Κυριως νοτια προαστεια...
απλα μου λεγανε πως μπορει κ να το βρω γιατι το μεγαλο πακετο δεν εχει και την κινηση των αλλων κτλ...
Printable View
Κυριως νοτια προαστεια...
απλα μου λεγανε πως μπορει κ να το βρω γιατι το μεγαλο πακετο δεν εχει και την κινηση των αλλων κτλ...
20/11/2013 2x big bundle απο κοτσόβολος 22/11/2013 2x big bundle απο πλαίσιο. είναι για εμένα και 3 φίλους μου, αλλα προφανώς το 1ο θα το πάρω εγώ :)
Θα το ζητησεις ευγενικα η θα κανεις ετσι(http://www.youtube.com/watch?v=_avokeDxQdw):P Αν κανουμε οπως αυτοι στο βιντεο δεν πιστευω κανενας να παρει την προπαραγγελια του :P
Μιλησα πριν απο λιγο με Πλαισιο, και απλα μου ειπαν οτι θα παραλαβω κανονικα στις 13, την προ-παραγγελια την ειχα κανει αρχες Οκτωβρη μετα την επισημη ανακοινωση απο την sony hellas δηλαδη, προκαταβολη 20,50 ευρω δεν ειχα δωσει.
Πανο μηπως ετυχε πανω στην κουβεντα να σου διευκρινησουν οτι ολες οι παραγγελιες μεχρι και 30 οκτωβρη θα παραλαβουν day 1? κυριως για την ημερα ρωταω.
Τα media markt λέτε όντως να έχουν στις 13 αν δώσουμε τώρα προκαταβολή ή απλά θέλουν να μαζεψουν λεφτά;Ρωτάω κυρίως επειδή όλοι είναι κατηγορηματικοί ότι δεν θα έχουν και μόνο εκεί φαίνονται σίγουροι για το αντίθετο.
και εγω μιλησα μ πλαισιο εχω παραγγειλη απο ιουλιο 3πσ4 αλλα λεεν απο δευτερα παραλανβανω οποτε κοιταχτε το αυτο γιατι δεν νομιζω να τα στειλουνε απο τεταρτη η πεμπτη
Μηπως εχει να κανει με την αποσταση? γιατι εμενα μου ειπαν για τις 13 Δεκεμβρη
Εγώ παντός 100 ευρώ προκαταβολή τα βρίσκω πολλά,εντωμεταξύ τα δίνεις αλλά κάτι σε χαρτί για απόδειξη δεν έχεις που σημαίνει ότι κ να μην σου δώσουν 13/12 αυτοί καλυμμένοι είναι
Λαθος...
πηρα κανονικα αποδειξη...
sly τι ιδιο πραγμα ειναι μια μερα παραδοση ειναι για εδω οπως παντου εκτοσ αθηνασ
big bundle απο πλαισιο preorder στις 23/10
Παιδιά πήρα πριν λίγο κωτσόβολο ξανά για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω την κονσόλα 13 μου είπε ότι ήδη έχει γίνει παραγγελια και ότι περιμένουν να του έρθουν τα ps4 και να ξεκινήσουν της παραδόσεις...
Για να καταλαβω ρε παιδια γιατι διαβαζω διαφορα απο Κωτσοβολους και απο Πλαισιο εδω στο forum!Υπαρχει περιπτωση εμεις που εχουμε κανει προ-παραγγελια να μας σταλουν πριν της 13/12?Γιατι απο τα λεγομενα ορισμενων εδω μεσα αυτο βλεπω(χωρης να θελω να σας αμφισβητισω)
Πώληση πριν της 13/12 δεν θα μπορούν να κάνουν λογικά λόγω Sony Hellas
Λογικα ναι πωληση πριν δεν θα κανουν αλλα εδω και κανα-δυο σελιδες στο forum διαβαζω κατι για Δευτερα Τεταρτη-Πεμπτη,δεν ξερω αν ετσι τα λενε τα μεγαλοκαταστηματα αλλα υπαρχει και περιπτωση να δωθουν κανα-δυο μερες πιο πριν οι προ-παραγγελιες για να ξερουν μετα αν θα εχουν καθολου κονσολες για να βγαλουν στα ραφια(μια σκεψη εκανα).Οπως και να εχει αν καποιος παραλαβει πριν της 13/12 απο καποιο καταστημα γνωστο φυσικα ας το πει εδω για να παμε και εμεις να το παρουμε νωριτερα!Αντε γιατι οι τελευταιες μερες δεν περνουν με τιποτα...8 και σημερα!
βασικα , κανονικα θα τους βολευε να παραδωσουν πριν τις 13 τις προπαραγγελιες ωστε να μη συσσωρευτουν στα καταστηματα κοσμος που θα παραλαμβανει προπαραγγελιες και κοσμος που θα ψαχνει για κονσολα σε ραφια!!!