Αυτο πρεπει να ειναι προσφατο:
THE PLAYROOM AR BOTS Theme
https://store.sonyentertainmentnetwo...193/1080697004
Printable View
Αυτο πρεπει να ειναι προσφατο:
THE PLAYROOM AR BOTS Theme
https://store.sonyentertainmentnetwo...193/1080697004
το κατεβασα το θεμα,εχει πλακα,τα ρομποτακια σε χαιρετανε και τα ματια τους σαν να "σβηνουν" να το πω,σαν να χαλανε καπως.
PlayStation @PlayStation 3 ώρεςΠριν από 3 ώρες
PS4 system software update v2.02 is coming soon, and will improve system software stability during use of some features, games, and apps
Εχει ανέβει το 2.02 και είναι αναγκαστικό, πρέπει να κάνεις το update για να συνδεθείς, δεν είναι σαν το προαιρετικό 2.01
Στα μηνύματα πάει σφαίρα αλλά μπορεί να φταίει ότι είναι πρωί και να μην έχει καμμία σχέση με το update,
το βράδυ που θα βουλιάξει το PSN πολύ πιθανό ν' αρχίσουν πάλι τα κυκλάκια.
Πάλι καλά που το άφησα εχθές σε Rest Mode οπότε όταν γυρίσω σπίτι θα έχει μόνο install να κάνει.
Ε ναι. Βγαλανε 2,02 αφου τους τρελλανα στα report με τα crash στο Lords Of The Fallen! :P
Μετα το νεοτερο 2.02 φτιαξανε το προβλημα που ειχανε καποιοι με πολυ το πολυ αργο κατεβασμα?
Επισης με το2.02 firmware εφτιαξαν το κολλημα που γινοτανε με την friend list?
όχι, ναι, κάποιες φορές, ανάλογα πρωί - βράδυ, ενδέχεται, ίσως με τις ορέξεις του.
Εσύ γιατί όμως δεν το τεστάρεις από μόνος σου; (ώστε να ξέρεις από πρώτο χέρι)
Γιατι ενω ειχα για ενα 10ημερο το ps4 ενος φιλου πριν κανα μηνα για να το πουλησω τωρα δεν εχω και θα αγορασω τα χριστουγεννα που θα βγαλουν κανενα καλο πακετο.
αχά, τότε οκ.
anyway, με την friends list η ταχύτητα είναι σφαίρα (αν και έχω περί τους 91, ίσως άλλοι με περισσότερους να έχουν πρόβλημα). Όσο για το download, εμένα πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί η γραμμή μου (1.3 - 1.48 ΜΒ/s), άλλοι όμως αναφέρουν χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την μάξιμου που μπορεί να σηκώσει η γραμμή τους.
στο μονο που αντιμετωπίζω πρόβλημα κι αυτό όχι παντα είναι στα μηνηματα αργουν καμμια φορα όλα τα αλλα πηγαινουν σφαιρα ειδικα η friendlist
στο θεμα αργο download κοιταξτε πως εχει,ξεκιναει να κατεβαζει αργα, απο 0.1 εως 0.5 καποια στιγμη ανεβαινει στο μεγιστο που εχετε,για εμενα 1.3-1.4 ξαναπεφτει στα χαμηλα,αυτο γινεται μεχρι τα 100ΜΒ απο εκει και περα πιανει το μαξ 1.3-1.4 καποιες στιγμες για λιγα δευτερολεπτα ξαναπεφτει σε 0.1-0.2 και μετα ξανα στο μαξ.
τυπικα 1 γιγα που ειναι κατεβει στα 15 λεπτα κανει 20 λεπτα,τιποτα το σπουδαιο,απλα για περισσοτερα γιγα ανεβαινει η καθυστερηση,την δευτερα που εχει συντηρηση πιθανων να το φτιαξουν και να πιανουμε απο την αρχη το μεγιστο,αλλα γενικα να ξερετε το πρωι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα για να κατεβασεις κατι.
Νεος κατοχος του PS4 και εγω δοκιμασα να δω stream εχτες και ανακαλυψα οτι δεν παιζει Flash ??? ειναι δυνατών ? υπαρχει μοιπος καποιος τροπος να το βαλουμε εμεις?
Thnx
και σε παλαιότερο ποστ το είχα αναφέρει, η εταιρεία Adobe που φτιάχνει και είναι υπεύθυνη για το Flash, έχει ανακοινώσει εδώ και 2,5 χρόνια πως το Flash σταμάτησε να υποστηρίζεται σε πάσα συσκευή εκτός των υπολογιστών. Τηλέφωνα, ταμπλέτες (όχι κουκουρούκου ταμπλέτες κινέζικες, αυτές δεν ξέρω τι κάνουν), smart tv, Xbox, PS3/4 και γενικά οτιδήποτε δεν είναι PC/Mac/Linux δεν μπορεί με τίποτα να δείξει Flash βίντεο ή σελίδα που εμπεριέχει Flash, διότι δεν υποστηρίζεται η τεχνολογία από την "μαμά" εταιρεία.
Και δεν γίνεται τίποτα για αυτό. The End δυστυχώς / ευτυχώς.
πατέντα της πατέντας, που σημαίνει ότι αυτό που είπα συνεχίζει να ισχύει (λιανά: επίσημα το Flash δεν υποστηρίζεται από την ίδια την Adobe. Πως αλλιώς να το διατυπώσω για να γίνει κατανοητό; Επίσης, προσωπικά πάντα, το Flash ανέκαθεν το έκραζα διότι είναι η πιο άκυρη μορφή λογισμικού, με μυριάδες τρύπες, κάκιστο προγραμματισμό και καθαρή πρόσκληση παρεμβάσεων από 3ους. Στον PC/Mac δεν έχω καν εγκαταστήσει το Flash).
σόρρυ και από εμένα για το offtopic (αν και κάτι μου έλεγε, πως στάνταρντ κάποιος θα πεταχτεί να αναφέρει κάποια πατεντο-κατάσταση. Ο δρόμος λέγεται HTML 5 και το φελοειδές παλιό χωματόδρομος στενό λέγεται Flash. Για εμένα πάντα, το τόνισα).
ΥΓ: Τέλος, με Android και όποια Ανδροειδή (είτε λέγονται high end my ass είτε λέγονται Κίνα-αγάπη-μου) δεν ασχολούμαι εδώ και χρόνια, όπως επίσης και με Windows. Enough of that shit. Επανάληψις: κατά τα δικά μου μάτια / κρίση / κριτική. Ο καθένας με τις απόψεις / θέσεις του.
^^ Μια λυση ανεφερε απλα το παιδι. Κατα τ'αλλα οντως το flash εχει ξεπεραστει... Μακαρι να πεθανει τελειως και να μη το ξαναδω ποτε!
PlayStation @PlayStation 15 λεπ.Πριν από 15 λεπτά
Heads-up: PS4 system software update v2.03 arrives later tonight, and will help improve usage of some applications.