ειδαμ ειδαμε....
ο μοχλος ο χαλασμενος ζει??
Printable View
O μοχλος ζει. Round 1 νικησαμε. Παμε να δουμε round 2 τι θα γινει. Η
τυχη του δεν εχει κριθει ακομα :P :P :P
Παντως η Tζουλια ρε παιδια ταλεντο.. Καθεται και πεδευεται με τραγουδια και
αηδιες.. Εδω ειναι τα λεφτα για σενα Τζουλιααα!!! :love:
Aν δεν εβγαλε λεφτα απο αυτο κι ειναι καμια υποκλοπη ενταξει μεγαλο σουργελο...
Οχι οτι δεν ηταν αλλα τωρα πηρε και το πτυχιο..
Τα βίντεο του god of war άντεξα να μην τα δω.
Τώρα νυστάζω αλλά περιμένω να δω την σειρήνα.
Πάντα έβαζα προτεραιότητες στην ζωή μου, άσε που το god θα το δω κάποια στιγμή από κοντά ενώ την συγκεκριμένη σειρήνα μάλλον ποτέ..:P
ajia!!!ajia!!
Σκεφτομαι οτι ελεος με το βιντεο της Τζουλιας!Εχουν παρατησει ολοι τις δουλειες τους εδω χαμω και ασχολουνται με το μικρο πορνιδιο! (μαζι κι εγω βεβαια .. λολ)
Και οχι και τιποτα αλλο... ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΗ σορρυ κιολας!Εχουμε δει πολλες και η Τζουλια δεν το κατεχει ιδιαιτερως...μαλιστα αν δεν ηταν ο πορνοσταρ παρτενερ της εκει χαμω να κανει λιγα απο τα "μαγικα" του (λολ) θα ηταν λες και πηδαγε πτωμα!
Και βουηξε ο τοπος λεμε... το τροκτικο απο τις 30 καταχωρησεις σημερα οι 10 αφορουν την Τζουλια... LOOOL τα μαθαμε ολα
Αν θελει να κανει καρριερα η Τζουλια καλυτερα να παρει παραδειγμα απο επαγγελματιες βλεπε Tory Lane, Holly Wellin, Sasha Grey κλπ κλπ σιγα το φροκαλο!
ΥΓ: α και το boobjob που εκανε προσφατα (απο οτι λενε) ειναι η αποτυχια η ιδια...
Που το ειδατε ρε παιδια το video της τζουλιας?
κατι πηρε το αυτι μου αλλα...
^^ Καλα εννοειται...δηλαδη αν υπαρχει ατομο που πηγε και πληρωσει για να δει την τζουλια σε dvd...κριμα τα φραγκα...
ΥΓ: οχι βεβαια να μην νιωσεις ασχημα.Οι κοπελες αυτες το κατεχουν το αθλημα...η Τζουλια παλι μπααα...Και επισης οι παραπανω κοπελες ειναι της φιλοσοφιας "μου αρεσει να πηδιεμαι" και οχι σαν την Τζουλια που ταχατες μου ειναι στεναχωρημενο το κακομοιρο το κοριτσακι και κλαιει συνεχεια... LOL
Αγαπαμεεεεε λεμεεεεεεε!!!!
Μολις μου ανακοινωσε το αφεντικο οτι "πρεπει να ληξει την συνεργασια μας μεχρι το τελος του Μαρτιου γιατι οι δουλειες δεν πανε καλα... κλπ κλπ"
Μηπως ψαχνει κανεις για Τοπογραφο...?
αντε να ρθουνε τα φιλαρακια μου απο Ιταλια!!
δεν αντεχω αλλο σπιτι!!!!
ισως επρεπε να πηγαινα στην πορεια σημερα,αλλα δεν βλεπω να αλλαζει κατι, οποτε δεν πηγα...
eseis liwnate me to video kai egw epeiza yphresies.....foustides oloi :p
oti eine idi arga ki eprepe na sas eix akalinixtisei idi! loipon .....kalinixta...!
Αυπνιες ρε γαμωτο.. Εχει μπει μες στο μυαλο μου και δεν βγαινει με τιποτα!!!