Ενημερωσε μας οταν φτασεις στο Pier Pressure.
Printable View
Ενημερωσε μας οταν φτασεις στο Pier Pressure.
Είναι στην πρώτη εποχή αυτό;;;
I'll let you know then! ;)
Το season finale του Supernatural, έσπειρε!!!Γενικά η σαιζόν στο 2ο μισό είχε πάρει τα πάνω της, αλλά το τελευταίο απλά σοκ!
Des τελειώνει η σειρά ή πάμε και σε άλλη σεζόν?
Σύμφωνα με τους παραγωγούς, άλλες 2.
LOL ^^για το θεο δεν παει αλλο. Τεσπα τουλαχιστον εχω καθιερωσει supernatural να τη βλεπω μια και καλη το καλοκαιρι...
Ξεκιναω σε λιγο μαραθωνιο των 5 τελευταιων επεισοδιων του supernatural,δεν τα εβλεπα επιτηδες για να τα δω μαζεμενα. Επεισοδια 19,20,21,22,23. Κανονιστε να μην ειναι καλα!
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
ωραιος ρε Φωτη. Εγω σκεφτομαι στο καλοκαιρι να ξεκινησω ΣΚ supernatural, από το 3ο μεχρι το τέλος!
Για το supernatural που λετε, αφησα τα 2 τελευταια επεισοδια.Οντως εχει στρωσει πολυ το πραμα.Θυμιζει παλιες καλες σεζον.Γουσταρω!
To the following το βλεπει κανεις?
Όντως πάρα πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο της σαιζόν για το Supernatural, πραγματικά θύμισε τις παλιές καλές εποχές και το ευχαριστήθηκα. Επίσης συμφωνώ πως από τα μέσα και μετά γενικά είχε πάρει τα πάνω της η σειρά. Οι τελευταίες σκηνές ειδικά ήταν αν μη τι άλλο καθηλωτικές και η τελευταία εντυπωσιακή. Από ότι δείχνει έχει καλές προοπτικές για μία δυνατή 9η σαιζόν. Τέλος όπως απέδειξαν οι παραγωγοί, οι δημιουργοί και γενικά όλοι οι συντελεστές της σειράς... απλά δεν έχει τέλος. Άμα θέλουν οι σειρά μοιάζει «φρέσκια» σαν καινούρια και το απέδειξαν με τα τελευταία επεισόδια. Αναμένω την επόμενη και τελικά ίσως πρόκειται για την αγαπημένη μου σειρά και απλά δεν το έχω ακόμα συνειδητοποιήσει :p
Spoiler!
Ολοκλήρωσα και το The Following πριν λίγες μέρες. Γύρω στο 4-5 επεισόδιο σκεφτόμουν να το παρατήσω αλλά κάπου εκεί άρχισε να παίρνει τα πάνω του και τελικά το συνέχισα. Καθόλου άσχημη σειρά. Προσεγμένοι χαρακτήρες, αγωνία, ανατροπές, κλιμακώσεις και γενικά αρκετά ωραία πράγματα. Εκείνο στο οποίο βρήκα ότι έμπαζε λίγο ήταν στο πως αποδίδει την μεθοδολογία και τη λειτουργία του FBI, το όλο στήσιμο γενικά σε αυτό το κομμάτι το βρήκα λιγάκι ανεπαρκές αλλά μάλλον οφείλεται στο ότι επικεντρώνει πιο πολύ στους χαρακτήρες. Εν κατακλείδι δεν με ενθουσίασε αλλά είχε καλά στοιχεία και δεν μετάνιωσα που την είδα. Από ότι διάβασα θα πάει και για δεύτερη σαιζόν αν και ομολογώ πως όταν τελείωσε η σειρά θεώρησα πιθανό να μην υπάρξει επόμενη. Θα μπορούσε ίσως να έχει λίγο καλύτερο τέλος.
Μία ακόμα πολύ προσεγμένη και αξιόλογη σειρά είναι το Once Upon a Time. Δεν με έχει κερδίσει τελείως, τουλάχιστον όχι ακόμα (2 επεισόδια έχω για το φετινό φινάλε). Το χαρακτηριστικό όμως που με κάνει να την ξεχωρίζω είναι το εξής και μου έχει κάνει πολύ εντύπωση. Δεν περιμένω πως και πως να την δω, πάντα περνούσαν μέρες μέχρι να πιάσω το επόμενο επεισόδιο, για ένα διάστημα την είχα αφήσει και ποτέ δεν ξεκινάω να τη δω με διάθεση «α, ωραία, τώρα θα δω Οnce Upon a Time» αλλά πιο πολύ «ε, αφού δεν έχω κάτι άλλο να δω ας δω αυτό». Παρόλα αυτά είναι από τις ελάχιστες σειρές που ποτέ δεν έχω ξενερώσει με επεισόδιο, ποτέ δεν έχω πει πως δεν άξιζε το κόπο να το δω και σχεδόν πάντα με αφήνει παραπάνω από ικανοποιημένο. Σίγουρα είναι ατού της σειράς το ότι σου εξελίσσει ταυτόχρονα 2 ιστορίες σε κάθε επεισόδιο, την κεντρική και το παρελθόν και κάθε μα κάθε φορά είναι άψογα δεμένες. Άσχετα αν αρέσει η όχι είναι από τις πιο προσεγμένες σειρές, κάνουν πολύ καλή δουλειά και κάθε επεισόδιο το αισθάνεσαι «υπερπαραγωγή».
Ναι το ειδα εγω,1η σεζον 15 επισοδειων ανανεωσε σχεδον αμεσως για 2η,kevin bacon φοβερος στον πρωταγωνιστικο ρολο,πολυ καλη σειρα για τους λατρεις των θριλερ μυστηριου,κυνηγι ενος σιριαλ κιλλερ,ειδικα προς το τελος κορυφωνεται απιστευτα η ενταση,δραση,αγωνια,συνισταται.
Για μένα ήταν μάλλον η χειρότερη σειρά που είδα φέτος (το The Following).
Σίγουρα η προσωπική απογοήτευση της χρονιάς (περίμενα πολλά λόγω πρωταγωνιστών και πρώτου επεισοδίου ξέρω γω - τι το θελα). Το βάζω στα επίπεδα των τελευταίων σεζόν Prison Break.
μόνο Hannibal και Elementary από καινούριες της network tv φέτος. κάθε χρόνο και χειρότερα.
vikings,banshee,bates motel αξιζαν και αυτα,επισης και το the americans εκανε καλα νουμερα αν και δεν μου αρεσε η σειρα.
americans μάλλον η καλύτερη φετινή αλλά μιλούσα για network και όχι cable.
Σε όποιους άρεσε το Avengers, ο σκηνοθέτης της ταινίας Joss Whedon, συμμετέχει στην νέα σειρά Agents of S.H.I.E.L.D που θα ακολουθεί τις περιπέτειες των ηρώων της μονάδας που ανήκαν και οι Avengers. Φυσικά και δεν θα συμμετέχουν τα μεγάλα ονόματα της ταινίας αλλά ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό..
Ξεκινάει τέλη Σεμπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος.
Ορίστε και το trailer
http://www.youtube.com/watch?v=T3T-evQZiQo
Παιδια vikings εχει δει κανένας;
Μου είπαν ΟΤΙ ειναι πολυ καλο αλλα ειδα εχτες το 1ο κ μόνο που δεν με πηρε ο υπνος.
Φτιάχνει καθόλου μετα;
Καλώς τον! Που είσαι εσυ;
Λοιπον, το είδε ο κοινός μας γνωστός και μου ειπε ότι ειναι καλο. Μετα το πρώτο ανεβαίνει... Με εχει πρήξει να το δω.
πάντως σε κλιμα σεξ και βια το banshee είναι πολυ καλό, και απίστευα διασκεδαστικό.
απο τις καλές που βγήκαν φέτος.
Για το How I Met your Mother...
Spoiler!
Εντάξει, εγώ το έβαλα καλού κακού...
Grimm και Hawaii 5-0 μας άφησαν για φέτος και τα δυο με τα τελευταία επεισόδια, που σε κάνει να θες να πας στο Σεπτέμβριο αύριο αν γίνεται hehe
Βλεπει κανεις εδω House of Cards?
Το ξεκινησα και μου φαινεται τοπ! Kevin Spacey στα καλυτερα του!
Πολύ καλή σειρά και ο Κέβιν Σπέισι σίγουρα την ανεβάζει ένα επίπεδο ακόμα. Περιμένω και τη δεύτερη σαιζόν για την οποία από ότι έχω διαβάσει έχουν ήδη συμφωνήσει.
Arrested Development
Ειμαι σχεδόν στα μισά του δεύτερου κύκλου. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολυ καλή σειρά. Σε καμία περίπτωση δε τη συγκρινω με Friends, αλλα, ούτως ή άλλως, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Το AD βασίζεται πολυ στην ιστορία του, αλλα κυρίως στον κάθε ένα χαρακτήρα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει ούτε μίσος αδιάφορος χαρακτήρας και η σειρά εχει πολλούς. Δε ξέρεις ποιον να πρωτοξεχωρισεις. Γενικά τη σειρά δε θα την έλεγα "πανέξυπνη", όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, αλλα σίγουρα έξυπνη με ιδιαίτερο τροπο. Πιο πνευματώδες χιούμορ απο τις συνηθισμένες sitcoms που δε βασίζεται σε στιγμιαίες ατάκες. Η δεύτερη εποχή που ειμαι τωρα καλύτερη της πρώτης και περιμένω πως και πως να τελειώσω και τις τρεις να δω τα νέα επεισόδια. Πιο πολύ ειμαι περίεργος να δω πως έχουν αλλάξει όλοι μετά απο τόσα χρόνια.
Εχει δει κανείς το Arrow; Λέω να το ξεκινήσω, αλλα να πάρω μια γνώμη πρώτα.
Προσωπικα το εχω αφησει απο τα Χριστουγεννα. Ισως το ξαναρχισω καααποια στιγμη αλλα πραγματικα, υπαρχουν πολυ καλυτερες σειρες που προεχουν.
Thnx! Θα το τσεκαρω και βλέπουμε.
Κι εγώ το Arrow είδα καμιά 10αρια επεισόδια και το ψιλοάφησα.. Δεν είναι και άσχημο αλλά όπως είπε και ο Λεωνίδας είναι φάση Smallville.. Με την δράση μπλέκει και συναισθηματικά, γκομενιλίκια και τέτοια.. Ετσι κι ετσι!!
Πάντως παίδες σε όποιον αρέσουν post-apocalyptic φάσεις ,ανατροπες κτλ να δει το Revolution! Το έχω ξαναπει. Εχω δει μέχρι στιγμής 17 επεισόδια και μετράει αρκετά.. Εχει ανατροπες και περίεργη ιστορία απο πίσω που περιμένεις να δεις τι γίνεται.. Παιδάκι του Lost μου μοιάζει!
Το Revolution το έκοψα μετά τα πρώτα επεισόδια... αν και μου έχουν πει ότι φτιάχνει λιγάκι μετά την διακοπή. Και το περίμενα απ' όταν είχε ανακοινωθεί, μιας και ήταν του δημιουργού του Supernatural (και showrunner των 5 πρώτων σεζόν του, των καλύτερων δηλαδή).
In other news, όποιος έχει όρεξη να μάθει και να διαβάσει διάφορα πραγματάκια, αφιέρωμα για τα φετινά Emmy, με αναλύσεις, κρίσεις και προβλέψεις για όλες τις μεγάλες κατηγορίες:
Βραβεία Emmy 2013: Προγνωστικά και ειδήσεις πριν τις υποψηφιότητες
Ρε σεις, οκ, το AD γίνεται όλο και πιο γαματο!!!!!!! Το s02e12 απλα τα έσπασε!!!!!!!!!!! Ο Μπαστερ ειναι ο καλυτερος μου!!!! Τέλος!!!!!!