Χτες το σκεφτόμουν και εβλεπα συνεντευξεις των συντελεστων. Το ειδες; καλο;
EDIT: 8,7 IMDB??? WTF?
Και μενα μαρεσε πολυ...πολυ μαρεσε η προσεγγιση και ευτυχως πηγαν για 18+ επαιξε μεγαλο ρολο...
Απτην αλλη ξεχασα να σας πω ειδα το split την περασμενη βδομαδα και επειδη ειχα υψηλες προσδοκιες γενικα με αφησε με μια πικρα...καλο ηταν γενικα ομως...
ειδα το Trainspotting 2.......
σκηνοθετικα στα χναρια του πρωτου επους αλλα χωρις να προσφερει κατι καινουργιο....το τελος προβλεψιμο κ η ταινεια γεματη νοσταλγια.....εξυπνεσ κ σοφες ατακες διανθισμενες με καλο χιουμορ ενω η μουσικη κ αυτη τη φορα κορυφαια.....οσοι λατρεψαν το πρωτο θα το αγαπησουν κ αυτο .....
αρκει αυτη η ατακα
΄΄κανουμε τουρισμο πισω στα νιατα μας΄΄
Ναι το ειδα Λεωνιδα, λιγα λογια λοιπον απο εμενα:
Το Λογκαν ειναι μια road / western / chase με πινελεις απο action movie. Εχει ελαχιστα κομικ στοιχεια και ισως αυτο ξενερωσει αρκετο κοσμο. Δινει εμφαση περισσοτερο στους χαρακτητες και αποτελει το προσωπικο δραμα του Λογκαν. Οι ερμηνειες ειναι ασυλληπτες, οτι καλυτερο εχω δει μετα τον Τζοκερ του Λετζερ αλλα αυτη τη φορα ολο το καστ ειναι παιζει τελεια. Ο Τζακμαν ναι δινει ερμηνεια ζωης, νοιωθεις πως το καθε σημειο του σωματος του ποναει κυριολεκτικα και μεταφορικα. Δεν εχει καμια επαφη με τις προηγουμενες δυο ταινιες του ηρωα τοσο σεναριακα οσο και στο υφος. Το R rating δειχνει το ποσο μερακι ειχαν οι συντελεστες της ταινιας, που απο τα ευκολα δολλαρια θελανε να κανουν κατι διαφορετικο. Αποτελει ενα φορο τιμης στον χαρακτητα Wolverine κλεινοντας τη διαδρομη του οπως πραγματικα του αξιζε.! Μεχρι στιγμης απο Μαρβελ πλευρα, ειναι οτι πιο ωριμο και στιβαρο εχει βγει και ειμαι σιγουρος πως αυτο το εγχειρημα δεν θα ξαναγινει στο μελλον. Ειναι η dark knight εκδοχη της Μαρβελ και θα μπορουσα να πως και και σε αρκετα σημεια δειχνει αντιστοιχη ποιοτητα. Nα πατε να την δειτε οπωσδηποτε.
I Saw The Devil[Ang-ma-reul bo-at-da]
Ενα κορεατικο επος ενα αριστουργημα απο τους μετρ των ταινιων με θεμα την εκδικηση.Δεν σε αφηνει σε χλωρο κλαρι σε ολη τη διαρκεια της οι ανατροπες ειναι μεγαλες και περιεχει πολυ πολυ βια.Μπραβο στους κορεατες για ακομα μια φορα. 10/10
Moonlight: 0/10. You have been warned. Βαρετή, ανούσια χωρίς να περνάει κανένα μήνυμα. Ακόμα και σε ψευτοκουλτουρέ επίπεδο, αισθητικής και κινηματογράφησης είναι πάτος... πραγματικά είναι να απορείς τι σκατά συμβαίνει με τους κριτικούς.
Τώρα, ειλικρινά, όντως δεν μπορείς να καταλάβεις; Δε νομίζω...
Πολύ καλό το Logan.
Σκοτεινό, ώριμο και μελαγχολικό με καταπληκτικές ερμηνείες και επιτέλους "σωστό" gore για τα όπλα του wolverine.
Spoiler!
Η προηγούμενη αποχη των αφροαμερικανων απέδωσε καρπούς αυτη τη χρονια στα όσκαρ.. Ειπαν καποιοι. Δεν ξερω αν έχουν δικαιο αλλα καλύτερη ταινια το moonlight ρε παιδια?? Τι να πω... Πανηγύρι και τα όσκαρ...
το Moonlight πηρε το οσκαρ καλυτερης ταινιας γιατι οι υπολοιπες υποψηιοτητες εκτος του Manchester by the sea δεν ....αλλες χρονιες δεν θα ηταν καν υποψηφιες....αλλα ο βασικοσ λογος ηταν οτι το moonlight πραγματευται με θεματα που αφορουν τις πολιτικες του τραμπ.....το οσκαρ ουσιαστικα δοθηκε ως απαντηση σε αυτες.....
Θεωρω κι εγω με τη σειρα μου οτι το Moonlight ηταν μια επιεικως μετρια ταινια. Εγινε τεραστιος ντορος και πραγματικα ο λογος ηταν αυτος που λεει ο Jim πιο πανω, ειναι μια ταινια που ερχεται αντιμετωπη με τα φλεγοντα πολιτικα και κοινωνικα ζητηματα της αμερικης και γι αυτο δοθηκε και το οσκαρ εκει.
Η ταινια δεν μου ειπε κατι που δεν μου εχουν πει αλλες με πολυ πιο ομορφο τροπο μαλιστα. Ουτε σκηνογραφικα/σκηνοθετικα με κερδισε. Υπερεκτιμημενη σε μεγαλο βαθμο.
3 ταινιες εχω δει φετος απο αυτες που πηγαιναν για το οσκαρ καλυτερης ταινιας (LaLa Land, Moonlight και Manchester by the sea) και αυτη που με αγγιξε περισσοτερο και αυτη που ειδα με μεγαλυτερο ενδιαφερον ηταν με διαφορα το Manchester by the Sea. Εχω να δω και τις υπολοιπες βεβαια.
και το Hacksaw Ridge ειναι πολυ καλο.....αλλα δεν θεωρω οτι πλεον τετοιου ειδους ταινιες ειναι για βραβειο οσκαρ οχι επειδη δεν ειναι καλες αλλα ειναι εκτος ΄΄οσκαρικης΄΄ νοοτροπιας κ υφους
Ναι οκ ...ουτε το Μάντσεστερ το λες οσκαρικη ταινια κατα την δικη μου αποψη παντα..
Θα συμφωνήσω φυσικα οτι φετος δεν ηταν και η καλυτερη χρονια.
Σημερα πηγα και ειδα το get out
Οκ.. Μαζι με το split ηταν απο τις πιο ενδιαφέρον ταινιες μεσα στο νεο ετος..
BTW o j mcAvoi απλα τρελός...
Venom Gets 2018 Release Date
Quote:
Venom is heading to the big screen. Spider-Man’s nemesis, sharp of fang, flexible of morals, will get his own adventure, Sony said on Thursday. The spin-off film will swing into theaters on Oct. 5, 2018.
Ελα και το Rogue One: A Star Wars Story. Οτι πρεπει για Σαββατο βραδακι:f045: