Βλέπω email notification με subject Final Fantasy XV.
Λέω.. "αυτός είναι ο hakoo" :P :a050:
Printable View
Η αληθεια ειναι οτι κλαιω για αυτο το παιχνιδι. Θελω να το παιξω. Βριζω, κραζω και οταν κυκλοφορησει θα παρω και Collectors.
Because Noctis.
Καλα μην βιαζομαστε φιλε μου γιατι μου φαινεται οτι εχουμε λιγο δεδομενο οτι θα ειναι καλο το παιχνιδι και δεν καταλαβαινω καν απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια. Τι μας εχει δειξει η εταιρεια αυτη τα τελευταια 7 χρονια για να ειμαστε αισιοδοξοι? Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση οταν πια κυκλοφορησει (πριν το 2020 ελπιζω) να εχουν παει περιπατο και ο ανοιχτος κοσμος και ολα.
Καμια εμπιστοσυνη σε σε κανεναν απο την SE, περιμενω να δω.
Ζήσε Μάη μου...
^Nothing about this game is done...
Yoko Shimomura is nothing less than legendary in the world of video game music, and Square Enix fans will best know her for composing for the Kingdom Hearts series, Legend of Mana, Live-A-Live, and more. A new album “Memσria!” featuring the best of Shimomura’s works will also feature a song from the upcoming Final Fantasy XV — the song “Omnis Lacrima” as seen in the tracklist below.
Previously Square Enix released “Somnus” (appearing in rhythm-based RPG Theatrhythm: Final Fantasy), which accompanied trailers for Final Fantasy Versus XIII, so we have a bet going that “Omnis Lacrima” may be the trailer theme that was present in the most recent trailer from E3 2013.
Memσria! is scheduled to release on March 26th, 2014.
Tracklist:
01 Dearly Beloved — Kingdom Hearts
02 Beware the Forest’s Mushrooms — Super Mario RPG
03 Kiss of Jealousy — Live-A-Live
04 The Revolving Wheel of Fate — Heroes of Mana
05 Elegie — Front Mission
06 Vector to the Heavens — Kingdom Hearts 358/2 Days
07 Going Through the Flame ~ Legend of Mana Dragon Killer Medley — Legend of Mana
08 A.Y.A. — Parasite Eve
09 Pain the Universe — Legend of Mana
10 MEGALOMANIA — Live-A-Live
11 Song of MANA – Orchestral Version — Legend of Mana
12 Goodbye Geno ~ Seeking Dreams Through the Window of the Stars — Super Mario RPG
Bonus Tracks:
13 OMNIS LACRIMA — Final Fantasy XV
14 The Masked — Demons’ Score
15 Kiss of Jealousy (Karaoke) — Live-A-Live
16 MEGALOMANIA (Karaoke) — Live-A-Live
Πως και πως το περιμένω τόσο καιρό!
Final Fantasy XV’ development staff changes revealed
Αη καλα..... Ουτε Ε3 Trailer δε θα' χουμε παλι. Τα μυριζομαι εγω τα καραγκιοζιλικια απο χιλιομετρα.
Κατεστραμμενοι Ιαπωνες πηγαιντε να μαζεψετε ρυζι. Γι αυτο ειστε μονο πλεον.
Man θυμασαι που ελεγες για κυκλοφορια μεσα στο 14 και σου ελεγα 2015 και ουτε? :P
Ξανασκεψου το :P
Δε θυμαμαι τιποτα πλεον! Γ@μω το βλακεια που τους δερνει! Ανικανοι να φτιαξουν ενα game χωρις να μας σπασουν τα ουμπαλα! Θελω να τους βαρεσω ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MY GODDDDDDDD!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-0gaoweoBMQ
Κυκλοφόρησε το album της Yoko Shimomura, έχουν ήδη αρχίσει να ανεβαίνουν τα κομμάτια :)
Επειδη τα σταδια τα εχω περασει εδω και καιρο και θελω να σε βοηθησω σαν εκλεκτο συμφορουμιτη :P, piece of advice σε ο,τι αφορα την συγκεκριμενη εταιρεια:
- Nα εχεις τις χαμηλοτερες προσδοκιες που μπορουν να υπαρξουν
- Κανε focus shift σε αλλα projects και σε αλλα παιχνιδια που και καλυτερα απο αυτο θα ειναι, και πολυ πιο γρηγορα θα μας ερθουν (The Witcher)
- Καθε φορα που βλεπεις κατι που σχετιζεται με τα παλια FF να θυμασαι οτι προκειται για προιοντα ΑΛΛΗΣ εταιρειας, δεν εχουν καμια σχεση με την τωρινη SE
Γενικα let it go, δεν εχει νοημα να ασχολεισαι γιατι δεν υπαρχει κατι να ασχοληθεις. Ειναι στο επιπεδο του τοσο μπορουν τοσο κανουν, δυστυχως.
Μετα απο ολο το drama με το Versus (ps3), μετα απο χρονια κραξιματος και αρνητικης δημοσιοτητας για τα προιοντα τους και τον τροπο που τα επικοινωνουν βγηκαν στην ε3 με προσπαθεια καρμπον να κοροιδεψουν τον κοσμο και να τον κανουν να ενδιαφερθει με 2 projects που ειλικρινα ουτε και οι ιδιοι δεν πρεπει να εχουν την παραμικρη ιδεα του ποτε θα κυκλοφορησουν. Για μενα το 2015 ειναι το πολυ αισιοδοξο σεναριο, 2016 μην πω και ακομα πιο περα (για το XV ετσι? το ΚΗ παει για την αιωνιοτητα).
Μην ασχολεισαι, απλα.
LoL, τους μπερδεύεις με τους Κινέζους. Μία από τα ίδια με την περίοδο προ ανακοίνωσης PS4 που γινόταν συζήτηση για την ονομασία και ότι το 4 είναι γουρσούζικο νούμερο (πάλι για τους Κινέζους αυτό). Έχουν και αυτοί παραγωγή αλλά όχι τόση όσο για να αξίζει το σχόλιο. Κάτι με φάλαινες, δελφίνια, κλπ κυνήγια ίσως να ήταν πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να πεις. :p
Καλά, τα FF έχουν γίνει stand up comedy πια νομίζω. Είτε θα περιμένουμε νέο τίτλο εσαεί με αλλαγή ονομασίας και του μισού κάθε φορά προσωπικού, είτε θα έχουμε το XIII να βγάζει κάθε τόσο από το πουθενά νέες εκδόσεις της Lighting έχοντας διαθέσεις για συνεχές griding στο πορτοφόλι μας. Οι άνθρωποι το έχουν χάσει τελείως μου φαίνεται.
Ναι για υπερβολη το εγραψα. Ιδια ανικανοτητα εχουν και οι 2 στο gaming ουτως η αλλως! Muhaha!
Yoko Shimomura Doing Piano-Heavy Score For Final Fantasy XV
Quote:
Yoko Shimomura is a lady who, if I met her, I would probably have a total fanboy freakout over. I wouldn’t be able to help it; “Dearly Beloved“, the theme song to Kingdom Hearts (which she does all the music for), is one of most stunningly beautiful theme tunes in gaming history. And it is very piano heavy, a continual trademark of her work in the series and in her long, successful career in general. And now, it looks like, a trademark of her next collaboration withKingdom Hearts director Tetsuya Nomura; Final Fantasy XV.
In a special message included for buyers of Shimomura’s 25th anniversary album memoria!, Shimomura promises a piano-heavy score to her Final Fantasy composing debut. And that sounds just fine to me. Piano goes great with pretty much everything, and when done by a master like Shimomura? Even better.
Χαχαχαχα!!!
Μας λενε οτι ΤΩΡΑ καταλαβαν πως υπαρχουν πολλοι φιλοι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ που θελουν JRPG elements... wait for it.......................... ΣTA JRPG!!! Και καταλαβαν λεει οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που το θελουν παγκοσμια!! Και οτι εχουμε και internet και οι φιλοι των JRPG μαθαινουν γρηγορα τα νεα, αν βγει ενα καλο παιχνιδι, οπως το Bravely Default. Οποτε αφου ειναι ετσι τα πραγματα, θα φτιαχνουν τετοια παιχνιδια στο μελλον.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!