Ο ίδιος που μου την έριξε 3 μήνες πριν (και κρατάει ακόμα). Τον έστειλα στο διάολο και μάλλον βρήκε εσένα "πελάτη"!
Printable View
Ο ίδιος που μου την έριξε 3 μήνες πριν (και κρατάει ακόμα). Τον έστειλα στο διάολο και μάλλον βρήκε εσένα "πελάτη"!
Καλημερα παιδες οχι οτι ειμαι κολλημένος με το Star Wars κ το PlayStation αλλα αυτη ειναι η τούρτα που μου κάνανε στα γεννεθλια μου !
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f4cad6828d.jpg
May the force be with you
Εντάξει είναι απαιχτη φίλε. Ο ζαχαροπλάστης έκανε απίστευτη δουλειά. Ήθελα να ξέρω πως κατάφερε το χειριστήριο τόσο επιτυχημένα και από που προμηθεύτηκε τη πάστα για την εξωτερική επικάλυψη που έβαλε στη "κονσόλα". Λογικα πρέπει να ειναι αμυγδαλοπαστα.(margipan νομίζω λέγεται και τυπωνεις ότι θες επάνω της. Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα πάντως )
Χρόνια Πολλά επίσης!!!!
Ευχαριστω φιλε μου. To χειριστήριο τα έσπαγε όντος! Αλλα και το σχήμα και ολα απο πλάι κ γενικα την εκανε εσοχές κουμπιά μεχρι κ τις γρίλιες απο πισω ! Τωρα το πως δε ξερω :/
May the force be with you
Χρονια Πολλα και απο εμένα!!!
Που σου έφτιαξαν την τούρτα; Εαν εχεις θέμα να το πεις εδώ, λόγω διαφήμισης, δέχομαι και πμ. :P
Ζαχαροπλαστείο στην καλλιθεα Ζάχαρη λεγετε.
https://www.facebook.com/stratos.michalakis.7?fref=ts
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Μει δε φορς μπι γιθ γιου!
Η τουρτα ελεγε σαν γευση?
Απο συνοικιακο καταστημα παω να αγορασω 2€ ξηρους καρπους, απο τον συγκεκριμενο εχω ψωνισει αρκετες φορες τετοια ποσα, και παντα κοβει αποδειξη. Παω σημερα, και βλεπω την ταμειακη να λειπει, και να ειναι μονο το συρταρι, πιθανα καποια βλαβη θα επαθε φανταστηκα. Μου βαζει που λετε κανονικα τα φυστικα, και βγαζει μπλοκακι και κοβει χειρογραφη αποδειξη!!!! ναι ναι ναι για 2€ μου εκοψε χειρογραφη, ενιωσα λες και ειχα μεταφερθει σε καποια αλλη χωρα, π.χ. Ιαπωνια.
Συνηθως στους περισσοτερους ειναι παντα ''χαλασμένη'' και δεν εχουν χειρογραφες αποδειξεις.
Κανονικά ολη έχουν τετοιες αποδείξεις αλλά κανένας δίνει, χαλασμένη μηχανή δεν μου έχει συμβεί αλλά χωρίς ρεύμα πολλές φορές.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σωατό αυτό είναι αλλά πλέον που είναι αθεώρητα όλα το να κόβει κάποιος ΑΛΠ ίσα ίσα που τον βολεύει αν θέλει να πουλάει μαύρα, τελειώνει το μπλοκάκι το πετάει και δεν παίρνει κανείς χαμπάρι ενώ η ταμειακή γράφει και δεν ξεγράφει.....ΑΝ γράψει.
Και η ταμειακη ξεγραφει αλλα θελει χερι.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκεφτομαι πως γινεται μια τοσο αμπαλη χωρα οπως η Ελλαδα να ειναι τοσο πορωμενη με το ποδοσφαιρο... Δεκαδες αθλητικες οπαδικες εφημεριδες, εκπομπες, βανδαλισμοι και παθος για ενα αθλημα που το εθνος -λιγο πολυ- ειναι ΓΤΠ.
Δεν είναι πορωμένη με το τόπι. Είναι απλά πορωμένη. Με κάτι, οτιδήποτε αλλά με κάτι. Τυγχάνει να είναι το τόπι που είναι και εύκολα προσβάσιμο. Πρόκειται περί "μετατρεπτικού" ζητήματος και εναπόκειται στον βαθμό ωριμότητας της μάζας και των ατόμων που την αποτελούν. Και εν συνεχεία φυσικά την "βιομηχανία" που έχει στηθεί.
Ξέρω ότι γελάτε αλλά... λέω αλήθεια.