Εχω αφησει και εγω 3 nightfall και πρεπει να μου χει κρατησει gorgons απο προχθες που πηγαμε με τα παιδια...
Κατα τις 18.30 με 19.00 θα ειμαι μεσα.
Printable View
Εχω αφησει και εγω 3 nightfall και πρεπει να μου χει κρατησει gorgons απο προχθες που πηγαμε με τα παιδια...
Κατα τις 18.30 με 19.00 θα ειμαι μεσα.
Μετά τις 8 μάλλον θα μαι και γω.Τα έχω κάνει αλλά όποιος θέλει έρχομαι για την ευχαρίστηση.Κάναμε και crota χτες πήρα και το μπαζούκα:a049:
Η πλάκα είναι ότι η παρέα armenaki,PhaerunGR και άλλοι ήθελαν να με μάθουν να περνάω γέφυρα αλλά αποδείχτηκα ανεπίδεκτος μαθήσεως :a068:
Ωραια Παναγιωτη αρα το απoγευμα παμε night αφου το χεις και συ και μετα οτι αλλο μας ερθει....
Flawless Raid Trophy χθες στον Crota:*
4 ατομα πηγαμε θα σας ανεβασω το Video το απογευμα να ακουσετε πως κανει ο Τολης κατουρηθηκε επανω του χαχαχαχα
Και μιας που το ανεφερα πως βαζεις τον ηχο του Chat οταν γραφεις ενα video και πως μπορεις να γραψεις πανω απο 15 λεπτα βιντεακι?
Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να αλλαξω στο Playstation?Αν ξερει κανεις ας μου δωσει τα φωτα του:hey:
Red Death δινει σημερα ο Xur
Red Death Xursday
https://www.youtube.com/watch?v=Oe3h0cUdiNs
Αμα το κωλοπαιχνιδο αποφασισει να σου δωσει, ανοιγουν οι βρυσες...
Εχουμε και λεμε, σε δυο Hard VOG μου εριξε
Fatebringer :a098:
Vision of Confluence
Vex Mythoclast
Praedyth's Timepiece
Collective Measure
3o Praedyth's Revenge
Γαντια και 2 μηχανακια
Εχω ακομα 2 Nightfall, παμε για Gjallarhorn!!!
Ωραίος σου φεξε φιλαράκι, αστακός!!!!
οπως εχω ξαναπει απεραντο /respect και /salute για οσους πλατινάρουν το destiny.
το flawless ειναι trophy που μπορείς να το δείχνεις με περηφάνια κυρίως γιατί είναι ένα trophy που επαφίεσαι στην ικανότητα KAI της ομάδας σου, όχι μόνο στην δική σου.
:bravo-009: παιδια :)
^^ Απολυτα σωστη!
In other news, το μενου εχει Omnigul (ξανα!)
Nightfall, epic, arc burn, lightswitch, angry.
Weekly: Heroic, Arc burn
μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες στο destiny ειναι τα στατιστικά και η γκαντεμοσαυριαση :)
Χαζευοντας στο destiny tracker ανακαλυψα τα εξης για τη περιπτωση μου.
VoG : Ηard mode completions 8 (με νορμαλ και μόνο μέχρι τον templar πολυ περισσότερα αλλα ας κρατήσουμε το 8).
0 Fatebringer
0 Vision of confluence
0 Atheon's Epilogue
0 Praedyth's Revenge
0 Found Verdict
0 Hezen Vengeance
3 Vex Mythoclast
2 Praedyth's Timepiece
4 Corrective Measure
1 Praetorian Foil
CE: 32 Normal completions, 10 Hard completions (τα runs μέχρι hard μαγισσες ή βρισκαμε hard crota αλλα δεν το τελειώναμε ειναι πολύ περισσότερα)
8 Abyss Defiant
11 Oversoul Edict
2 Fang of Ir Yut
2 Word Of Crota
7 Light of the Abyss
1 Black Hammer
0 Swordbreaker
4 Song of Ir Yut
1 Hunger Of Crota
0 Crux of Crota
Discuss :)
μπα Παναγιώτη ... και η καραμπινα του κροτα μοιαζει με ονειρο τρελό σαν το fatebringer και το vision of conluence. :D
για το crux δεν το συζητω. δεν περιμένω να μου πεσει .. ποτε :frusty:
Xursday!
Hard Light
Apotheosis Veil
Mask of the 3rd Man
MK. 44 Stand Asides
Helm engram
εστω. το hard light ειναι ενα απο τα 4 exotic weapons που μου λειπουν.
Την επομενη εβδομαδα θα εχει Thunderlord το μενου... Λεει τιποτα? Γιατι για Hard Light δεν ψηνομαι...
Απογευματακι παμε καναν Crota που θελει ο Αγγελος να φτιαξει γκαρνταρομπα για τον Warlock?
και το thunderlord μου λειπει και λενε οτι ειναι καλο. θα δειξει.
παμε να τον ντυσουμε κι αυτον. εχουμε και κατι nightfall αφησει.
The Summoning Pits
Nightfall
- Epic - Heavily shielded enemies and highly aggressive enemies appear in great numbers
- Nightfall - If all players die, yout fireteams is returned to Orbit
- Arc Burn - Arc damage from any source is greatly increased
- Lightswitch - Minions of the Darkness deal much more melee damage
- Angry - Minions of the Darkness won't flinch, even after massive damage
Weekly Heroic Strike
- Heroic - Enemies appear in greater numbers and are more aggressive
- Arc Burn - Arc damage from any source is greatly increased
arc και τα μυαλα στα μπλεντερ ρεεεεεεεεεεεεεε..
παλι θα γλεντήσω με το croto-scout rifle.
πρεπει να αλλαξω το ονομα μου απο sniper kitteh σε scout kitteh.
thunderlord μου λειπει οπότε θα το ψωνίσω αν δεν μου το πεσει :p
Btw ανασταση. Mετα απο ενα "ευχαριστο" ΣΚ iron banner (εβγαλα και invective και thorn απο το pvp κομμάτι τους) και ενω ειχα φτασει level 5 και το μόνο που ειχα πάρει ήταν ενα λολ διαστημόπλοιο λεω να παίξω και ενα τελευταιο για αυτη τη βδομαδα πριν το zzzzzzzzzz. και πεφτει η καραμπινα :)
φυσικα και η καραμπινα και το machine gun εχουν τρισαθλια perks αλλα μου τελειωσαν τα Motes of light (το βουνο που ειδατε διπλα απο τον Saladin ήταν δικο μου) οπότε την επόμενη φορά θα παω να αδειασω ενα φορτηγο motes διπλα στον Saladin μηπως και φτιαξω τα οπλα τον ονειρων μου :)
παλι arc; παλι θα θερισει το necrochasm!!! μονο για εκει ειναι καλο αλλα τεσπα...
Θα σας κλεψω ολα τα kills με το Fatebringer μου:a098:
Σολαρω το 1ο nightfall με τον ¨μικρο¨ hunter μου, περιμενω το loot ΚΑΙ.... 10 coins. Οκ το καταπινω και παω για το 2ο με τον titan, loot.... 12 energy! Δεν εκανα το 3ο με το warlock....
μα γιατι, μην απαξιωνεις τα shards που θα σου δωσει...
εγω απο τα 3 nightfalls πήρα 6 ascendant energies. οκ 3 legendary που έσπασαν ήταν... αρα τα 10 coins μου ακούγονται ποιημα.
θέλω και εγώ necrochasm και fatebringer. τεμπιλαρ(ΤΜ) και κροτα κανεις....
Α υπαρχουν και χειροτερα δηλαδη....
Εγω ειμαι μεσα και για τα 2 αν θελετε να τα παμε!!!
Εν τω μεταξυ Αννα εισαι το γουρι μου ετσι; Οσες φορες εχουμε παει μαζι Gorgons εχω παρει exotic!!!
Τεμπιλαρ? Ορακελς?
Φυγαμε! :d030:
lol btw
http://www.reddit.com/r/DestinyTheGa..._update_32615/
ναι μωρέ αρρώστια... 16 επιπλέον slots για οπλάκια.. επιτελους θα μπορέσω να παρκάρω μερικά οπλα και να έχω free slots για τα wuwu πράσινα engrams.
αν αφησω για λιγο το GTA θα ερθω κι εγω. ουτε σκληρο κροτα δεν εχω κανει....
Προδοτη dpsug7, Μπαγιεβιτς του Destiny:aek:
αααααααα φιλαρακι δεν το πας καλα, παρτο αλλιως. τουλαχιστον δεν με ειπες κωνσταντινου....
ναι ρε. αντε να παρουμε και εμεις gta και να εχουμε sessions. πχ τριτη τεταρτη destiny. πεμπτη gta. xursday και ΣΚ και τα δυο :p
και Δευτερα ... παιξε τα παιχνίδια που αγόρασες την πρώτη μερα που βγήκαν αλλα ειναι ακόμα στην ζελατινα εξαιτίας των destiny και GTA :p
Απο τη ζηλεια μου τα λεω :a030:
Πρεπει να σπερνει πλεον το GTA με τα Heists...
Btw επαιξα καμια ωριτσα το Valiant Hearts χθες το βραδυ και ηταν παρα πολυ ομορφο.
Αννα, οντως πρεπει να βγαλουμε προγραμμα γιατι αλλιως δεν βγαινει, ασε που εχω αρχισει να ψηνομαι ασχημα για το Bloodborne με αυτα που διαβαζω...
Ιν αδερ νιουζ, ο Xur μας εφερε:
Mida (γαμωτο, περιμενα Thunderlord)
Ruin Wings
Obsidian Mind
Symbiote
& Glove Engram
Ναι το ειδα και ξενέρωσα μου λείπουν 6 exotic και περίμενα ένα απο τα 6 (πχ thunderlord). Tο Obsidian mind το εχω με χειρότερο roll οποτε επειδη υπάρχουν coins το σπάω και αγοραζω το νεο. Το achlyophage symbiote και τα ruin wings εχουν τρισάθλιο roll αλλα δεν τα εχω συνεπώς θα τα πάρω και θα περιμένω να τα βγάλει με καλυτερο roll για να τα σπασω :p
edit: crest of alpha lupi (H) το εχει upgrade στα 170 strength. το εχω με 163 και το 170 δεν το εχω δει ποτε. πορνη μπαλα θα με αναγκασει να τρεχω παλι για farming γιατι μετα το invective ειμαι ταπι και ψύχραιμη :a098:
edit2: ασε ... μόλις ειδα ότι έχει emerald coil. Που σημαινει.. αγοράζω το πράσινο παπι. του κουμπώνω και το emerald coil και εχω το παναθαmobil των ονείρων μου... τι ruin wings και achlyophage... αφου έχουν τρισάθλιο roll θα περιμένω να τα ξαναβγάλει :d030tr:
edit3 : για την τριτη ετοιμαστε τις void καραμπινες κυριοι
Attachment 6846
Παιδια να σας ρωτησω κατι αλλα αμα μπορειτε ρωτηστε λιγο γρηγορα θελω να αγορασω το παιχνιδι απο ebay εχω μονο ελλινικο psn θα μπορω να παιξω το παιχνιδι και να κατεβασω και τα dlc του παιχνιδιου? Θα το παρω απο ebay ευρωπαικων χωρων πιο πιθανον αγγλιας...
Σας ευχαριστω.
μιλας για physical copy(δισκο); εαν ναι,τοτε μπορεις
Ωραια ευχαριστω πολυ και θα μπορω να αγορασω DLC κανονικα απο το ελληνικο PSN και ας ειναι απο αγγλια το παιχνιδι?
Για αυτο ειναι ολα ενταξει να προχωρησω για αγορα?
Chronohill εχεις φουλ μηνυματα...
Σορρυ παιδια για το offtopic