Για ξανά σκέψου το περί συγκατοίκησης! :a030:
Printable View
Για ξανά σκέψου το περί συγκατοίκησης! :a030:
σοβαρα τωρα θελω να πω ενα ευχαριστω στον Ιωαννη(Nerven86) και στον Οδυσσεα(odytsak) για το boostarisma που καναμε στο Project cars!!Oδυσσεα ωραια περασαμε με τις στουκες ΧΑΧΑΧΑ!!!
εχω βαλει ενα boosting session sto psn profiles gia to killzone mercenary, για σημερα στις 6.
Ειμαστε 6 ατομα, οποτε με δυο ατομα ακομα γινομαστε 8 και μπορουμε πλεον να κανουμε οτι θελουμε σε game.
Οσοι πιστοι προσελθετε!
http://psnprofiles.com/gaming-sessio...zone-Mercenary
Αμφιβάλλω οτι θα ενδιαφέρετε κάπποιος μετά απο τόσο καιρό αλλά δεν χάνω κάτι να το πω :P
Στο playstation store έχει πάμθηνα αυτή τη στιγμή τα dlc του Dante's Inferno. Ψήνει κανείς να boostάρουμε τα trials?
Δημήτρη πόσο τα έχει κ τι πρέπει να κάνουμε; ;
To trials of st. lucia έχει 2.50 ευρώ (απο 10). Το τρόπαιο που απαιτεί 2 παίχτες απαιτεί να παίξουμε 15 coop challenges που είναι αρκετά δύσκολες απ' ότι λένε.
Αν σε ενδιαφέρει το 100% χτυπάς και το Dark Forest Pack που έχει 1.25 και έχει single player trophies.
Παρασκευή ακούγεται ωραιο. Σαββατο παλι προς το βραδάκι μαλλον θα μπορώ. Κανονίζουμε με inbox !
Χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας για 2 ευκολα co-op τροπαια στο PS4 σε δυο διαφορετικα παιχνιδια.
Προκειται για τα:
- Το “Changing Lanes” στο Far Cry 4.
- Και το “A guy called Quest” στο Little Big Planet 3 οπου πρεπει απλα να καταφερουμε να συνδεθούμε με 2 Dualshock και να περασουμε μια πολύ μικρη πιστα. Η ολη διαδικασια σε αυτό το τροπαιο είναι να συνδεθουμε στους server του παιχνιδιου.
Μεσα, μην ανυσηχεις ρε Αρη, δεν ειμαι παρτακιας. Απλα θα παρουμε το δικο μου πρωτα.. :c055gfe:
Οποτε να το κανονισουμε καποια στιγμη μεσω pm.
^^
Σ ευχαριστω Δημητρη. Και σημερα θα μαι μεσα μετα τις 8 εως αργα, οποτε αν εχεις χρονο το παιρνουμε και σημερα διαφορετικα το κανονιζουμε για καποια αλλη στιγμη.
Ρε σεις, αφου πιασατε να τελειωσετε ολα τα μισοτελειωμενα....εχει κανεις αφησει τιποτα εκκρεμοτητες στο Resident Evil 5?
Moy εχουν μεινει τα 2 slayers τροπαια τou Versus Pack.