epeksa para polles fores to demo os tora alla ayto to sistima tu tactical defending den mu kathete me tipota! Den ksero an tha katafero na to sinithiso pantos..
Printable View
epeksa para polles fores to demo os tora alla ayto to sistima tu tactical defending den mu kathete me tipota! Den ksero an tha katafero na to sinithiso pantos..
Μια χαρα αναπτυσεται η ομαδα επιθετικα.Ειναι αναλογα το συστημα,τους παιχτες και αν τακτικα εχεις επιλεξει Balanced,Attacking κτλπ.Η τακτικη(οχι το συστημα) αλλαζει πανευκολα με τον σταυρο(αν παιζεις με αναλογικο μοχλο) αλιως το αντιστροφο.Εγω επειδη κυριως με Αρσεναλο παιζω που ειναι φουλ επιθεση την αναπτυξη την βρηκα χωρις διαφορες με το περσινο.
epithetika kala anaptisonte oi omades, perisotero stin amina ine to provlima gia mena. Diladi, markaris ton epithetiko oi simpextes sou omos den kanoun tipota.. Patas to koumpi gia teammate contain ke apla plisiazi ligo ton epithetiko ke markari me ta matia eno otan vgenis epithesi enantia stin a.i. se klini poli efkola sxetika
Πωπω... με παρεξηγήσατε. Εννοώ ότι οι περισσότεροι softcore gamers παίρνουν το pes, επειδή ασχολούνται μαζί του από παλιά και δεν κοιτάνε καν το fifa (στην Ελλάδα). Συνήθως αυτοί παίρνουν το pes σχεδόν αποκλειστικά για offline, αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει από πολλούς γνωστούς μου. Προς θεού δεν είμαι εγώ κανένας για να σας βάλω χέρι για το που θα δώσετε τα λεφτά σας, ότι σας διασκεδάζει περισσότερο θα πάρετε.
ΥΣ. Σε συζητήσεις μεταξύ ατόμων που ασχολούνται ελάχιστα με το gaming κι έχουν κι ένα playstation/xbox, η φράση κλειδί είναι "Ρε σεις πότε βγαίνει το pro ?". Δεν ασχολούνται με το πως είναι (αν είναι βλετιωμένο ή αν όχι), δεν δοκιμάζουν καν το demo, γιατί μπορεί να μην ξέρουν ότι υπάρχει. Το αγοράζουν και παίζουν. Αυτό ισχύει στην Ελλάδα και (ξαναλέω) μιλάω για εκείνους που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το gaming, πέρα από τα βασικά.
Αυτό με το under/over είναι τελείως άτοπο. Το ένα παιχνίδι έχει 10-12 λεπτά ματς, το άλλο 6. Λογικό δεν είναι σε αυτό με τα 6 λεπτά να μπουν λιγότερα γκολ ? Στο ντέμο του pes έπαιξα ένα ματς που έληξε 1-0 κι ένα άλλο που ήρθε 4-2. Στο fifa το ίδιο. Είναι λίγο άκυρο αυτό με τα γκολ. Αν πχ. εγώ είμαι φοβερός στο fifa, θα βάζω πολλά γκολ, αν είμαι άσχετος στο pes θα λέω ότι εκεί δεν μπαίνουν πολλά γκολ και δεν μου αρέσει κλπ. Και φυσικά το ανάποδο.
Δεν έχω κάποιο κέρδος από την ΕΑ. Κάθε χρόνο παίρνω το ποδοσφαιράκι που μου φαίνεται πιο διασκεδαστικό. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την τελευταία σου πρόταση. Αν το Fifa γίνει χειρότερα από το PES, θα ξαναπάρω PES.
YΣ. Κατά την δική μου άποψη χειρότερο, γιατί για κάποιους άλλους μπορεί να είναι καλύτερο το PES.
Μπορεις να κανεις και το αλλο ομως.Πατας το κουμπι για teammate contain και εσυ παιρνεις το βαθος η καλυπτεις πιθανη πασα και κλεβεις την μπαλα.Για ολα υπαρχει λυση παιδια,δεν ειναι στην ΕΑ χαζοι να κανουν ενα συστημα τοσο πολυπλοκο ωστε να απωθησουν το υπαρχον κοινο τους.Θελει λιγη εξασκηση και καλυτερα οχι εναντια στην Α.Ι.Η Α.Ι φετος εχει κανει αλματα προοδου απο την περσινη προβλεψιμη.Επαιξα αγωνα εναντια στην Σιτι και την Μπαρτσα και εχουν υοθετησει τον τροπο λειτουργιας των ομαδων σε πολυ πειστικο βαθμο.
ma akrivos ayto leo, me tin a.i. ta vrisko poli skoura alla ok den me pirakse ayto giati pote den pezo offline to vrisko kapos anousio na pezo me ton ipologisti na paro protathlima etsi pezo mono online.
Apla me ekneyrise pu pezo tosa matsakia ke prepi na idroso gia na katafero na skoraro 1-2 goalakia
isos na fteei to oti den ime sinithismenos na pezo enantia stin a.i. alla ok prospatho tora me to demo na matho oso pio kala mporo to tactical defending gia na ime etimos sto online otan met o kalo vgi to pexnidi
Tha thela na simetasxo alla logo xronou ine diskolo, persi mpika sto protathlima alla den katafera na olokliroso tous agones mu opotan kalitera na min mpo para na dimiurgo tripes sto programa. An gini kapio kipello me knock out agones pou den tha xriasti na pekso me polla atoma den tha elega oxi!
Οκ φιλε οτι θελεις απλα για να ξερεις την δομη του πρωταθληματος δες εδω http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=10347 οποτε και 32 ατομα να μαστε θα χωριστουμε καπως ετσι.Θα μαστε ας πουμε απο 8 ατομα και μετα C.L η Uefa αναλογα τις θεσεις.
auto pou mou kanei poly entiposi fetos kai mou aresi poly pera apo ola auta pou exoume pei einai oti otan piezeis kai arxizeis na kaneis fasis oi antipaloi kapws ta xanoun kanoun pio eukola to la8os kai etsi sinexizeis na dimiourgis fasis pio aneta, oi omada sou anevenei pio psila piesontas, den kserw an to prosexate
http://www.sport24.gr/Paraxena/kayto...2.1379995.html
καυτο τετ-α-τετ PIQUE στο FiFa 12
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dd1ybWN_30c&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=dd1ybWN_30c&feature=player_embedded[/ame]
Youth Academy στο Career Mode.
δεν θελω να γινει vs thread αλλα και το προ τα εχει οπως και το πως να αναπτυσεται η αμυνα αναλογα στο ποσο λεπτο εισαι βεβαια φετος το βγαλανε και αφησαν τα slidders τα ετοιμα και δενει ακομα καλυτερα το θεμα!
εχτες bayern-real και να με εχει πατησει η real αλλα να μην μπορει να βαλει γκολ...σκατογερμαναραδες ρε φουλ κοντρα και κακο!
ρε παιδια ξερει κανεις να μου απαντησει ακομα γιατι δεν μπορουμε να δηλωσουμε την ομαδα μας στο football club?ενδιαφερομαι για το αν θα μπορω να δηλωσω ομαδα απο το rest of world,και ειχανε πει οτι 20 Σεπτεμβριου θα μπορουμε αλλα ακομα τιποτα!οσο για την παιχνιδαρα το fifa 12 το μονο που με χαλαει λιγο και θελω να το βελτιωσουν ειναι οι εξοδοι που κανουν οι τερματοφυλακες(τις πιο πολλες φορες δεν βγαινουν εγκαιρα)
Υ.Γ οσο για τα bugs εχω παιξει πανω απο 50 παιχνιδια και δεν εχω δει αυτα που κυκλοφορουν στο Internet.