τοτε γιατι δεν φτιαχνουμε ενα
Printable View
τοτε γιατι δεν φτιαχνουμε ενα
Γιατι....
καιQuote:
Originally Posted by Slay
Αφου υπαρχουν τοσα παραπονα αποφασισα να κανω και ενα δημοψηφισμα για να δουμε τελικα και σε ποσο κοσμο ειναι απαραιτητο, το shoutbox αρχικα εκλεισε λογω της Ε3 αφου πριν καν φτασει η μερα παρουσιασης της Sony η extra κινηση που ειχε το forum ειχε κανει την αποκριση παρα πολυ αργη, απο το κλεισιμο του και μετα το forum παει πολυ ποιο γρηγορα.
Το εχω ξαναπει οτι κανενα μεγαλο forum ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου δεν εχει shoutbox, γιατι πολυ απλα για κανεναν admin το διλημα του να μπορει να σηκωσει 2 και 3 φορες περισσοτερους χρηστες , απο το να εχει ανοιχτο ενα shoutbox ειναι διλημα, η απαντηση ειναι προφανης πιστευω.
Τι προτιματε λοιπον, ανοιχτο το shoutbox και αργο το forum με κοληματα και τα σχετικα, η κλειστο το shoutbox και την αποκριση του forum οπως ειναι τωρα?
Quote:
Originally Posted by Slay
Να σας το ζωγραφισω κιολας για να το καταλαβετε καλυτερα , το παρακατω διαγραμα παρουσιαζει κατα προσεγγιση παντα την χρηση CPU με και χωρις shoutbox, με μπλε χωρις, με κοκκινο το shoutbox, οπως θα διαπιστωσετε η αναβαθμιση μονο προσωρινο αποτελεσμα μπορει να φερει.
http://www.ps3forums.gr/vb/../slay/grafhma.jpg
Αλήθεια,η μπλε γραμμή στο παραπάνω γράφημα έχει αλλάξει καθόλου ή όχι;
ναι ξέρω...είναι καλοκαίρι και μπλα μπλα...
δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση εδω μεσα....προειδοποιω τους υπεθυνους να κανουν κατι...εχει να κανει με τους PDS και nikon...
μου θυμιζουν τους γερους απο το muppet show...ολο πρεπει να διαφωνουν και να λογοφερνουν...
και ενταξει να το κανουν για το ποδοσφαιρο,ενταξει για τα κοινωνικα θεματα...
αυτοι δεν μπορουν να συμφωνησουν ουτε για το gran turismo 5....ελεος πια...
φυσικα και ειναι χιουμοριστικο το post μου,ετσι???
ma etsi prepei na ginei, ksikina to protathlima prepei na einai se forma kai oi 2, sorry gia greeklish....
Μπορούμε να επαναφέρουμε το shoutbox για καμιά ωρίτσα ώστε να trollάρουμε σαν άνθρωποι?:cool:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=99cgSHwYNaA"]YouTube- ‪Σ΀ΞΞ₯ ΞΞΞ₯Ξ¦ΞΞ₯ Ξ€ΞΞ Ξ*ΞΑ΀Π΀ΞΞΞΞ£ ΞΞΞ‘ΞΞΩ΀ΞΞ£‬‎[/ame]
Γεια σε ολους,ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Λοιπον,οταν παταω new thread μου βγαζει ενα vBulletin message που λεει :
thanosr, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.:sarcastic_sadness:
Εχω κανει activation οποτε δεν ειναι αυτο το προβλημα.Ελπιζω να υπαρχει λυση:D
Καλώς ήρθες. Επειδή είσαι νέο μέλος δεν μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα.
Περιπλανήσου λίγο στην παρέα μας συμμετέχοντας στα υπάρχοντα θέματα, χωρίς να αρχίσεις το spam βέβαια, άσε να περάσουν και μερικές μέρες και θα έχεις full προνόμια!
Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση,οποτε θα περιπλανηθω λιγο πρωτα και μετα απο λιγες μερες θα φτιαξω και κανα thread.
Υ.Γ. Μπορει καποιος να μου στειλει σε private message μια λιστα παιχνιδιων που να εχουν option για το αιμα οπως το brutal legend.
Ευχαριστω και παλι.
Ρε παιδιά γιατί δεν φτιάχνουμε ένα sticky thread με τιτλο "funny", όπου ο καθένας θα διηγείται αστείες ιστορίες από gaming, online gaming κτλ...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει sticky ένα τέτοιο θέμα. Anyway, συμπλήρωσε τα 50 posts και άνοιξε το εσύ, λίγη υπομονή χρειάζεται. Έχεις πατήσει τη μέση :p Απλά όταν το ανοίξεις μην γράψεις funny σκέτο, γράψε ακριβώς αυτό που θέλεις να περιέχει ώστε να υπάρχει ένας λόγο διαφοροποίησης από το funny thread. Να γράφονται εκεί μόνο αστείες ιστορίες από gaming.
Αλλά και πάλι, εγώ παίζω video games κοντά 20 χρόνια και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι αστείο και δεν μου έρχεται. Μόνο από μια περίοδο που παίζαμε cs σε lan. Αλλά και πάλι το αστείο είναι εκείνη τη στιγμή, μέσα στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Το να το διηγηθούμε στον άλλο, που μπορεί να μην έχει παίξει καν το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορεί να τον κάνει να γελάσει. Αυτή είναι η άποψη μου.
Πολύ ωραία τα νέα emotion,τα παλιά προτείνω να μαζευτούμε 3-4 άτομα που δεν θα πάμε διακοπές και να τα πάμε κάπου στον Όλυμπο. Εκεί αφού κάνουμε την απαραίτητη τελετή θα τα θάψουμε γύρω στα 30 με 40 μέτρα βάθος και μετά τον όρκο αιώνιας σιωπής (για να μην βρεθούν ποτέ ξανά) θα κατεβούμε...:a018:
Αλήθεια αυτό (:gyros:) ποιου ιδέα ήταν; lol
Όλα ήταν δικής μου ιδέας :D
Πιστεύω να σας αρέσουν παιδιά! Ευχαριστούμε το MacLife.gr για τη πρoσφορά του φυσικά :D
παιδια γει σας ερωτηση
γιατι δεν μπορω να βαλω feedback ?