Οντως το HIMYM ειναι καλη σειρα. Μεχρι και την 5η σεζον τουλαχιστον ολα τα επεισοδια ειναι ωραια. Στην 6η και στην 7η εχει κανει κοιλια, αν και υπαρχουν καλα επεισοδια. Γι αυτο και συνεχιζω να την βλεπω σταθερα.
Printable View
Οντως το HIMYM ειναι καλη σειρα. Μεχρι και την 5η σεζον τουλαχιστον ολα τα επεισοδια ειναι ωραια. Στην 6η και στην 7η εχει κανει κοιλια, αν και υπαρχουν καλα επεισοδια. Γι αυτο και συνεχιζω να την βλεπω σταθερα.
εμενα και η 6η σεζον μου αρεσε αν και πιστευω οτι καπου πρεπει να γινει ο τιτλος πραξη της σειρας και να δουμε εξελιξεις πανω σε αυτο.
Στο HIMYM θεος ειναι ο Μπαρνει!! Τρελες ατακες ο τυπος!!
Ξερεις κανεις αν η φετινη σεζον ειναι και η τελευταια?
Όπως φάνηκε απο το τέλος του τελευταίου επεισοδίου, το περισσότερο που μπορει να έχει ακόμα ειναι 3 εποχές.
Στα του HIMYM, να πω το εξής: η ψυχή της σειράς ειναι ξεκάθαρα ο Barney. Πιστεύω πως αν δεν ήταν αυτός, η σειρα δε θα είχε την ίδια αξία, πόσο μάλλον να είχε φτάσει σε τόσες εποχές. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες, με εξαίρεση τη Λιλυ και λιιιιγο τον Μαρσαλ, ειναι αρκετα χλιαροί. Ο Τεντ ειναι ένας Ross wanabee και δε ξέρω... Έχει κάτι που δε μου αρέσει. Ίσως πολυ αδύναμη προσωπικότητα. Η Ρομπιν πάλι, εκτός απο αντισεξουαλικη (το εννοω), κινείται σε πολυ χαμηλά επίπεδα απόδοσης. Ασε που έχει κάτι υστερικες στιγμές που δεν καταλαβαίνω γιατι.
Βέβαια, σε γενικές, η σειρα ειναι πολυ καλη, διότι έχει ενδιαφέρον σενάριο (αν και υπάρχουν πολλα δάνεια απο Friends) και έξυπνες τροπές. Έχουν προσέξει, δε, και τον τροπο που συνδέονται τα παλιά με τα νέα γεγονότα.
Αν και... Με λίγη παρατηρητικότητα, μπορει να βρει κανεις ποια ειναι η μητέρα. Όχι το όνομα της, αλλα πως συνδέεται με τους πρωταγωνιστές και που την είδαμε.
Παύλο μου κίνησες την περιέργια..! Γράψε σε ένα spoiler τι εννοείς..!
Επειδη δεν είμαι σπιτι, γράψε στο Google "Who is the mother in HIMYM" και θα δεις την επικρατέστερη ΑΠΟΨΗ. Δεν ειναι spoiler, ειναι υπόθεση, αλλα απολύτως λογικη.
Λοιπόν... Η πιο πιθανή θεωρία για το ΗΙΜΥΜ και αυτη που εννοουσα εγώ πιο πάνω, ειναι αυτη:
Spoiler!
Το βάζω σε spoiler, όχι επειδη ειναι πραγματικό spoiler -μια υπόθεση ειναι μόνο-, αλλα επειδη μπορει κάποιοι να μη θέλουν να ξέρουν το παραμικρό.
Read at your own peril!
To τελευταίο επεισόδιο του Blood and Sand, ήταν ο,τι πιο "απελευθερωτικο", εκδικητικο και δίκαιο έχω δει σε σειρα. End of story!!!!
Από τις 22'00 θέλω να κοιμηθώ. Είχα αρκετό τρέξιμο σήμερα και τολμώ να πω, πως σηκώθηκα στραβά.
Η ώρα έχει πάει 3'30 και βλέπω ακόμα HIMYM......crap crap crap :-D
Welcome...! Αυτό είναι το καλό και το κακό με τα 20λεπτα επεισόδια.. Ας πούμε και το Μentalist μου άρεσε πολύ αλλά λόγω 40λεπτου επεισοδίου μετά θέλεις ένα διάλειμμα. Αλλά στα 20λεπτα μπορώ να δω και 5-6 σερί... :P
Ποιο κακό; Απολαυστικό!!!! Περιμένω να κατέβουν τα 5 πρώτα επεισόδια της τρίτης season τώρα, να τα δω για να παω να κοιμηθώ :-D. Χτες ήμουν σε "ok μωρέ άλλο ένα" φάση και πέρασαν ώρες.......Oh well θα μου λείψει αυτό όταν φτάσω στην τρέχουσα σεζόν.
Έχω κάνει και πολύ χειρότερα entries σε σειρές, π.χ. House Season 01-06.....σε 10 μέρες.
Παίζει μετά από μένα να έχω μπριζώσει 4-5 άτομα να το ξεκινήσουν μετά από την αποθέωση που του έχω ρίξει.
Δεν μου συμβαίνει συχνά να κλαίω από τα γέλια σε κωμική σειρά. Να γελάω ναι αλλά να κλαίω από τα γέλια - μιλάμε το δάκρυ ποτάμι τώρα έτσι - δεν μου συμβαίνει συχνά.
Eχει αρχισει και παιρνει τα πανω του το Fringe εχω να δηλωσω και το επομενο επισοδειο φαινεται θα ειναι τερμα συγκλονιστικο...φιαξανε και special opening...ποσο epic!!!!!!!!!απλα απολαυστικο....
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2u_kRyo0dnE"]FRINGE 4x19 Opening Title Sequence - YouTube[/ame]
Ενταξει... Το Spartacus θα επρεπε να λεγεται Sextacus!!!!!!!!!!!
Oχι οτι με χαλαει....
Για το Fringe.
Αν δεν κάνανε την μλκ στις αρχές της σεζόν,που πιστεύω χάσανε αρκετό κόσμο,θα μιλάγαμε για αρκετές σεζόν ακόμη.Τα τελευταία 4-5 επεισόδια ήταν φοβερά αυτού του κύκλου -μαζί με 1-2 στην αρχή,και επειδή αυτά που έπονται θα είναι φοβερά και αυτά πιστεύω,τσίμπησε και άλλη μία σεζόν (5η) με άλλα 13 επεισόδια.
Εγω ειμαι ακομα στο Gods of the Arena.
Για ποια μλκ μιλας;;;;;
^^
Για το Fringe.
Με πρόλαβες στο post και το έκανα edit μετά :)
Χα χα.... Sorry.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό ναι.Ίσως και για να φτάσει το 100αρι στον αριθμό επεισοδίων.
Στην ανανέωση ίσως να συνηγορεί και η αλλαγή του τίτλου των δύο τελευταίων επεισοδίων από ''End game part 1&2'' σε ''A brave new world part 1&2''