Επιτέλους, μετά από 3 χρόνια αναζήτησης-άγχους-τρεξίματος (που δεν έχει τελειώσει ακόμα) αγόρασα διαμέρισμα.
Μετακόμιση-τακτοποίηση από Οκτώβριο το βλέπω..
Printable View
Επιτέλους, μετά από 3 χρόνια αναζήτησης-άγχους-τρεξίματος (που δεν έχει τελειώσει ακόμα) αγόρασα διαμέρισμα.
Μετακόμιση-τακτοποίηση από Οκτώβριο το βλέπω..
Ωραίος Κώστα. Με το καλό να μπείτε στο καινούριο σας σπίτι!
Αν θυμάμαι καλά πλέον γείτονας.
Θενξ, ναι γείτονας :) Η μικρή έχει ήδη λατρέψει το άλσος που την έχουμε πάει κάποιες φορές.
Μπράβο, Κώστα!!!!!
Καλοριζικο να ειναι και να το χαρείτε!!!!!
Καλοριζικο αδερφε!
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πριν μία βδομάδα παντρεύτηκα. Μεγαλώσαμε..!
Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε συγγενείς και φίλοι απίστευτα, στο τραπέζι ήταν τέλεια (οι περισσότεροι δεν έβαζαν κώλο κάτω λόγω των εξαιρετικών μουσικών επιλογών μου προς στον DJ χεχε). Συνδυάσαμε και έθιμα/τραγούδια ποντιακά και ρωσικά (η μάνα μου Πόντια γεννημένη και μεγαλωμένη στην Σοβιετική Ένωση, η γυναίκα μου Ρωσίδα) και είχε και μεταξύ άλλων χαβαλέ. Πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω συνεχόμενα 45 λεπτά Ποντιακά, τικ μονό, διπλό, κότσαρι κλπ για όποιον ξέρει (τα απλά τα ήξερα, τα πιο δύσκολα τα μάθαινα χωρίς να ξέρει η μάνα μου τίποτα), τα είχα παίξει κυριολεκτικά. Πλέον δε θα μου λέει "μια φορά δεν έχεις σηκωθεί να χορέψεις Ποντιακά, αλήτη" :P .
Η άλλη μικρή έκπληξη που έκανα στη γυναίκα ήταν το τραγούδι του πρώτου χορού, το οποίο είναι ένα κλασικό ρωσικό του είδους (το ποστάρω παρακάτω για όποιον έχει όρεξη για ρωσική μπαλάντα :D ), παρόλο που είχαμε συμφωνήσει άλλο, μη ρωσικό.
Αυτά τα λίγα :) Εύχομαι και στα δικά σας, όσοι το επιθυμείτε.
https://www.youtube.com/watch?v=q6nG3OEg5_I
Να ζήσετε, Δημήτρη!!!!! Βίον ανθόσπαρτον απο καρδιάς!!!!!!!
Να ζήσετε Δημήτρη!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να ζησετε.Υγεια και ευτυχία
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ζήσετε!! Καλούς απογόνους!
Να ζήσετε, να ευτυχήσετε, καλούς απογόνους και πάνω απ' όλα υγεία!!!!
Δεν ηξερες δεν ρωταγες και μας τους παντρεμενους[emoji14]
Σας εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και γεροί και να έχετε πάντα την τύχη με το μέρος σας.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νεύρα πολλά με τη Vodafone...
Ο τελευταίος λογαριασμός μου ήρθε 7€ πάνω, λέω κάτσε να δω πως το κατάφερα.
Κοιτάω, 0.5€ χρεώσεις πέραν παγίου. Λέω κάτι δεν πάει καλά. Βλέπω μου έχω έχουν αφαιρέσει μια έκπτωση. Εγώ το Γενάρη ανανέωσα για 2 χρόνια στο Red 1 με τιμή 29€ όσο έδινα και τα προηγούμενα χρόνια.
Παίρνω τη Vodafone για να τους ενημερώσω για λάθος που έχει γίνει στο λογαριασμό μου.
Και μου λέει ο υπάλληλος δεν σας ήρθε κάποια ενημέρωση στο κινητο σας;; Λέω όχι. Ε θα σας έρθει.. Λέω δεν πάμε καλά...
Τι ενημέρωση να μου έρθει κύριε μου;
-Σας είχαμε βάλει μια επιπλέον εκπτωση εκ παραδρομής. Τώρα διορθώθηκε αυτό το λάθος, αλλά εννοείται δεν θα σας ζητήσουμε ανδρομικά τα χρήματα.
-Αυτό έλειπε του κάνω. Εσείς μου πουλήσατε ένα πρόγραμμα στα 29€. Δεν ξέρω με τι εκπτώσεις και αν κάνατε λάθος και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. όταν πριν 2 χρόνια είχα κάνει φορητότητα γιατί μου είχε προσφέρει άλλη εταιρεία το ίδιο πρόγραμμα στα 33€ εσείς μου κάνατε αντιπροσφορά και μπράβο σας. Τώρα μου λέτε ότι όλο αυτό ήταν λάθος;; Οτι 2-2,5 χρόνια μια εταιρεία σαν τη Vodafone είχε κάνει τέτοιο λάθος;;
-Ναι αυτό σας λέω
Τεσπα δεν θα σας πω όλη τη συνομιλία εδώ παιδιά, αλλά μιλούσα 40 λεπτά και είχα πολλά νεύρα με την συγκεκριμένη τακτική.
Μαθαίνω πως το ίδιο κάνανε και σε φίλο μου.
Εγώ πραγματικά τώρα θέλω να φύγω, στο φίλο μου του λένε θα πληρώσεις πρόστιμο 200€.
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;Ανεβάζουν το πάγιο χωρίς καμία ειδοποίηση και δεν σε αφήνουν να φύγεις;;;
Κανονικά δεν έχεις το δικαίωμα να φύγεις από την εταιρεία;;
Μιχάλη, πρέπει να δεις πότε έκανες την τελευταία σου ανανέωση. Γενικά και με κάθε επιφύλαξη:
- Αν ανανέωσες με τα 29Ε και το συμβόλαιό σου είναι ενεργό αυτή τη στιγμή, φυσικά και μπορείς να φύγεις εφ' όσον σου ανεβάσουν το πάγιο και δεν είναι αυτό που συμφώνησες. Συνήθως βέβαια, ενημερώνουν για τέτοιες αλλαγές προκαταβολικά σε προηγούμενους λογαριασμούς και σε ενημερώνουν ότι έχεις δικαίωμα να καταγγείλεις την σύμβαση ή κάτι τέτοιο εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.
- Αν το συμβόλαιό σου έληξε, τότε μπορείς να φύγεις έτσι κι αλλιώς ανά πάσα στιγμή. Συνήθως πάντως, οι εκπτώσεις που κάνουν με τις αντιπροσφορές αυτές όταν κάνουμε αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία, πράγματι λήγουν κάποια στιγμή και μετά δεν είναι απαραίτητο ότι θα σου κάνουν αντίστοιχη προσφορά. Βέβαια πάλι τους απειλείς ότι θα φύγεις και τους πείθεις αργά ή γρήγορα χεχε
Ο φίλος σου γιατί να πληρώσει πρόστιμο;
Τσέκαρε εδώ Μιχ
http://www.vodafone.gr/portal/client...on?pageId=4341
και συγκεκριμένα:
Quote:
11.2 O Συνδρομητής δικαιούται να τερματίσει την παρούσα οποτεδήποτε εντός της Ελάχιστης Διάρκειας Σύμβασης μόνο για σπουδαίο λόγο.
11.3 Μετά το πέρας της Ελάχιστης Διάρκειας Σύμβασης, ο Συνδρομητής έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη Σύμβαση οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται τριάντα (30) ημέρες μετά τη παραλαβή από τη VODAFONE της σχετικής ειδοποιήσεως, εξαιρουμένων των περιπτώσεων εύλογου αιτήματος του Συνδρομητή για διαφορετικό χρόνο αποσύνδεσης.
11.4 Σε περίπτωση τροποποίησης των συμβατικών όρων μονομερώς από τη VODAFONE ο Συνδρομητής έχει το δικαίωμα καταγγελίας της Σύμβασης αζημίως, με εξαίρεση τυχόν επιδότησης Εξοπλισμού ή παγίων, εντός ενός (1) μηνός από τη σχετική κοινοποίηση.
11.5 Η επιτυχής φορητότητα του Αριθμού Κινητής Τηλεφωνίας προς άλλο Φορέα αποτελεί οποτεδήποτε σπουδαίο λόγο λύσης της παρούσας χωρίς αυτό να επηρεάζει τις υποχρεώσεις του Συνδρομητή έναντι της VODAFONE βάσει του όρου 3.6.
Μετα απο 7 μηνες απιστευτης πιεσης στη νεα δουλεια βρισκομαι σε αδεια απο τη Δευτερα μεχρι 5 Σεπτεμβριου...
Εχω χρονο να παιξω, να ακουσω μουσικη, να ασχοληθω με τη φωτογραφιση και γενικω να κανω οτι με ευχαριστει!
Καλο Καλοκαιρι σε ολους απο μενα... επισημα πλεον! :P
Όχι γιατί εχεις πάρει έκπτωση και αυτη μετράει δλδ σου λενε να γυρισεις πισω ενα ποσο η να υπάρχει πέναλτι.
Εγώ έτσι έφυγα από Vodafone ανεβασαν στο red 1 τα mb σε δυο gb και μου έβαλαν ετσι θέλω 5 ευρώ συν, ρε δεν τα θέλω μου λενε ας το έλεγες πριν ενα μήνα που ειχαμε ανακοίνωση στο site (έπρεπε να παρακολουθήσω το site τι βγαζει).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk