https://www.youtube.com/watch?v=74NMhaeC62U
Είδα το Thor: Ragnarok.
Πλήρης απογοήτευση.. Μιλάμε για μια ταινία που είναι καθαρά κωμωδία με πάρα πολύ κακό χιούμορ και πολύ προβλέψιμο μετά από ένα σημείο.
Πραγματικά για την ταινία δεν ξέρω τι να πω.. Ακόμα και σε κάποια σημεία που πήγαινε να πάρει τα πάνω της πεταγόταν ένα κακό αστείο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα
Spoiler!
Οκ η ταινία έχει κάποιες καλές μάχες αλλά όχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί... Αλλά είναι τόσο φορτωμένη με κακό χιούμορ που προσωπικά ούτε τις μάχες δεν ευχαριστήθηκα..
Και μάλλον βλέπω έτσι να πηγαίνουν όλες οι ταινίες της Marvel.
Μία το Spiderman, τώρα το Thor, σκέφτομαι να δω το Black Panther και φοβάμαι λίγο μην κλάψω τα λεφτά μου....
Μιχάλη το Thor ήταν κωμωδία όπως είπες, το Black Panther δεν είναι, μην ανησυχείς (έχει κάτι αστειάκια αλλά λιγότερα από τις τελευταίες της Marvel - γενικά έχει διαφορετικό ύφος).
i tonya. Δώστε το όσκαρ στη κοπέλα χτες.
Σαρωσε το Shape of water.. Για τις υπολοιπες κατηγοριες πιστευω οτι το αξιζε(σκηνοθεσια, μουσικη - χορογραφια), ομως το οτι κερδισε τον τιτλο της καλυτερης ταινιας δειχνει ποσο φτωχος ηταν και ο φετινος ανταγωνισμος..
Κατ εμε τραγελαφος η ολη φαση.
Shape of Water καλυτερη ταινια και οχι οι 3 πινακιδες? Απλα αστειο...
Σεναριο το Get Out αντι των 3 Πινακιδων επισης? Απλα αστειο...
Εγω πιστευω οτι πολυ απλα οι 3 Πινακιδες εχασαν διοτι ολοι οι ευαισθητοι δεν μπορουν να μασισουν ευκολα μια ταινια που καταπιανεται μεν με ολα τα κοινωνικα θεματα της εποχης (ρατσισμος, μειονοτητες κλπ) αλλα δεν κανει κυρηγμα στον θεατη, ουτε και προσπαθει να τον "διδαξει" ευθεως, αλλα αντιστοιχα τον αφηνει να βγαλει εκεινος τα συμπερασματα του.
Ενω φυσικα και το SHape of Water και το Get Out ειναι ταινιες που ειναι χτισμενες πανω στην εντελως παιδικη... οσκαρικη βαση του "ρατσισμος = μη, τζιζ! κακο! Το καταλαβες παιδακι 40 χρονων? Οχι, μισο λεπτο να στο ξαναπω σε αλλες 3-4 σκηνες γιατι εισαι μικρος και ηλιθιος και πρεπει να δηλωσω απροκαλυπτα αλλιως θα βγουν ολοι οι social justice warriors εκει εξω και θα με κραξουν!"
Τραγικο. Εχει καταντησει γελοια η φαση...
Εχτές το βράδυ ξεκίνησα να βλέπω το Shape of Water πριν από την απονομή τον Όσκαρ.
Πειράζει που μετά από μια ώρα το έκλεισα;
Είμαστε σοβαροί; Μιλάμε για ταινία ηλιθιότητας τουλάχιστον.
Διάλογοι, χαρακτήρες, ιστορία, όλα αστεία με την αρνητική έννοια.
Ειλικρινα ομως... γιατι ασχολειστε με τα Οσκαρ;;
Εχω σταματησει εδω και χρονια να σου πω την αληθεια. Ειναι πλεον πιο προβλεψιμα και απο το ασος ημιχρονο διπλο τελικο του Κομποτη. Για εμενα ειναι ενα κλασικο δημοσιοσχετιστικο παιχνιδι που προωθει οτι γουσταρει η αμερικανικη βιομηχανια με λιγες εξαιρεσεις / πινελιες που κανουν το θεσμο πιο και καλα αντικειμενικο. Πλεον παρακολουθω χρυσες σφαιρες.
Δεν τα παρακολουθω ουτε εγω, απλα τη λιστα με τους νικητες ε την διαβαζω ετσι επειδη εχω την περιεργεια.
Γενικα ειναι φανερο εδω και καιρο πως η ολη διαδικασια πλεον κινειται πανω σε συγκεκριμενες ατζεντες, της εκαστοτε περιοδου. Το προβλημα μου εινια οτι πλεον αυτου του ειδους η ατζεντα εχει αρχισει να χαλαει την ποιοτητα του κινηματογραφου. Πολλα "τικς" που πρεπει να μπουν, πολλα "ταμπου" που δεν πρεπει να αναφερθουν γιατι αυτοματως θα μπει η ολη παραγωγη και συντελεστες σε μια μαυρη λιστα που θα λιντσαρει ο καθε υποκριτης εκει εξω.
Όσο τετριμμένη ιστορία και να ήταν για μένα άξιζε το βραβείο σκηνοθεσίας το σχήμα του νερού. Το βρήκα αψεγάδιαστο με τα πιο ωραία σκηνικά που σε ρούφαγαν στον κόσμο του. Μέχρι εκεί όμως τίποτε παραπάνω. Η καλύτερη ταινία που είδα φέτος ήταν μακραν η αόρατη κλωστή (μουσική,σκηνοθεσία,σενάριο και υποκριτική) και από κοντά οι 3 πινακίδες.
Το get out πραγματικά απορώ γιατί έχει hyparistei τόσο πολύ....ένα θριλερακι απλά οκ να περάσει η ώρα. Και το παρουσιάζουν λες και επαναπροσδιόρισε το είδος.
Καλά τα λέτε γενικά αλλά
Όχι και Χρυσές Σφαίρες ρε Τάσο :D
Ένα τεράστιο πάρτυ είναι οι Χρυσές Σφαίρες (χωρίς καν σωστές κατηγορίες!) που επιλέγουν τους νικητές λιγότερα από 90 άτομα!
Και πάνε όλοι για να πιουν και για να τον χαβαλέ.
Όλα τα παρακολουθώ εγώ εννοείται, μην παρεξηγηθώ χαχα
http://believeentertainmentgroup.com...ar-basketball/
Dear Basketball - Jobe Bryant, Glen Keane
Και εγώ εδώ και πολλά χρόνια έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα Oscars. Διαβάζω τους νικητές κάθε χρόνιας αλλά μέχρι εκεί.
Και βασικά από τους νικητές όλων των κατηγοριών το πολύ πάντα να έχω δει 2 ταινίες :P Οι υπόλοιπες μου είναι κυρίως άγνωστες.
Σε αντίθεση με τα 90's που πρέπει να τις είχα δει όλες τις ταινίες που πήραν βραβείο καλύτερης ταινίας.
Ίσως να φταίει και η έλλειψη χρόνου που πλέον δεν μπορείς να ακολουθήσεις αρκετά χόμπι ταυτόχρονα...
Δεν ξέρω ρε γαμωτο. Βλέπω τις ταινίες που κερδίζουν, τσεκάρω κανένα trailer και μου φαίνονται αρκετά αδιάφορες και καθόλου του γούστου μου.
Στα 90s είχαμε Braveheart, Η σιωπή των Αμνών, Forrest Gump και πόσες άλλες ταινίες που δεν πήραν όσκαρ.
Πάντως πιστεύω ότι αδιαφορία στα βραβεία οφείλεται στο ότι πλέον ο κόσμος θα δει IMDb, Rotten Tomatoes. Επομένως δεν έχει ανάγκη τα βραβεία για να πειστεί ότι μια ταινία είναι καλή.
Sent from my iPhone using Tapatalk