Καλα, προφανώς και κάνω πλάκα. Ειναι επος το παιχνιδι που θελει πανω απο 50 ωρες για να το τελειώσεις!
Printable View
Πήγαινε εδώ ή σε κάποιο άλλο παρόμοιο site, βάλε το psn id σου, αφού έχεις συγχρονίσει τα τρόπαια σου στο psn και βάλε τον BB κώδικα στην υπογραφή σου. Θα σου βγει μια κάρτα όπως έχουμε και οι υπόλοιποι στις υπογραφές μας.
όπως είσαι σε αυτή τη σελίδα , πήγαινε πάνω πάνω στην αρχή της που λέει profile
από την νέα σελίδα που θα σου ανοίξει στα αριστερά στην στήλη "Settings & Options" υπάρχει η 2η επιλογή : Edit Signature
και ξανά στη νέα σελίδα που θα ανοίξει , βάζεις copy /paste τον bb code που θα έχεις πάρει ήδη από το site που έχεις τα τροπαιά σου , καθώς επίσης και ότι άλλο θες να γράψεις .
Check!
Motorstorm Apocalypse platinum
Επιτελους πλατίνα και το Uncharted 2 με την πολυτιμη βοηθεια (στο co-op) του συμφορουμίτη Nak_Food!
Πάμε τωρα για το Mass Effect 2!
κ εγω καποια στιγμη θα πρεπει να το ξαναρχισω για να το πλατιναρω. το κραταω για μερες κρισης (που δεν θα υπαρχει φραγκο για αγορα χαχαχαχα)
μου λειπουν μπολικα τροπαια οποτε θα ειναι διασκεδαστικο.
33.WRC ώρεεεες...πολλές ώρεεεεεες......ζζζζζζζζζζζζ
Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω αυτο αμεσα! Έχω να σωσω την Γη στο Resistance 3...μετα βλεπουμε.....
58. MW3
Platinum επιτελους στο Split/second χαρη στην βοηθεια του φιλου Αντωνη πηραμε μαζι ολα online trophies.
#100 Uncharted 3 Drake's Deception..To παιχνίδι μου άρεσε πολύ αν και το crushing ήταν μακράν πιο εύκολο από τα προηγούμενα 2..όμορφο παιχνίδι για 100η πλατίνα
57. MOTORSTORM: APOCALYPSE
139. The Penguins of Madagascar.
Απλο, βρωμικο, εξευτελιστικο trophy whoring :bravo-009:
59. God of War: Chains of Olympus
140. We Dare.
Ο θεος να το κανει παιχνιδι. Οτι εχω πιασει σε Move ειναι κακομοιρια και προχειροτητα. Μα καλα σκατα εχουν στο κεφαλι τους ? :confuzed: