toy proedroy sas
ps.oi opadoi ths AEK einai k opadoi ths al kainta ...opote exeis dikio....
Πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα γινόταν το παραμικρό ? Δεν λέω ότι θα έφταιγαν μόνο οι Αεκτζίδες ή οι μόνο οι Ολυμπιακοί, αλλά όσο να 'ναι υπάρχουν άτομα που πάνε στο γήπεδο και ψάχνουν μια μικρή αφορμή για φασαρία.
to oti tha ginei oti einai na ginei tha ginei eite yparxoyn AEKtzhdes eite oxi opos exei symbei k me toys ollandoys persy propersy , toys galloys ktl.....ta synithh karagkiozilikia toy proedroy sas einai apla gia ta matia toy kosmoy k gia na elaxistopoihsei thn eythinh ton misthoforon opadon-ypallhlon toy....
ps....perimene na matheis poion dikigoro tha exoyn oi syllhfthentes sta petralona k tha peseis apo ta synnefa...opos tote sth layrioy
Με τους Ολλανδούς δεν θυμάμαι να έγινε και τίποτα σοβαρό, πέρα από χειρονομίες... Οι Γάλλοι πάλι δεν ήταν και αγγελούδια. Σπάσανε διάφορα εντός κι εκτός γηπέδου και την ώρα του αγώνα δεν ήταν και ιδιαίτερα ήσυχοι. Απ' όσο θυμάμαι εντός γηπέδου δεν έγινε κάτι...
Δηλαδή εσύ μου λες ότι θα ήταν το ίδιο να έπαιζε η ΑΕΚ με τον ερυθρό αστέρα με φιλάθλους του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και χωρίς ? Ή μήπως αυτοί οι φίλαθλοι/οπαδοί θα ήταν υπάλληλοι ?
profanos k tha htan to idio.....k sigoyra oi opadoi toy olympiakoy an erxontoysan tha htan ypallhloi.....
Δεν είναι το ίδιο... Δηλαδή στον τελικό του κυπέλλου το 2009, θα ήταν το ίδιο αν αντί για Αεκτζίδες υπήρχαν φίλαθλοι της Μαρσέιγ ?
για τους υπαλληλους του κοκαλομαρινακη δεν εχει σημασια τι ειναι ποιοι.......
το εχουν αποδειξει αλλωστε σε θεατρικες παραστασεις, συναυλιες, τρενα με ασχετους, πανεπιστημια, πορειες, παιχνιδια β εθνικης κτλ κ χωρις ''αν'' αλλα με γεγονοτα....... Εν τελει οσο εξυπηρετουν τα συμφεροντα του εργοδοτη τους τοσο αυτος θα τους καλυπτει νομικα-υλικα σε περιπτωσεις που παει κατι εκτος σχεδιου, κ θα τους δινει κ μπονους παραγωγικοτητας κ αποτελεσματικοτητας (βλ. στοιχημα)
υ.γ αν ηταν μονο οπαδοι της Μαρσειγ το 2009 λοιπον τα ιδια θα ειχαν γινει με μονη διαφορα οτι μπορει να υπηρχε η πιθανοτητα(εστω κ ελαχιστη) το αποτελεσμα αυτη την φορα, να ηταν οπως το ειχαν φαντασιωθει οι χρηματοδοτουμενοι οπαδοι του οσφπ........
καλα ρε ολοι απο την ιδια χωρα ειμαστε.πανε καλα παιζει ελληνικη ομαδα και θα πανε να υποστηριξουν τους γαλλους?Μετα λενε οτι οι γαυροι εχουν κομπλεξ χεχεχεχε.κοιτα που καταντησαμε
οταν παιξει η αεκ με την αντερλεχτ παμε ολοι οι ολυμπιακοι να υποστηριξουμε τους βελγους
Η μαρσέιγ δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα για τους Αεκτζήδες. Υπάρχουν δεσμοί φιλίας ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων (η λιβόρνο ο τρίτος πόλος) εδώ και παρά πολλά χρόνια.Μια ομάδα υποστηρίζω εκτός της ΑΕΚ και αυτή είναι η Μαρσέιγ...σε άρρωστο βαθμό,την λατρεύω,εχω πάει στο Βελοντρόμ,εχω φανέλες της,κασκολ,καπέλα,άπειρα αναμνηστικά και γενικά όλα τα συμπραγαλα ενός καλού φίλαθλου.Εννοείται πως στο ματς με τον ολυμπιακό θα υποστηρίξω τον ολυμπιακό....της μασσαλίας.Στο δε ματς της Μασσαλίας αν μπορέσω θα μαι μέσα με κασκόλ της ΑΕΚ. Παίζει απευθείας πτήση Αθήνα-Μασσαλία,έχω πολλούς συγγενείς στην πόλη (τρίτης κ τέταρτης γενιάς έλληνες μετανάστες από την Σμύρνη) με τους οποίους έχουμε άριστες σχέσεις κ αλλαλλοφιλοξενουμαστε κάθε χρόνο οπότε αν όλα πάνε καλά θα το τολμησω!
Droit au but, βεντούζα στα γαυρακια σε 15 μερουλες!!!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
να το τολμησεις αν εσυ πιστευεις οτι ειναι σωστο και πρεπον να υποστηριξεις ξενη ομαδα οταν παιζει με μια ομαδα απο τη πατριδα σου.αλλα μαλλον εχεις δικιο απλως εγω ειμαι χαζος που παροτι ειμαι ολυμπιακος καθομαι να υποστηριζω βαζελους αεκτζηδες παοκτζηεδες και καθε λογης ελληνικη ομαδα οταν παιζει με μια ξενη .Απ'τι φαινεται ξεχνας απο ποια χωρα εισαι και ποιοι πραγματικα ειναι αδερφια σου.Τη βεντουζα που λες δε με νοιαζει ας τη φαει ο ολυμπιακος χαλαλι σου.Το θεμα ειναι να νιωθεις εσυ ωραια απο κει και περα τα αλλα δεν εχουν σημασια.Αρα δεν θα ειχες κανενα προβληνα οταν θα παιξετε με αντερλεχτ να ειναι οπαδοι του ολυμπιακου μεσα στο γηπεδο και να φωναζουν συνθηματα υπερ των βελγων .Αλλα τι λεω τωρα λιγοι ειναι αυτοι που ειναι πραγματικα ελληνες Δε χρειαζομαι καμια απαντηση ολες οι προτασεις μου ηταν ρητορικες (εντελως φιλικα)
Δεν κρίνεται η τύχη της πατρίδας μου στο ποδόσφαιρο συνεπώς δεν γίνομαι ανθέλληνας υποστηρίζοντας μια ξένη ομάδα.
Νομίζω ζεις σε έναν παράλληλο κόσμο αν περιμένεις οποιοσδήποτε φίλαθλος της ΑΕΚ να υποστηρίξει τον......Ολυμπιακό. Εσύ μπορείς να υποστηρίξεις την ΑΕΚ γιατί να μην το κάνεις άλλωστε.....ούτε πρωτάθλημα σου κλέψαμε, ούτε την χρηματοδότηση του γηπέδου σου τσεπώσαμε, ούτε παράγκα στήσαμε υποσκελίζοντας σε, σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο, ούτε......ούτε......ούτε.........
Προσωπικά θα νιώσω υπέροχα αν κερδίσει η Μαρσέιγ δεν τίθεται καν ζήτημα.
Και λίγη ιστορία
Πρόκειται για εμφύλιο !!!
Χ το ματς !
πρωταθλημα αν κλεψαμε ,το κλεψαμε απο παναθηναικο γιατι συνηθως εσεις τριτοι βγαινετε