Originally Posted by
AgentPrinny007
Μερικα πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω ισως επειδη ειμαι χαζος η απλα μπορει να
εχω στραβωθει αλλα μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιχνιδια αγοραζουμε
οι κατοχοι του PS3?
Παραπονιομαστε οτι βγαινουν τα ιδια και τα ιδια που το μονο που αλλαζει ειναι ο ρωμαικος
αριθμος στο τελος καθε τιτλου ,οτι εχει χαθει η εμπνευση και η πρωτοτυπια,ωραια μεχρι
εδω.Κυκλοφορει το LittleBigPlanet ενας τιτλος που για το μονο που δεν μπορει να τον
κατηγορησει κανεις ειναι η ελλειψη εμπνευσης και πρωτοτυπιας, μετα βιας πιανει το ενα
εκατομμυριο κομματια σε πωλησεις.Για καινουργιο τιτλο ειναι καλο νουμερο λενε,δηλαδη οι
περισσοτεροι περιμενουν την ογδοη συνεχεια για να παρουν το παιχνιδι?Δεν το διαφημισε
τοσο πολυ η sony.Εχω την εντιπωση πως το PS3 δεν το εχουν casual gamers και πως
καποιος δινει 400 και παλιοτερα 600 ευρω γνωριζοντας τι σημαινει βιντεοπαιχνιδι...
Το PS3 δεν εχει jrpg βεβαιως και δεν εχει γιατι το Valkyria cronicles ειναι μαλλον
απλωστρα για τα ρουχα αλλιως δεν μπορω να εξηγησω τις απιστευτα χαμηλες πωλησεις
του παιχνιδιου.Που ειναι ολοι αυτοι που αγορασαν PS3 μονο και μονο για τα jrpg?
Περιμενουν πεντε τετοιους τιτλους για να αγορασουν τον εναν?
Το Resistance 2 σιγουρα δεν μπορει να αγγιξει παιχνιδια που αλλαξαν την ιστορια της Γης
για παντα οπως το Halo και το Gears αλλα οι πωλησεις που κανει δεν αντιπροσωπευουν
με τιποτα την αξια αυτου του παιχνιδιου.
Τελικα φαινεται οτι τα μονα παιχνιδια που αγορασαμε μετα μανιας σε αυτην τη κονσολα
ειναι το GTAIV και τα call of duty 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 κτλ.Σε λιγο δεν θα φταινε
μονο τα λεφτα της microsoft που δεν θα κυκλοφορουν παιχνιδια για το PS3.