Και που εισαι ακομα χαζομπαμπα, περιμενε να δεις τι θα παθεις οταν σε πρωτοπει μπαμπα.
Printable View
Και που εισαι ακομα χαζομπαμπα, περιμενε να δεις τι θα παθεις οταν σε πρωτοπει μπαμπα.
Να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!
Από τώρα και στο εξής η ζωή σου έχει αλλάξει για πάντα, θα είναι πιο όμορφη :)
Να ζήσει και να την χαίρεστε πάντα!!!!!
Να σας ζήσει και όλες σας οι μέρες απο εδώ και πέρα να έχουν την ιδια γλυκιά αίσθηση. Πάντα χαρούμενοι.
Να σας ζησει! Να παιρνουμε τωρα και σειρα (Παυλο-Μιχαλη ε?):P
ΧΑαχαχαχαχ εγώ είμαι εκτός σειράς!!!! μουαχαχααχ την έχω γλιτώσει (στο πολύ παρα-τσάκ βέβαια) αρκετές φορές και επί πολλά χρόνια! :P
χαχαχαχα
Στο μαγαζί βάζουμε λίγο ραδιόφωνο να περνάει η ώρα, μιας και δεν στραβώνεται κανείς να πάρει τηλέφωνο ή να μπει μέσα. Ο συνέταιρος μου που το διαχειρίζεται ακούει Best, Εν Λευκώ κλπ. Μου λέει πριν από λίγο ότι πάει τουαλέτα και πριν περάσει μισό λεπτό οι παραγωγοί στον Best άρχισαν να μιλάνε για το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Εγώ το έχω δει αλλά ο φίλος μου περιμένει να κυκλοφορήσουν όλα πριν ξεκινήσει. Δεν θα ήταν μαλακία να ήταν παρών ότι σχολίαζαν αυτοί οι τύποι; Δλδ ο καθένας πρέπει να έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί "κινδυνεύει" από παντού να χαλάσει η εμπειρία του;
Πουλάμε εξοπλισμό και αναλώσιμα σε τζαμάδες. Χονδρική μόνο.
Από πρώτο χέρι δεν ξέρω γιατί δεν έχω FB ή twitter αλλά έχω διαβάσει ποστ εδώ από παιδιά που την πάτησαν οπότε φαντάζομαι. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το συζητούσαν στο ραδιόφωνο χύμα.
Ο ISS θα φαίνεται με γυμνό μάτι αποψε στον Αττικο ουρανό όπως ενημέρωσε ο Ιταλός αστροναύτης.
http://m.lifo.gr/now/tech_science/108951
Αν μαθαίναμε και περισσοτερες λεπτομέρειες για το που ακριβώς να κοιτάξουμε θα ήταν καλυτερα:heyyy:
Απο τις πρωτες φρασεις της κορης μου, "γιουτιουμπ μπαμπα", 22 μηνων σε λιγες ημερες, και εννοειται οτι κινητα και ταμπλετ, τα εχει για πλακα εδω και παρα πολλους μηνες.