Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο ποστ άλλα κολλάνε πάρα πολύ τα κουμπιά και ειδικότερα το τετράγωνο και το τρίγωνο συμβαίνει και σε άλλους / υπάρχει γιατρεια?
Printable View
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο ποστ άλλα κολλάνε πάρα πολύ τα κουμπιά και ειδικότερα το τετράγωνο και το τρίγωνο συμβαίνει και σε άλλους / υπάρχει γιατρεια?
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο κι αν τα έχω λιώσει τα δυο χειριστήρια που έχω.
Νεκτάριε εμένα και τα δύο χειριστήρια μου κολανε πολλή ειδικότερα στο τετράγωνο πρέπει να το πατάω δεύτερη φιρα για να βγει. Οταν λεω κολλάει οχι όλο μέσα το κουμπί αλλά μονοπατα... Και μου χαλάει τα κόμπο η ότι άλλο κάνει ανάλογα το παιχνίδι
Όχι κάτι τέτοιο δεν έχω. Δεν ξέρω μήπως με κάνα κόλπο, όπως καθάρισμα με μπατονέτα και οινόπνευμα ή αν έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις αυτά τα σπρέυ αέρα για καθαρισμό που υπάρχουν να έκανε δουλειά; Μάλλον είναι σκόνη, ιδρώτας, κλπ που έχουν μαζευτεί και το μπλοκάρουν. ¶λλη λύση είναι να το λύσεις για γενικό καθαρισμό:
https://www.ifixit.com/Guide/DualSho...lacement/22447
Έχω ενα θέμα με το L1 του μοχλου... ειναι στην άκρη απο την έξω μεριά λίγο πατημενο προς τα μέσα, με αποτέλεσμα στο ΦΙΦΑ να το καταλαβαίνω γιατί φαίνεται στο σουτ (κάνει σκαψιματακι σε όλα τα σουτ) ,οπότε το έβγαλα απαλα με ένα εργαλείο καθαρισα το κουμπι και την υποδοχή με μια μπατονετα και το ξανά τοποθέτησα. Ήρθε ελαφρά λίγο πιο έξω αλλα και πάλι ειναι ευαίσθητο πολυ και πάλι "κάθεται" μέσα με 5-6 φορές πατημα. Το θέμα είναι οτι μενω επαρχία και δεν μπορώ να πάω απευθείας στην cometron. Τι να κάνω;
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αν ψάξεις στο YouTube θα δεις αρκετα βιντεακια για αυτο.
Υπόθεση μισού λεπτού ειναι να το φτιάξεις μόνος σου.
Τωρα ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να σου δωσω λινκ.
Το έκανα,είδα αρκετά βίντεο, αλλα μου ειναι αρκετά ευαίσθητο, φαντασου στο ΦΙΦΑ , κάνω σουτ και τα κάνει ολα με σκαψιμο Χωρίς να παταω L1! Ψιλο καλύτερα τώρα αλλα μια δυο να το πατισω πάλι θα μπει μεσα ξανα, είχα δει ενα βίντεο πριν καιρό που κάποιος έβαλε μέσα ενα αντικείμενο και έκανε αντίσταση αλλα δεν μπορώ να το βρω
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αν δεν φτιάχνεται στείλτο να στο αντικαταστήσουνε. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα.
Τελικά θα το στείλω αύριο στην cometron παιδιά, γιατί δεν γίνεται, έχει πρόβλημα, είναι λες και το έχω μόνιμα πατημένο, ενώ το κουμπί είναι κανονικά, αν το ακουμπήσω ελάχιστα, το καταλαβαίνει σαν μόνιμα πατημένο η κονσόλα.
Τους πήρα και τηλέφωνο, μου είπαν να το στείλω με δικά τους μεταφορικά, και η αποστολή νέου θα γίνει σε 3 εργάσιμες μέρες από αυτούς.
Ερώτηση, χρειάζεται να τους πάρω τηλέφωνο; μεθαύριο π.χ.; να δω αν παρέλαβαν ή να τους εξηγήσω κάτι παραπάνω; έχω βάλει μέσα στο κουτί μαζί με την απόδειξη αγοράς, και περιγραφή, για το πρόβλημα του μοχλού.
Ευχαριστώ
Edit: τώρα είδα το μήνυμά σου Μιχάλη. είχα κάνει delete το προηγούμενο.
παιδες αυτα ειναι καλα?
http://www.e-shop.gr/speedlink-sl-45...or-p-PS4.00043
ή να παρω τα orb απο το seven
Mια χαρά είναι τα ίδια πήρα από Κωτσόβολο το μόνο κακό ότι δεν κάνουν και για ds3 που θα ήθελα.
Εξαιρετικά... δεν δοκίμασα να βάλω σε DS3 γιατί δεν χρειάζονται αλλά σε Xbox 360 που έβαλα τα διάφανε και μαύρο (σε λευκό και μαύρο χειριστήριο αντίστοιχα) πάνε κουκλί.
Ωστόσο, με τρομάζετε με τα σχόλια σας για τα προβλήματα σε R1/L1. Τα έχω σκίσει στο Warframe αμφότερα (σπαθί το R1 / ταχύτητα κλπ στο L1) και ευτυχώς όλα μία χαρά και στα δύο.
Παρέλαβα σήμερα το νέο μοχλό από cometron μιας και ο πρώτος εμφάνισε πρόβλημα με το L1, Πέμπτη πρωί το έστειλα, και σήμερα Σάββατο ήρθε ο νέος. (μένω και επαρχία). ¶ψογοι στην cometron και με την συνομιλία και με την εξυπηρέτηση.
Και μέσα στο κουτί είχε και δωράκι! Την τριλογία του Spiderman σε Blu-Ray παρακαλώ!
Spoiler!
παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον μοχλο
ενω πατιεται κανονικα το r1 και το ρ2 το dualshock αντιλαμβανεται οτι τα παταω συνεχεια η αλλες φορες ενω τα παταω δεν λειτουργουν
μπορω να κανω κατι η παω για καινουριο;;;
Για πληροφορίες αν θέλεις να το ψάξεις μόνος σου έχει το google πολλές:
https://www.google.gr/search?q=ps4+r...FsrcywPZ5YHAAQ
Πάντως έχεις το δικαίωμα αν σου είναι εύκολο να το επιστρέψεις και να πάρεις καινούργιο. Δεν ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό στην πόλη σου βέβαια, στην Αθήνα όλοι πήγαιναν στην cometron με την απόδειξη και τους τα άλλαζαν επιτόπου.
Βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά δεν το βιαζομαι οποτε μπορεί να μιλήσω Μαζί τους
Αλλά δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει η εγγύηση
...και το δελτίο τύπου.
SONY COMPUTER ENTERTAINMENT INTRODUCES “DUALSHOCK 4 WIRELESS CONTROLLER 20th ANNIVERSARY EDITION”
Limited Edition DUALSHOCK 4 Launches in North America, Europe and Asia in September 2015
http://scei.co.jp/corporate/release/pdf/150616a_e.pdf
Ελα Sony, μπορεις κι εσυ...:PSpoiler!
Παιδιά επειδή ψήνομαι να τσιμπήσω το ps4 θέλω να ρωτήσω κάτι,έχω σκοπό να το πάρω για το PES 2016 που μαζευόμαστε με το παρεάκι και παίζουμε 2vs2 το θέμα είναι ότι χρειάζομαι 4 χειριστήρια τουτέστιν 200€!!!!!!..............υπάρχει άλλη λύση οικονομικότερη ή μας έχει δέσει τα χέρια η SONY???