"Spider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο Του"
Πάλι που δεν το κάνανε Επιστροφή στο Πατρικό :P :P
"Spider-Man: Η Επιστροφή Στον Τόπο Του"
Πάλι που δεν το κάνανε Επιστροφή στο Πατρικό :P :P
Άνθρωπος-Αράχνη: Η μάνα σε γυρεύει
EXAM
Καθολου κακη.Ψυχολογικο θριλερ μυστηριου που γυριστηκε μεσα σε μια αιθουσα μονο με 8 ατομα.Οσο περναει η ωρα ξετυλίγεται η ιστορια και το τελος εκλεισε οπως πρεπει. 8/10
Send From Note 3 With S8 Port Rom
A Monster Calls
Εξαιρετικο. Η ταινια σε ταξιδευει με το παραμυθενιο κομματι της ενω ταυτοχρονα σε φερνει στη σκληρη πραγματικοτητα και προσγειωνεσαι. Ολοι οι ηθοποιοι παιζουν αρκετα καλα και κυριως ο μικρος. Δειτε την.8.5/10
The Circle(2015)
http://horror.wpengine.netdna-cdn.co...vie-poster.jpg
http://www.imdb.com/title/tt3118452/?ref_=nv_sr_3
Ειχε ολα τα κριτηρια να γινει πολυ καλη. Ολο το μυστηριο που υπαρχει απο την αρχη και το ολο concept σε προιδεαζει για κατι πολυ καλο. ΑΛΛΑ μενει στην μετριοτητα σε ολη τη διαρκεια της ταινιας. Δειτε το ως ψυχολογικο εργο επιβιωσης. Το τελος μια απο τα ιδια. 5/10
Send From Note 3 With S8 Port Rom
Είδα το The Circle.
Έχει τρομερό "χαλί" στρώσει από την αρχή, με τεράστια προοπτική ανάπτυξης ενός σύγχρονου προβληματισμού στην σημερινή -digital και networked- κοινωνία.
Δυστυχώς, πάνω εκεί που το έργο αρχίζει να συμπληρώνει την "εικόνα" του 2ου act (χωρίζοντας το έργο σε 3 μέρη) και μάλιστα παρουσιάζει το "wow moment" που ανοίγει την αυλαία στο 3o και τελευταίο act........τελειώνει! Μπαμ έτσι απότομα. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε σε εμένα. Απότομο τέλος, ανούσιο σε σχέση με το τι βλέπαμε μόλις 2 λεπτά πριν.
Η Έμμα Γουότσον δεν μπορώ να καταλάβω αν απέδιδε σωστά το ρόλο ή αν ο ρόλος της ήταν εξαιρετικά βαρετός και σχετικά "ρομποτικός" από πλευράς συναισθημάτων.
Ο Τομ Χανκς εμφανίζεται πολύ λίγο και όποτε το κάνει αποδίδει άψογα το ρόλο του.
James Gunn Confirms Guardians of the Galaxy Vol. 2 Heading to 4K Blu-ray
Επιτέλους!!Quote:
"Yes, it's true, & I am UNBELIEVABLY EXCITED to announce that, after a couple of years of me begging and pleading, Guardians of the Galaxy Vol. 2 will be coming to home video in 4K UltraHD. It will be the FIRST Disney release to be released this way.
To Avengers Untitled του 2019 τι μπορει να ειναι? Υποτιθεται οτι με το Infinity War τελειωνει και η 3η φαση των Avengers οποτε να υποθεσω κανα reboot?
Ειναι οντως? Γιατι νομιζω οτι η ιστορια "τελειωνει" στο Infinity wars. Αυτο καταλαβαινω διαβαζωντας και αυτο:
Why Avengers 4 Isn't Going To Be Called Infinity War Part 2 Anymore
Kong: Skull Island.
Ταινία έκπληξη για μένα με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή και φοβερό pacing. Είναι απίστευτο το πόσο διαχρονικός και "σκληρός καριόλης" παραμένει ο Samuel Jackson βαδίζοντας στην 7η δεκαετία της ζωής του, μπορεί να πρωταγωνιστήσει κυριολεκτικά σε οποιουδήποτε είδους ταινία και να δέσει άριστα. Μόνη παραφωνία ο νερόβραστος Hiddleston. Αξίζει με τα χίλια η ταινία.
John Wick 2.
Το sequel κινείται στα ίδια χνάρια με το πρώτο χωρίς εκπτώσεις σε σενάριο/χαρακτήρες. Μεγαλειώδεις action sequences, τέλεια χορογραφημένα martial arts showdowns και ένας Keanu Reaves που μετά απο δεκαετίες ντεφορμέ επιστρέφει στον καλύτερο του ρόλο μακράν μετά τον Νίο. Για τους φαν της παλιάς old-school ταινίας δράσης είναι μάστ.
Super κριτικες μεχρι τωρα το Dunkirk
http://www.imdb.com/title/tt5013056/...ref_=hm_otw_t0
Για κάποιο λόγο θυμόμουν ότι θα βγει Ιούλιο και μάλιστα αυτές τις μέρες. Χθες προς απογοήτευσή μου που κοίταξα, στα Village έλεγε 24 Αυγούστου.
Ειδα το Ghost in the Shell, δεν ξερω ειλικρινα γιατι πηγε τοσο ασχημα. Το κλιμα του anime το εχει πιασει παρα πολυ καλα, οι χαρακτηρες ειναι κοντα στους αρχικους, και γενικα μου φανηκε μια πολυ καλη μεταφορα. Ενταξει ελλειπε σιγουρα η μουσικη του Kenji Kawai, και επισης και το σεναριο ηταν πιο ευπεπτο, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσε η ταινια.
Ειδα το Paterson.
http://www.imdb.com/title/tt5247022/
το οτι ακομα την σκεφτομαι 2 μερες μετα, μαλλον την κανει επιτυχημενη στα ματια μου.
Όντως η ταινία δεν ήταν για το κράξιμο που έφαγε.
Για μένα όμως δεν είχε κανένα νόημα σαν ταινία κρίνοντάς την σαν τελικό αποτέλεσμα και εξηγώ αμέσως τον λόγο.
Όταν έχει προηγηθεί ένα blade runner που θίγει όλα αυτά που θέλει να πει το Ghost και το κάνει πολύ πιο ουσιαστικά δε βρίκσω το λόγο να ξαναγίνει μια ταινία τέτοιου είδους εκτός και αν έχει να προτείνει κάτι νέο. Το Ghost in the Shell η ταινία δεν είχε όμως να προτείνει.
Το ίδιο όμως δε μπορώ να πω για το Anime. Ναι η θεματολογία του είναι κοινή με BR αλλά το ότι ανέδειξε ότι ήθελε να αναδείξει μέσα από το σχέδιο που ήταν τόσο εκφραστικό και ουσιαστικό, αυτό από μόνο του έδωσε μια φρέσκια ματιά στην ίδια θεματική.
Ξαναλέω όμως πως δεν ήταν για το θάψιμο και την κριτική που δέχτηκε αν και η πρωταγωνίστρια δε νομίζω πως ήταν ταιριαστή για τον ρόλο αυτό.
Leak απο trailer του Infinity War.