Δεν έχει τέτοια επιλογή γιατί είναι συνεχεια ανοιχτό το vita για να κάνει όλα αυτά
αν το έχει κλειστό δεν κάνει τίποτα, δεν το ξέρω σίγουρα αλλα το φαντάζομαι
Printable View
Προσφορά στο Music Unlimited Premium του PSN
http://www.enternity.gr/Article/%CE%...PSN/13082.html
Αυτό τι ακριβώς είναι; Μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια; Και αν ναι ισχύει για πάντα άμα το αγοράσεις ή για κάποιο καιρό;
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Δεν μας αφορα εμας στην Ελλαδα αυτο εκτος αν μπειτε με proxy. Νμζ (δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα) κανεις απεριοστικο stream μουσικης
Quote:
Sorry, this service is not available in your country/region.
If you already have an existing account for use in a supported country/region, please sign in.
To learn more about the music service, visit www.SonyEntertainmentNetwork.com/support.
To learn about other services, visit www.SonyEntertainmentNetwork.com.
Τίποτα σημαντικό αυτήν την τετάρτη;
Πόσα δωρεάν παιχνίδια μπορούν να κατεβάσουν τα μέλη του PlayStation Plus κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε μήνα; (ps3 + ps vita)
Όσα δίνει εκείνον τον μήνα μπορείς να τα κατεβάσεις.Νομίζω τώρα είναι καμιά δεκαριά
Kάθε μήνα υπάρχουν 10 παιχνίδια για PS3 και 4 για Vita.
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
Μια ερώτηση και από 'μένα, αλλά μην βαράτε γιατί τώρα εγινα plus....
Κατέβασα τα παιχνίδια στο psvita... θα τα έχω όσο έχω την συνδρομή???
Όταν λήξει τέλος?
Τον άλλο μήνα δεν θα είναι στο plus?? Αν τα σβήσω τον άλλο μήνα δεν θα μπορώ να τα βρω??
Με λίγα λόγια πως θα έχω ένα παιχνίδι για πάντα? Θα πρεπει να ειναι στην κάρτα αποθηκευμένο?
Σόρρυ... αλλά διαβάζω και δεν βγάζω άκρη...
Οτι κάνεις purchase μένει δια παντός στην download σου λίστα
και μπορείς να το κατεβάσεις όσες φορές θέλεις.
Eννοείται ότι θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή plus για να μπορείς να τα παίξεις.
ακριβώς ότι σου απάντησε ο Οδυσσέας ,
και να προσθέσω πως ότι αγοράσεις σαν Plus με έκπτωση και πληρώσεις έστω και 1€ τότε μένει δικό σου και λειτουργεί ακόμα και να λήξει η συνδρομή του plus .
στα εντελώς δωρεάν , δεν χάνονται μεν , αλλά αν δεν είσαι συνδρομιτης μετά από καιρό μέχρι να ξανα γίνεις δεν θα μπορείς να τα παίξεις.
Aκουγεται για limbo και vanquish για τον επομενο μηνα.
https://pbs.twimg.com/media/A8tjoJzCEAEouW9.jpg:large
good news!!! ήθελα να το πάρω!
Λεωνιδα εχε υπόψη σου ότι δεν ειναι συμβατά τα saves της απλής κ της GOTY!