Παιδια ποια η γνωμη σας για το galaxy note 3? θελει να το παρει η κοπελα μου μιας και το s3 που ειχε το εχασε και δεν μπορει να το βρει πουθενα..
επισης το Lg g2 αξιζει? και γενικα σε αυτα τα specs και μεχρι 280-300€ τι εχετε να προτεινετε?
Printable View
Παιδια ποια η γνωμη σας για το galaxy note 3? θελει να το παρει η κοπελα μου μιας και το s3 που ειχε το εχασε και δεν μπορει να το βρει πουθενα..
επισης το Lg g2 αξιζει? και γενικα σε αυτα τα specs και μεχρι 280-300€ τι εχετε να προτεινετε?
Το Galaxy Note 3 Neo εχει κοντα στα 300 ευρω. Το κανονικο Note εχει κοντα 400. To G2 πολυ καλο με πολυ καλη μπαταρια. Και το Nexus 5 σε αυτα τα λεφτα.
Ας παει να τα δει και απο κοντα γιατι το Note ειδικα παιζει σε αλλη κατηγορια μεγεθους.
Θέλει το note 3 λόγω της οθόνης αλλά την κολλάνε τα 385 € που έχει στο skroutz!! Αξίζει το note 3 τα λεφτά του?
Έχεις κανένα άλλο με οθόνη 5,5-6 ίντσες με 300-400 €?
Μισο γιατι μπερδευτηκα. Πριν ειπες 280-300 ευρω, μετα φαινονται πολλα τα 385 ευρω του Note 3 και μετα ψαχνει απο 300-400 ευρω?
Χαχαζαζα μπερδεύτηκα!! Μέχρι 300 ήθελα να γράψω!!!
Αν θελει Note 3, ας κοιταξει το Note 3 Neo στα 300 ευρω πανω κατω. Εδω μια συγκριση με το Note 3. Οι διαφορες ειναι μεγαλες και στην αναλυση και στην καμερα και στην RAM και στον επεξεργαστη. Στην ουσια ενα φτηνοτερο Note 3.
Μετα υπαρχει το G2 με 5.2" οθονη. Το Galaxy S4 (αμα θελει Samsung) το οποιο βεβαια δεν προτιμω λογω bloatware αλλα αφου ειχε S3, θα εχει συνηθισει στο lag:silly:
Κωστα τι θα γινει ρε συ με το lollipop? θα μπει επιτελους στο nexus 5?
Κατσε να παρω τηλεφωνο τον μπατζανακη μου στην Google να τον ρωτησω:D
Υποτιθεται σημερα θα βγει το update. Βεβαια στο Αμερικα ειναι νωρις το πρωι ακομα. Το μονο που βγηκε, ειναι ενα factory image του Nexus 7 wifi (2012). Βεβαια, το image ειναι στους servers της Google, αλλα κανεις δεν ξερει αν ειναι παλια εκδοση ή η τελικη εκδοση του Lollipop. Δεν εχει βγει επισημα δηλαδη εδω.
Ρε μην μασάτε. Φλασάρετε από XDA. Για Nexus 5 είχε βγει το Developer Preview από το καλοκαίρι και είχε γίνει port και για Nexus 4. To είχα για πάνω από ένα μήνα και ήμουν ευχαριστημένος γενικά. Εκείνη η έκδοση είχε κάτι ψιλά προβληματάκια. Λογικό αφού ήταν preview. Πλέον υπάρχουν και για τα 2 κινητά ports από τον τελευταίο κώδικα. Για το Nexus 5 υπάρχει η κανονική native έκδοση στο XDA εδώ και καμιά βδομάδα. Σίγουρα θέλει λίγη παραπάνω ενασχόληση από το να κάνεις το OTA update όταν το βγάλει η google αλλά αξίζει. Δυστυχώς για το κινητό μου δεν έχει βγει ακόμα. Μόνο ένα προβληματικό rom έχουν οπότε πρέπει να περιμένω μέχρι να βγάλει τα πρώτα nightlies η Cyanogenmod...
Μωρε το image περιμενω να φλασαρω να τελειωνω. Αμα περιμενω την OTA, καλα χριστουγεννα.
Τον φαγαμε τον γαιδαρο, η ουρα μας εμεινε. Να φλασαρω preview τωρα και το βραδυ να βγει επισημο image, ε δε λεει.
Δεν σηκωνει και ο μπατζανακης το τηλεφωνο γαμωτο:P
Δεν είναι πια preview αυτή που έχουν για nexus 4. Είναι τα τελευταία sources. Βέβαια δεν πρέπει να είναι η native για το N4 θα έχουν γίνει κάποιες αλχημείες αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει προβλήματα. Εγώ αν είχα N4 πάντως θα το είχα φλασάρει χθες. Για το Ν5 έχει βγει το image εδώ και καμιά βδομάδα, native. Μόνο gapps δεν έχει αλλά τα φλασάρεις ξεχωριστά και ξεμπέρδεψες!
Μας τρολαρει η Google. Βγηκαν ολα ta factory image εκτος του Nexus 4, ξεκινησε η ΟΤΑ για ολα εκτος του Nexus4:pound:
Υπομονη? Τι ειναι αυτο? Ετοιμος ημουν χθες το βραδυ να φλασαρω το image του N5 στο Nexus4:D
Αντε καλα φλασαρισματα και σε σενα! Το απογευμα θα φλασαρω και εγω το N5 της συζυγου, να παρω τουλαχιστον μια γευση απο lollipop:ice:
Ακομη ρε παιδες να βγει επισημα?
Εχει βγει απο χθες. Το ΟΤΑ εχει ξεκινησει απο χθες το βραδυ και επισης εχουν βγει και τα factory images αμα δεν θες να περιμενεις.
Για ολα εκτος του Nexus 4 και του Nexus 7 LTE.
Εγω δε μπορω να το κανω απλα ελεγχοντας για ενημερωση απο τη συσκευη?
Δε θελω να μπλεκω με φλας κλπ.
Ευχαριστω!
ερωτηση: θα παραγγειλω το note 3 απο εδω. στην περιγραφη λεει οτι ειναι ευρωπαικης ενωσης.. θα εχει ελληνικα μεσα?
το htc one mini που εχω ειναι και αυτο ευρωπαικης ενωσης και ενω μου ελεγαν οτι δεν θα εχει ελληνικα μολις εβαλα την sim ειχε..
ισχυει το ιδιο και για το note 3?
Μπορεις. Αλλα ειναι σταδιακο το update. Δηλαδη μπορει να σου ερθει και σε 10 λεπτα απο τωρα, μπορει και σε 4 μερες απο τωρα.
@Αρη, αμα λεει EU εχει 100% ελληνικα μεσα.