http://viewitem.eim.ebay.gr/GOD-OF-W...679127308/item
:O :O
Printable View
^^Φοβερο!!
Επειδή ψήθηκα άσχημα να τσιμπήσω αφίσα (Final Fantasy βέβαια) ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να τις τοποθετήσουμε χωρίς να τους κάνουμε ζημιά? Τελευταία φορά που είχα αφίσες στο δωμάτιο μου ήταν όταν πήγαινα δημοτικό που ήταν γεμάτο αφίσες από NBA, Eddie Johnson και David Rivers :P Και τις είχα κολλήσει όλες με σελοτέιπ με αποτέλεσμα όταν τις ξεκόλλησα να καταστραφούν σχεδόν όλες ή να είχαν καταστραφεί ενδιάμεσα όταν έπεφταν με τον καιρό που χαλούσε η κόλλα. Για τους τοίχους δεν το συζητάω σε τι κατάσταση ήταν :P Οπότε για πείτε? Ποια είναι η ιδανικότερη λύση? Ειδικά αν πάρω καμία ακριβή, θέλω να την προστατέψω όσο το δυνατόν περισσότερο.
Βρε συ, με καρφακι θα την τοποθετησεις. Θα την τοποθετησεις σε πλεξι γκλας ή σε ξυλινο πλαισιο και θα χρησιμοποιησεις καρφακι. Και μια χαρα...
Vlad, για κοιτα εδω. Αυτοι εδω κανουν τα παντα.
Το πλαίσιο που λες έχει και γυαλί για να την προστατεύει ή απλά την καλύπτει περιμμετρικά? Στην περίπτωση πλαισίου οπότε θα πρέπει να βρω πλαίσιο ακριβώς στα μέτρα της αφίσας. Υποθέτω θα έχουν κάποια στανταρντ μεγέθη.
Thanks για το link! Απλά είμαι Αγγλία :) Οπότε μάλλον από amazon ή ebay θα πάρω την αφίσα.
Α... μικρη λεπτομερεια που ειχα ξεχασει.
Οχι, το πλεξι γκλας καλυπτει ακριβως την επιφανεια της αφισας. Και εισαι οκ.
Rivers (και David μαλιστα) και Johnson (Εddie Κιολας??)??? Ε οχι ρε συ... τι ΝΒΑ εβλεπες?? Ολυμπιακο?
Αντε απο'δω...!! :P :D
Ντροπη... λαθος Rivers και σιγουρα λαθος Johnson ειχες σε αφισες... για να μην πω τα 10αδες αλλα ιερα τερατα που δεν κοσμησαν το δωματιο σου! ΝΤΡΟΠΗ!! :D :P
^^ Kαπως πας να το σωσεις τωρα.... καπως....! :)
Άσχετο αλλά δεν νομίζω ότι έβλεπα NBA τότε που παρατήρησα ότι έγραψες παραπάνω. Με κάλυπτε ο Rivers και ο Johnson! Χαχά, εντάξει δεν έχω και πολλές μνήμες από εκείνη την εποχή. Θυμάμαι σίγουρα ότι είχα πόρωση με τον Johnson. Το ήξερε όλη η οικογένεια, ο παππούς μου θυμάμαι μου είχε φέρει δώρο μια αρκετά μεγάλη φώτο του, κολλημένη πάνω σε χαρτόνι για να την έχω στο γραφείο! Βέβαια έχω και μνήμες από όλα τα ονόματα του NBA των 90s και δεν μπορώ να θυμηθώ από που τους ξέρω. Από περιοδικά? Από κάρτες που μάζευα? Από NBA Live? Ιδέα δεν έχω ειλικρινά. Έδειχνε τότε η τηλεόραση παιχνίδια NBA?
Το δωμάτιο ήταν γεμάτο αφίσες πάντως. Σχετικά πρόσφατα έκανα έναν καθαρισμό στην αποθήκη και πέταξα τόνους περιοδικών Games κυρίως. Σε μια κούτα βρήκα και κάποιες αφίσες από εκείνη την εποχή, Resident Evil 2, Final Fantasy VII & VIII Tekken κ.α. Μέσα εκεί ήταν και μερικές από την προηγούμενη εποχή, Jordan, Pippen κλπ και μια του Isaiah Thomas που για κάποιο λόγο μου άρεσε κι αυτός αρκετά. Δυστυχώς δεν βρήκα το χαρτόνι με τον Eddie Johnson... Γενικά το δωμάτιο έχει περάσει από πολλές φάσεις. Τώρα τελευταία μόνο ήταν κενοί οι τοίχοι, εντελώς όμως.
Ορισμενα επιλεκτικα παιχνιδια τα εδειχνε η τηλεοραση τοτε. Μιλαμε βεβαια για 90 και μετα. Πριν δεν νομιζω. βεβαια πλεον μπορεις να τα δεις ολα. :)
πριν το 90, έδειχνε κανά αγώνα (κυρίως finals άντε και κανά all-star) απευθείας, και ξενυχτούσαμε όλοι με κουβέρτες μπροστά απο την (φρέσκια - φρέσκια) έγχρωμη τηλεόραση (ο Jordan είχε ακόμα μαλλιά, Magic στα ντουζένια του, μέχρι και Jabbar προλάβαμε και είδαμε, με την περίφημη ραβέρσα απο το 3ποντο)............αλλά στις 4.00 το πρωί....
Καλά πριν το 90 αποκλείω να παρακολουθούσα TV στις 4 το πρωί... Αφού ήμουν το πολύ 5 χρονών :P
[YOUTUBE]LPVLWUsUQE8#![/YOUTUBE]
Αν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις."
Οδ. Ελύτης, Μικρός Ναυτίλος
^^Δε θα μεινει τιποτα, θα τα κλεψουν και αυτα..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
17χρονος με φωνή Παβαρότι ενθουσιάζει τους κριτές*
Μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!! Το παιδι δεν υπαρχει...!!!!!!!!
*Αλλαξα τον τιτλο του αρθρου αφαιρωντας καποιες λεξεις, γιατι, για εμενα, δεν υπαρχει "ανορθοδοξη εμφανιση".
Θα ηθελα να διηγηθω κατι που μου συνεβη πριν λιγη ωρα και με εκανε να αισθανθω πολυ βλακας (για να μην πω την αλλη λεξη..).
Οκ, συνηθως δε μιλω γι'αυτα και ειμαι απολυτως του "δογματος" που λεει "μη γνωτω η αριστερα σου τι ποιει η δεξια σου", αλλα αυτο με πειραξε πολυ. Οπως περπαταγα στο κεντρο της Αθηνας, σε ενα σημειο επι της Πανεπιστημιου, υπηρχε μια ρακενδυτη βρωμικη ζητιανα. Εκλαιγε και φωναζε αρκετα δυνατα "Εχω δυο μερες να φαω, εχω δυο μερες να φαω...". Οπως ειμαι και ψυχοπονιαρης που να με παρει, αποφασιζω να της αγορασω μια τυροπιτα απο ενα "Γρηγορη" που ηταν μερικα μετρα πιο κατω. Ε, πειναει ειπα, θα χορτασει και θα χαρει... Αμ δε... Της δινω την τυροπιτα, την παιρνει, με κοιταει και μου λεει με αγριο υφος, συνεχιζοντας να κλαιει: "Τι ειναι αυτο;;; Τι να το κανω αυτο;;;". Της λεω... "Ειναι για να το φατε, αφου εχετε να φατε τοσες μερες". Συνεχιζει, "Αυτο δε μπορει να μου παρει φαρμακα". Καταλαβατε;;;; Αλλαξε το τροπαρι τωρα και ηθελε "φαρμακα" και γυρευε τι ειδους "φαρμακα" ηθελε. Δε πτοηθηκα, προκειμενου να της δωσω ΚΑΙ λεφτα και καθως γυρισα να φυγω, συνεχισε να φωναζει ακομα πιο δυνατα: "Τι να το κανω αυτο;;;;; Τι να το κανω αυτο;;;;;;"
Πραγματικα, αισθανθηκα οτι με αδειασε εντελως, οτι με επιασε εντελως κοροϊδο. Αισθανθηκα οτι ηθελα να το κανω αυτο, την πιστεψα, αλλα αυτη ηθελε αλλα πραγματα. Πλεον, θα ειμαι πιο επιφυλακτικος με τετοιους ανθρωπους και πιο σκεπτικος απεναντι σε αυτα που ζητανε.