'νταξει... Ε, οχι.
"Εκλεισε" στο 360.
Printable View
'νταξει... Ε, οχι.
"Εκλεισε" στο 360.
Αλλοι ειναι οι λογοι να το προτιμησει καποιος στο XBOX, οχι οτι τρεχει καλυτερα, ετσι δεν ειναι Dragonpaul;
Παντως εγω διαβασα στο φορουμ της bethesda οτι ενας εχει παιξει 100 ωρες και δεν ειχε αυτα τα προβληματα σε PS3 :a042:
Εγω παντως στις 40 ωρες, κανω πως δεν τα βλεπω τα προβληματα, αφου ειμαι ενθουσιασμενος με το παιχνιδι ακομα, τα θεωρω minor και θελω να πιστευω οτι θα βελτιωθει η κατασταση με καποιο patch.
Συμφωνω οτι οταν παιζεις πολλη ωρα, επιδεινωνεται η κατασταση, αλλα οχι ακομα σε τετοιο βαθμο που να πω οτι ειναι unplayable. Σιγουρα ειναι εκνευριστικο παντως και αναρωτιεμαι πως θα ειναι αργοτερα, μαλλον χειροτερα απ΄οτι λενε ολοι. Κριμα.
@ Dragonpaul
Τωρα να σου πω να μην το αγορασεις καν στο 360 γιατι ειναι ελλεινοι σαν developers και θα επρεπε επιτελους να παρουν το μαθημα τους, ψεμματα θα σου πω μιας κι εγω το ιδιο θα εκανα... δυστυχως... :(
Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι το κυκλοφορησαν αυτο το πραγμα με την μορφη που εχει στο PS3. Αλλοι αρχιζουν και τα φορτωνουν στους χρηστες, οτι και καλα παιζουν πολλες ωρες και το κακομοιρο το PS3 δεν αντεχει την πολυπλοκοτητα του Skyrim... για γελια εντελως... ακομα και αν ξεχασουμε πως το παιχνιδι πρεπει να φτιαχνεται για να παιζει 20 ωρες σερι απροβληματιστα αν γουσταρω εγω, κανεις μας δεν νομιζω να το εχει κανει. (ασε που θα επρεπε να υπαρχει και προειδοποιηση στο κουτι) Εγω μαξιμουμ 4 ωρες σερι εχω παιξει. Τωρα το PS3 το ανοιξα μετα απο ολονυκτια "ξεκουραση" κανω ενα fast travel απο Riften σε whiterun και απολαμβανω το τσιρκο μεντρανο του gaming...
Εχω σπαστει πολυ ασχημα...γιατι οπως ειπα σε καποιο αλλο ποστ μου, κατω απο ολα αυτα τα σκατα βρισκεται το πιο ενδιαφερον RPG που εχω παιξει εδω και καιρο.... ομως ρε φιλε δδεν μπορω να το παιξω...
εχω προηγουμενα saves μικροτερου μεγεθους οπου αν τα φορτωσω μπορω να παιξω καθως ειμαι στα αρχικα σταδια του lag, οπως στο βιντεο που εβαλα πιο πανω. Και παλι σου διαλυει την εμπειρια να κολαει καθε 2-3 δευτερολεπτα λες και εχει λοξυγκα το παιχνιδι, αλλα τουλαχιστον... "παιζεται".... που φτασαμε...
πανηγυρικο ακυρο απο εμενα. Και μιας και τους εχω ηδη πληρωσει, αν ειχα 360 τωρα, δεν θα τους ξαναπληρωνα...
ΥΓ: καμμια σχεση τα προβληματα του 360 με αυτα του PS3.Στο 360 τα προβληματα ειναι πιο πολυ αισθητικης φυσεως, στην κονσολα μας απλα δεν παιζεται και δεν ειναι καθολου minor. Καθε φορα που λεμε στην Bethesda οτι τα προβληματα μας ειναι minor, τους δινουμε το δικαιωμα να μας μεταχειριζονται ετσι, σαν "minor".
Ο οικονομικος. Το οτι βρισκεις και να το κατεβασεις παρα να το παρεις σε ρηταιλ εκδοση, ηταν και ενας απο τους βασικοτερους λογους για το αν θα το αγοραζε καποιος για PS3 ή οχι ουτως ή αλλως.
Ψηφισαμε και μενει στο ραφι μεχρι νεωτερας.
Ενα 50αρικο το πεταξαμε απο το παραθυρο και χωρις να εχουμε παιξει λεπτο.
apo oti vlepo first person pezi kalitera? isxii? kalos i kakos ta elder scrolls me to third person den ta pane kala
Ποτε μα ποτε στη ζωη μου δεν εχω "πειραξει" κονσολα. Ποτε! Οσες κι αν ειχα... Γι' αυτο και δεν πηγε, καν, το μυαλο μου στο τι ακριβως εννοουσες.
Ειδικα αυτη την εποχη που μπορεις να βρεις παιχνιδια καινουργια στα 20 ευρω μολις δυο μηνες απο την ημερομηνια κυκλοφοριας, ε, τοτε σιγουρα δεν αξιζει. Αλλα ακομα και τα ολοκαινουργια τα παιρνεις απ' εξω στα 40 ευρω αντι των 70 που τα παιρνεις στην Ελλαδα.
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα απο οτι λενε το προβλημα υπηρχε απο το Fallout 3 New Vegas...και μαντεψε... δεν εδωσαν δεκαρα τσακιστη... βεβαια εδω ειναι ακομη χειροτερο απο οτι ηταν εκει...
εδω δεν το εχουν αναγνωρισει καν το προβλημα οποτε δεν περιμενω και πολλα να ειμαι ειλικρινεις...
Ε, και τι εγινε αν παιζει καλυτερα;;;;; Εκει ειναι το θεμα;;;; Το θεμα ειναι να παιζει ο καθενας ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και οχι οπως "θελει" το παιχνιδι, επειδη σε καποιο αλλο mode μπορει να τρεχει καλυτερα. Ειναι τωρα να συμβιβαζεσαι με τετοια παιχνιδια;;; Με κανενα δηλαδη....
Πραγματικα ειναι επαισχυντο αυτο που συμβαινει. Ειναι καθαρη απατεωνια, αφου δεν πιστευω με την καμια οτι δεν το ηξεραν πριν ριξουν το παιχνιδι στο εμποριο. Αλλα και να το εριξαν με τη λογικη οτι αργοτερα θα το φτιαξουν με καποιο patch, παλι αισχος ειναι!!!!!!!!!! Και απο μια τετοια εταιρεια κιολας...
Στεναχωρέθηκα πολύ τώρα... είναι εύκολο να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα με patch?
Φαίνεται major το πρόβλημα και δεν ξέρω κατά ποσο θα διορθωθεί με ένα patch ΑΝ αποφασίσουν να το διορθώσουν με αυτά που ακούω....
prota ap ola na mas epiveveosi kapios oti isxii gia na min sizitame tsaba. an ontos pezi kalitera first person tha eprepe apla na min valun third.
pantos parolo pu den ksero an tha pekso to game ektimo tis prospathies kapion eterion na ftiaksun kala single player pexnidia. an thaftun autes oi eteries tha mas minun mono ta games 5 ores piu piu me ligo apo online (tzatziki:)). milame gia poli sintheti mixani se ena anixto kosmo. ke ap tin ali exume ta games pu su vazun tixus se ena mikro monopataki. ti provlimata na exi ena tetio game? to debug tu ine paneukolo afu to pernas olo se mia mera
Καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα αν ρωτησεις εμενα, θα σου πω πως προτιμω ενα λιγοτερο απαιτητικο παιχνιδι, απο ενα βαρυ και να πρεπει να συμβιβαστω με bugs ή ακομα και με ενα crushed game (που με αυτο δε συμβιβαζεσαι). Και μιλω γενικα, οχι μονο για το Skyrim. Kαι εγω εκτιμω τετοιες προσπαθειες, αλλα οταν δουλευουν. Τι να το κανω αν εχω μπροστα μου εναν "πινακα ζωγραφικης" αλλα μετρω frames;;;;;;
Ρε γμτ, πραγματικα σκεφτομαι τα παιδια που το περιμεναν τοσο πολυ, εφαγαν τοσες ωρες να το προχωρησουν και τωρα ειναι αντιμετωποι με αυτο το φαινομενο. Απαραδεκτο!!!!!!!!
Αυτο θα μπορουσε να το δεχτει καποιος αν ΟΛΕΣ οι εκδοσεις ειχαν το ιδιο προβλημα με το framerate. Εκει ναι θα μπορουσα να πω οτι η μηχανη γραφικων δεν σηκωνεται απο την παρουσα γενια κονσολων. Αηδιες πεταχτες. Μια χαρα σηκωνεται η μηχανη και μια χαρα η κονσολα μας εχει τις δυνατοτητες να την σηκωσει. οποτε οποιαδηποτε ευσημα προς τους κατασκευαστες πανε στον βροντο γιατι πραγματικα μας εφτυσαν στα μουτρα σαν κοινοτητα του PS3( δειτε παρακατω) γιατι δεν εκαναν ουτε debug ουτε test ουτε τιποτα. Απλα μας πεταξαν ενα σκουπιδι για να βγαλουν εξτρα φραγκα.
Λοιπον εγω λεω αλλο ενα πραγμα (που θα σας ξενερωσει) και τελος απο εμενα και σας αφηνω στην ησυχια σας μεχρι να εχουμε νεοτερα.
Ειδα το παιχνιδι στο 360, ετρεχε απο το δισκακι κανονικα, χωρις install.
Τι εχω να πω? Οτι ακομα και να λυθει το θεμα με το patch το port του PS3 ειναι απλα για τα μπαζα. Εσκεμμενα δεν ειχα μπει στην διαδικασια να κοιταξω συγκριτικα (ο μλκς...) για να μην ξενερωσω. Ε τωρα εκατσα να το δω....
τι να λεμε ρε παιδια καμμια σχεση εντελως... το framerate ειναι κολλημενο στα 30, τα ποταμια και οι λιμνες εχουν κανονικα reflexions, πολυ καλυτερο streaming του κοσμου και draw distance, καλυτερες σκιες και γενικα η ολη εικονα του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο sharp και καθαρη, και ολα αυτα με τι κοστος? Ελαχιστο screen tearing οταν γινονται μεγαλες μαχες, που πραγματικα δεν το παιρνεις χαμπαρι λογω της ολης δρασης εκεινη την ωρα.
Aκουγομαι υπερβολικος? Μπορει για εσας, εγω ομως το ειδα και δυστυχως δεν εχει καμμια σχεση.... καμμια...
Πραγματικά απαράδεκτο και μου την δίνει όταν οι εταιρίες ξεφεύγουν με τέτοιες μαλακίες! Πήγα και ψήφισα στο Ign και προτείνω να το κάνουν όλοι μπας και ακουστεί περισσότερο το θέμα. Απαράδεκτα πράγματα....
Πραγματικά ελπίζω να το φτιάξουν παιδιά....
endiaferon, dimitri. anaferis pola mionektimata se sxesi me to 360. an ekseresume ta textures tu 360 akugete san ena poli kako port sto ps3
ego nomiza oti kathena ixe ta provlimata tu
exis dikio. den dikiologite. krima.
me vlepo na pernimeno kaboso kero ke na to perno se pc. parolo pu ine kako to interface gia pc apo oti akuo.
pantos piratiko tetio game pedia den to dianoise kan. idi exi tosa bugs. spasmeno ke xoris patches ine rosiki ruleta. o xronos ine pio akrivos apo to xrima
υπαρχει καποιος που εχει αλλαξει διδκο ,εχει βαλει πιο γρηγορο και αντιμετωπιζει το θεμα? γιατι σε συζητηση με φιλο κομπιουτερα μου ειπε οτι μπορει να βοηθαει ο πιο γρηγορος δισκος στο συκεκριμενο θεμα.
^^ Πολλα παιδια παιζουν με αλλαγμενο δισκο, καμμια διαφορα δεν αναφερουν. Οποια κι αν ειναι η τυχον διαφορα ειναι αμηλητεα
Δεν ξέρω αν το έχει επιχειρήσει κάποιος άλλα αν είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τα ίδια που φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια με τους υπολογιστές άστα να πάνε.
Αυτό είναι για μένα ένα απ'τα προτερήματα της κονσόλας απέναντι στους υπολογιστές.
Την παίρνεις έτοιμη για να παίζεις οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορήσει στην έκδοση της.Εάν το Skyrim ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ξεπερνάει τις δυνατότητες του standard εξοπλισμού τότε να μην βγει στην συγκεκριμένη κονσόλα μέχρι να είναι 100% playable ή να βγει σωστά σχεδιασμένο.