Πώς να μην φτάσει ρε συ; Γεμάτο είναι το YouTube, lol...
Printable View
Πώς να μην φτάσει ρε συ; Γεμάτο είναι το YouTube, lol...
Ειπαμε απεχω απο οτιδηποτε εχει σχεση γι αυτο δεν γνωριζω. Κριμα ομως...
To κατεβασα το demo.
Aρκετα μικρο παιδια , αλλα ενταξει μπαινεις λιγο στην φαση του παιχνιδιου.
Λοιπον ,απογοητευτηκα λιγο με τα γραφικα γενικα του game . Μου φανηκαν κατωτερα σε σχεση με uncharted.
Γενικα ομως το feeling του παιχνιδιου ειναι εξαιρετικο.Απιστευτος ηχος , ωραια σκινηκα , παρα πολυ καλο gameplay.
Aλλα θετικα: Το κλειστοφοβικο που βγαζει σε καποια σημεια , η δυσκολια (παιδια δεν ειναι ευκολο,θελει στρατιγηκη), ηχος (εξαιρετικος), Ρεαλισμος (18+)!!
Με αυτα που ειδα , αν το σεναριο ειναι πολυ καλο , μιλαμε για παιχνιδαρα !!!!
Μόνο σε εμένα φάνηκαν τα γραφικα λίγο καλύτερα απο του U3. Πάντως, εδω που τα λέμε, με τοσο λίγο που ειναι το ντεμο, δε μπορούμε να το πούμε με σιγουριά αυτο. Υπομονή...
Κοιτα κάποια πράγματα όπως τα τζάμια των φορτηγών που αναφέρθηκαν παραπάνω και η δεύτερη νομίζω πόρτα που ανοίγεις, μία με τα ποστερς και κανα δυο αλλα textures είχαν μικρο θεματακι. Αλλα πιστεύω ότι μπορει να φταιει το demo και να μην είναι έτσι τελικά. Δείτε και στο παρελθόν αλλαγές από demo σε κανονικό παιχνίδι διάφορες τεράστιες. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολυ, ήταν η "προστασία" στα edges, που δεν σε αφήνει να πέσεις ηθελημένα ή κατα λάθος. Αναγνωρίζω το γιατι το κάνει αλλά με ψιλό χάλασε αυτό.
Εμένα γενικά δε με χαλάει αυτη η "προστασία" και δεν εχει να κάνει με την ευκολία ή δυσκολία του παιχνιδιού. Απλα σε προστατεύει απο ηλιθιες κινήσεις. Πχ, γιατι να πλησιασεις χωρίς λόγο ενα γκρεμό και να πέσεις;;;;; Αν πέσεις χάνεις ωρα και ηρεμία. Δε λέω, βέβαια, να πρεπει να κανεις ισορροπία για να περάσεις απο τη μια άκρη στην άλλη και να μη γίνεται να πέσεις, αλλα σε σημεία που δε σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση του παιχνιδιού, για εμένα, καλώς γίνεται. Βέβαια χάνει σε ρεαλισμό, αλλα, έτσι κι αλλιώς, απέχουμε πολυ, κατ' εμε, απο το να χαρακτηρίζονται τα παιχνίδια ρεαλιστικά.
Διαβάζω πάντως απο δημοσιογράφους ότι το demo κλασικα όπως πάντα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του παιχνιδιού. Αυτό προφανώς είναι καλο απο την άποψη ότι το παιχνίδι θα είναι πολυ καλύτερο και αν ισχύουν όσα διαρρέουν, τότε μιλάμε μάλλον για το κορυφαίο παιχνίδι της γενιάς αυτής αν όχι γενικότερα. Εντυπωσιακό ND, κάθε της παιχνίδι καλύτερο απο το προηγούμενο που ήδη ήταν κορυφή; Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στο PS4, κράχτες της κονσόλας και system seller προφανώς σαν αποκλειστικό στούντιο.
^^ που το διαβασες αυτο?
(μου αρεσει που υποτιθεται λεω να απεχω… αλλα πλεον εχω εθιστει στο να θελω να ακουσω καποιες εντυπωσεις (χωρις να δω κατι φυσικα)
Εμμμμμμμ, δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη early last of us access στο κεντρικο menu του ascension...
wtf?
^^Δεν το έχει στο κεντρικό μενού κάτω αριστερά;;;;
Παιχνιδάρα και νομίζω ότι τελικά δεν έχει και μεγάλη σχέση με το U3.....είναι πιο open άρα και περισσότερο explore, θέλει πιο πολύ stealth στην αντιμετώπιση των εχθρών και γενικά έχει σχεδόν το μενού ενός rpg.
Βασικά Val από το ένα site τα νέα με οδηγούσαν στο άλλο και πρέπει να διάβασα απόψεις απο τρία - τέσσερα διαφορετικά. CVG Video gamer.com, empire... Είναι ανάμεσα τους.
επίσης, το demo παει κόντρα στα όσα έχουνε διαβάσει περι διαφορετικών προσεγγίσεων, καθώς είναι πολύ linear χωρίς άλλες επιλογές από ότι δοκίμασα. Λογικα επειδη είναι εκπαιδευτικό ίσως. Στο δύσκολο, έχει και λιγότερα υλικά, όπλα, σφαίρες,κλπ για να μαζέψεις, απο δυσκολία επειδη ήμουν υποψιασμενοι και μαθημένοι πια δεν μου φάνηκε πιο δύσκολο και δεν έχασα καν.
@nikon
^^ρε εισαι ενταξει; Αρχισες να παιρνεις τιποτα φαρμακα; Εσυ και stealth???? με εκπλησεις...!
Ναι ρε αλλά normal stealth όχι το αρρωστημένο που σου αρέσει.....άσε είναι παιχνιδάρα σου λέω......αύριο θα στα πω όλα χαρτί και καλαμάρι τσάμπα η αποχή που έκανες.
Σε βλεπω να περιμενεις απλα... Καμμενε σουτερα, παλιοcodακια πορνογερε
Θα έρθω με τη μηχανή δεν την γλυτώνεις σου λέω, πιο μετά θα το ξαναπαίξω μήπως ξεχάσω τίποτα και δεν στο πω.
ποτε ειναι διαθεσιμο κ για τον απλο λαο?
14 Ιουνιου φιλε.
Και απο μενα παντως σιγουρη αγορα το game !
Oσο αναφορα η συγκριση με το uncharted πιστευω το TLOS ειναι πολυ πιο "ολοκληρωμενο",σοβαρο και πιο στιβαρο παιχνιδι ..Επισης οπως θα εχετε καταλαβει ολοι το παιχνιδι ειναι 18+ καθαρα..Δεν ειναι "χαριτωμενο", χαλαρο παιχνιδι.Μιλαμε για διαμελισμους,μπολικο αιμα , διαλογο "ενηλικων".
Παιδιά sorry που θα σας απογοητεύσω, αλλά υπάρχει απάντηση από προγραμματιστή της ND σχετικά με το demo:
http://twitter.com/TheLastOfUsJoel/status/340840780807688192
http://twitter.com/JoeMiller101/status/340720443008884736