Ανοιξε ενα καινουριο portal που ασχολειται με multiplatform, ταινιες και σειρες. Μιας που ειμαστε παιδια της ηλεκτρονικης διασκεδασης ισως ενδιαφερει καποιους. Λεγεται TheGameSide.gr
Printable View
Ανοιξε ενα καινουριο portal που ασχολειται με multiplatform, ταινιες και σειρες. Μιας που ειμαστε παιδια της ηλεκτρονικης διασκεδασης ισως ενδιαφερει καποιους. Λεγεται TheGameSide.gr
Κάποιες μηχανές αναζήτησης, που δεν κρατάνε ΙP:
https://duckduckgo.com
https://www.ixquick.com
[youtube]cRxgqov7M20[/youtube]
Τον τελευταίο καιρο σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια πολεμική τέχνη. Κυρίως για να ασκουμαι λίγο και όχι, φυσικά, για να πλακωνω κόσμο. Σιχαινομαι τη βία με καθε κύτταρο του κορμιού μου. Το γυμναστήριο το σιχαινομαι επίσης, οποτε, προκειμένου να κινούμαι λίγο, προσανατολίζομαι σε κάποια πολεμική τέχνη.
Δεν έχω κάνει τρελό ψάξιμο, αλλα, προς το παρόν, κλινω προς το Aikido. Ωστόσο, αν κάποιος έχει εμπειρία απο οποιαδήποτε πολεμική τέχνη ή έχει κάποια αλλη πρόταση, είμαι όλος "αυτιά".
Μονο στο θεμα "άλλη προταση" μπορω να σου πω μια γνώμη...Να ξεκινησεις τρεξιματάκι.Καπου θα εχει στην περιοχη σου για τρεξιμο, παιρνεις καθαρο αέρα, ακους τη μουσικούλα σου και απο θεμα φυσικης καταστασης κλπ δεν το συζητώ, κανει απειρο καλο! Αν παλι βαριεσαι το τρέξιμο , οπως πολύς κοσμος (κ εγω το βαριομουν) , θα πιεστεις λιγο στην αρχη και θα συνηθισεις και μετα θα σου αρεσει όλο και πιο πολύ.
Thnx, but no thnx!!!!
Ο προσανατολισμός μου ειναι πολεμική τέχνη (και το "άλλη πρόταση" πηγαινε για κάποια άλλη πολεμική τέχνη), όχι μόνο για να ειναι σε φόρμα, αλλα για να μάθω και κάτι. Ας μη το χρησιμοποιήσω ποτε. Ειναι αυτο το δημιουργικό που θέλω και δε σου το προσφέρει το τρέξιμο. Ασε που στο παρελθόν το έχω εφαρμόσει και το βαριεμαι οικτρά!!!!!!
Παυλο παιζει να μενεις κοντα νεα ιωνια, αλσουπολη, φιλοθεη;;;;;
Σκεφτομαι να παω εγω σε ενα γυμναστηριο που εχει και πολεμικες τεχνες. Τι λες;
Σταύρο, μένω κέντρο. Πολυ μακρυά απο αυτές τις περιοχές.
:computerlamp: Πηγαινε ninjutsu!
Ναι, ε;; Γιατι;;
Εγώ τώρα μαζεύω χρήματα για ποδήλατο(ακριβα τα άτιμα) μου είχε δανείσει ένας φίλος μου για 2 βδομάδες και γούσταρα τρελά!!
Πάντως το aikido πρέπει να ειναι καλό. Και εγώ το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον σαν άθλημα και σαν πολεμική τέχνη.
Κάτι θα ξέρει ο Στίβεν.
slide, type, send. xperia mini pro.
ω, ρε πόνος που θα πέσει.
πάντως, οι περισσότεροι που απεχθάνονται το γυμναστήριο (που ουσιαστικά είναι πιο πολύ εγκεφαλική αυτοσυγκέντρωση για να γυμνάσεις μεμονωμένα κάποιον μυ = ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολο), όταν πάνε να ασχοληθούν με πολεμική τέχνη, επειδή τους φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα...
.....συνήθως μετά απο μερικούς μήνες τα παρατάνε, επειδή ανακαλύπτουν ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, πολύ μεγαλύτερη ψυχική επένδυση, αυστηρότατο πρόγραμμα (με συχνές προπονήσεις εντός εβδομάδας) και πολύ, πόνο αναγκαστικά.
μάλιστα, το γυμναστήριο, αν έχεις ασχοληθεί, γνωρίζεις ότι με το ζόρι, μπορείς να χάσεις και 2-3 προπονήσεις τον μήνα, αν το κάνεις αυτό στην πολεμική τέχνη, τότε απλά είσαι "πελάτης".......ξέρετε απο αυτούς που δεν πρόκειται ούτε να μάθουν την τέχνη, ούτε να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση σε σχέση με τον χρόνο που θα έχουν χάσει, ούτε τίποτα. Απλά, είναι "πελάτες" των dojo...
μακάρι Παύλο, να τα καταφέρεις.
απλά, αν δεν είσαι της σκληρής πειθαρχίας στην γυμναστική (που εμφανώς δεν είσαι, το είπες κιόλας, ότι δεν σου αρέσει το γυμναστήριο, που απαιτεί σκληρή πειθαρχία σε πολλά πράματα: επιμέλεια, αυστηρότητα, διατροφή προσεγμένη, σωστή μέθοδο ασκήσεων με προσοχή στις επαναλήψεις / σετ, επιλογή σωστών ασκήσεων ανάλογα την υπάρχουσα μυική διάπλαση και σωματικές αντοχές, ιδιαίτερα για κάποιον που δεν υπήρξε ποτέ αθλητής)...............απέφυγε την πολεμική τέχνη.
ειδάλλως πήγαινε για τζούντο ή ταε κβο ντο, που έχει περισσότερες λαβές και grabs, μπας και σου κρατηθεί το ενδιαφέρον...τώρα απο εκεί και πέρα κάνεις ότι γουστάρεις (τι θα θέλατε; ένα διπλό με γύρο παρακαλώ και για επιδόρπιο, μια μερίδα λουκουμάδες με κανέλα και μέλι :D)
ΥΓ: αστειεύομαι φυσικά, μην παρεξηγηθώ! Εύχομαι ότι καλύτερο.
Μα το Aikido ειναι ΜΟΝΟ λαβες....
δεν έχω ιδέα απο αϊκίντο και λοιπές τέχνες.........
αλλά έγραψα ένα σωρό άλλα, ας μην κολλήσουμε στο ΠΙΟ άσχετο σημείο του ποστ μου (περί ποιας πολεμικής τέχνης θα επιλέξεις). Εστίασε πιο πολύ στα υπόλοιπα...
Aikido kανει ενας φιλος, δεν ξερω τι παιζει. Αυτοσυγκεντωση πολυ, αναπνοες και τετοια. Γυμναστικη ειναι αυτο; Αντε μαθε πυγμαχια καλυτερα να ξεδινεις και σε κανα σακο. Πολυ καλο αθλημα, αλλιως κανα mauy thai. Ενταξει δεν λεμε να μπεις και στο ρινγκ. Αλλιως αμα ειναι να μαθεις μονο λαβες, παρε κανα βιβλιο ζιου ζιτζου.
Check this out...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=F3NmaYu2Kvc"]Aikido master - Shihan Tissier - Iriminage - YouTube[/ame]
^^ ¨Ωραιες χορογραφίες :D Αν σου αρέσουν οι λαβές δες και jiu jitsu. Πάντως θα βοηθήσει και τι σχολή υπάρχει κοντά στο σπίτι σου. Γιατί αν είναι να κάνεις ταξίδι για να πας να γυμναστείς μετά από μια κουραστική μέρα λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας. Μιλάω εκ πείρας :P Επίσης μπορείς να πας να τσεκάρεις 2-3 προπονήσεις σε διαφορετικές σχολές και να δεις τι σου αρέσει καλύτερα. Θα βοηθήσει στην επιλογή σου.
Βασικά, αυτές οι "χορογραφίες" πονάνε παρα πολυ!!!!!! Πίστεψε με....
Ναι, έχω ήδη παει σε μια σχολή να δω πως ειναι και μου έχει πει πράγματα και ένας φίλος. Θα δούμε... Δε ξέρω ακόμα...