^^Άλλος ένας αμαρτωλός που είδε το Φως της Αλήθειας στον ναό του Miyazaki.
Καλώς ήρθες τέκνον! Umbasa!
:p
Printable View
^^Άλλος ένας αμαρτωλός που είδε το Φως της Αλήθειας στον ναό του Miyazaki.
Καλώς ήρθες τέκνον! Umbasa!
:p
Επειδή κοίταγα τώρα αν μου λείπει κανένα Boss εκτός από το Final έχω μια ερώτηση.
Αφόρα το Moon Presence για όσους ξέρουν
Spoiler!
Spoiler!
Ορίστε και το Boss Fight με την Ebrietas. Το πιο δύσκολο Boss έως τώρα. Νομίζω έχασα γύρω στις 10 φορές πριν τα καταφέρω....
https://www.youtube.com/watch?v=aI15XHLLWH0
Αυτή μαζί με τον Gascoigne τα πιο δύσκολα μέχρι στιγμής..
Για μένα αυτή και η Vicar Amelia.
What about Logarius?
Ολα τα bosses εχουν τη δυσκολια τους αλλα νομιζω οτι εχει να κανει κυριως με τη φαση στην οποια βρισκεσαι οταν τα πετυχαινεις. Για παραδειγμα η Vicar Amelia για μενα ενω δεν ειναι αντικειμενικα το πιο δυσκολο boss( ουτε κατα διανοια) επειδη την πετυχαινεις σχετικα νωρις και ειναι και story related (οποτε πρεπει να την παιξεις για να προχωρησεις) με δυσκολεψε πιο πολυ απ ολα. Τον Logarius που ειναι σαφως πιο δυσκολος επειδη τον πετυχα σε φαση που ειχα δυναμωσει αρκετα δεν μου πηρε πανω απο 4,5 προσπαθειες. Το ιδιο και η Amygdala, ο One reborn και η Ebrietas, τα βρισκεις οταν εχεις μαθει καλα το παιχνιδι και εισαι και δυνατος, οποτε βγαινουν ευκολα. Θεωρω οτι ηταν λαθος τους η επιλογη της Vicar Amelia για το συγκεκριμενο σημειο, υπαρουν πολλοι παικτες που το εχουν παρατησει γιατι στη δεδομενη φαση φαινεται βουνο ενω στην ουσια δεν ειναι. Το ιδιο λαθος εκαναν και στο dark souls με αυτο το πορνιδιο την quelaag, ενα πολυ δυσκολο boss σε φαση που ο παικτης ακομα μαθαινει.
Παντως ολα τα bosses του main παιχνιδιου φαινονται αστεια οταν μετα μπαινεις στα chalice dungeons, Το εχω αφησει καπου στο defiled chalice dungeon σε boss απιστευτα erratic στις κινησεις του οπου με την ζωη σου νταβατζιλικι στο μισο σου κανει και one hit kills. OMG δηλαδη.
Μου εχει κοστισει την πλατινα μεχρι στιγμης και κριμα γιατι θα την ηθελα για το συγκεκριμενο.
Εντάξει όμως την Vicar όταν την πετυχαίνεις σου κάνει τη ζωή δύσκολη.
Μπορεί αν την πετύχαινες αργότερα να έβγαινε άνετα. Για παράδειγμα εγώ άργησα να ανακαλύψω μια περιοχή στα forbidenn woods όπου πέτυχα τη Witch και την έβγαλα πανεύκολα, λες και ήταν απλός enemy.
Πάντως η Ebrietas παρόλο που είναι το τελευταίο boss που έχω αντιμετωπίσει και είμαι και 90 level με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Οποια στρατηγική και να ακολουθούσα κάτι θα έκανε και θα με τσάκιζε.
Έχει πολλούς τρόπους να σου κάνει damage.
Τον father πχ τον έβγαλα με την δεύτερη αν και στάθηκα λίγο τυχερός γιατί μου έκανε κάτι hit και με είχε κλείσει, αλλά κατάφερα όταν είχα ελάχιστη ενέργεια να ξεφύγω και έτσι τον έριξα κάτω.
Και την Amygdala την έβγαλα με την πρώτη. Μπορούσες εύκολα να αποφύγεις τα χτυπήματα της.
Το Darkbeast Paarl θεωρώ πως είναι δύσκολο αν και δεν με παίδεψε ιδιαίτερα.
Το πιο εύκολο boss που δεν πρέπει να έχει δυσκολέψει κανένα είναι το Celestial Emissary...Spoiler!
Για να δούμε τι θα συναντήσουμε στο DLC.
Διαβάζω όλα αυτά και είμαι στο Τσακ να το ξαναρχίσω.
Είχα καεί με το παιχνίδι για 1-2 μέρες που μετα ακολουθήσε μια νύχτα αϋπνίας κυρίως λόγο της έντασης που μου δημιούργησε το ότι δεν μπορούσα να περάσω τον father gasgoin με τίποτε.
Θεωρώ βέβαια πως θα έχουμε exclusive από την From Software και το πιο πιθανό κανένα sequel του Bloodborne. Δεν νομίζω να αφήσει έτσι το Franchise..
[Φήμη] Νέο αποκλειστικό από την From Software για το PlayStation 4
Παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις.
1η:Στην πρώτη ταφοπλακα που κανεις τις αποστολές, πόσα μέρη έχει? Πως θα ξέρω ότι εξερεύνησα όλο τον χάρτη?
2η:Τα όπλα,πως θα μου βγάλει κι άλλα όπλα για αγορά?
Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1: η αληθεια ειναι οτι αυτο δε το ξερεις και δε μπορεις να το μαθεις...Η πρωτη ειδικα νομιζω ειναι γεματη απο μερη...
2: με το να νικας bosses και το να εξερευνεις θα βρισκεις διαφορα badges,αυτα ειναι που ξεκλειδωνουν οπλα,πανοπλιες κλπ στο μαγαζι στο hunters dream
απλος να τα εχεις,,,τα βρισκεις απο boss και απο Npcs
Αυτό είναι το ωραίο, που δεν έχει χάρτη.. :P
Θα δεις είναι εύκολες οι περιοχές να τις μάθεις πάντως. Τα badges όπως σου είπε ο The Master.