Εμένα με πηραν τωρα απο Mediamarkt (εχω κανει και εκει προκρατηση εκτος του Κωτσοβολου) και μου ειπαν αν το θελω 13/12 να παω μεχρι την Παρασκευη να δωσω προκαταβολη 100 ευρω και θα ειμαι σιγουρος 1η μερα...
Printable View
Εμένα με πηραν τωρα απο Mediamarkt (εχω κανει και εκει προκρατηση εκτος του Κωτσοβολου) και μου ειπαν αν το θελω 13/12 να παω μεχρι την Παρασκευη να δωσω προκαταβολη 100 ευρω και θα ειμαι σιγουρος 1η μερα...
Μακάρι παίδες, αυτό κατά την γνώμη μου αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες και φυσικά μου φαίνεται πιο σωστό για το κατάστημα για να γιλνει και ξεσκαρτάρισμα των "πραγματικών" προπαραγγελιών. Καλορίζικα από τώρα λοιπόν.
Εγώ ευχαρίστως τα έσκαγα και όλα τώρα αν μου εγγυηθούν οτι 13 του μηνός θα το έχω
γειας σας παιδια και καλως σας βρηκα και γω στο forum..θα ηθελα να αναφερω οτι εχω κανει και εγω προπαραγγελια απο τα public απο τα μεσα οκτωβρη και σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι κατα 99.9% ολες οι παραγγελιες που εχουν γινει μεχρι 1/11 θα δοθουν κανονικα στις 13-14/12..ενω το μεταξυ μια παραγγελια για το fifa14 για ps4 που ειχα κανει ηταν ετοιμη και πηγα σημερα για παραλαβη..και τωρα καθομαι σα μ@λ@κ@ς και κοιταω το κουτι..κατι τ που μου εχει ανεβασει το hype τρελα οσον αφορα την κονσολα..τι να πω μακαρι να την εχουμε ολοι σε 9 μερες.. :)
εδω κατα 99% και αυτοι που εκαναν παραγγελια μεχρι τις 10/11 θα εχουν κονσολα απο τα public απλα επρεπε να βαλουν καποια ημερομηνια οταν ειδαν οτι αυξανοντουσαν οι παραγγελιες
Είχα παραγγείλει στις 9/11 από πλαίσιο το πακέτο με killzone.Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω στις 13; Γενικά ξέρετε σε ποια μαγαζιά παίζει να το βρω αν κάνω τώρα preorder ή πάω από εκεί όταν κυκλοφορήσει;
Ξαναπήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα παραλάβω 13/12 και ότι οι παραγγελίες πρίν το τέλος οκτωβρίου θα εξυπηρετηθούν 13/12. Μου είπε ότι θα μου έρθει εκείνη τη μέρα sms που θα μ' ενημερώνει για το πότε θα έρθουν οι κονσόλες. Ελπίζω να στείλουν το μήνυμα νωρίς να ξέρω πότε θα έρθει μην την βγάλω τη μέρα σπίτι άδικα.
Σημειωτέον έχω δύο παραγγελίες, μια 21/10 και μια 29/10 και είναι και οι δύο το μεγάλο bundle (την δευτερη στο τσακ την προλαβα!)
το πλαισιο γραφει αυτο στη σελιδα παραγγελιας στο ιντερνετ
*Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας στην Ελλάδα η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης για προπαραγγελίες μετά τις 30/10, υπολογίζεται στις αρχές του 2014.
τι να πω μακαρι να την εχουμε ολοι μεσα στις γιορτες
καλησπερα εκανα προπαραγγελια το ps4 τις 29-11 απο κωτσοβολο βολου και μου ειπαν να περασω 14 η 15 για παραλαβη εχω δωση και προκαταβολη πηρα αυτο εδω
Sony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall επρεπε να μου στειλουν καποια επιβαιβαιωση εσεις τι λετε
Παντως κ στην ολλανδια που εχω γνωστους κ ζουσα κι ολας κατι χρονια , τωρα που κοιτουσα σε mediamarkt , dixons , saturn και τα λοιπα μικρα μαγαζακια οχι δεν εχουν για διγμα αλλα λενε αν κανετε τωρα παραγγελια το λιγοτερο που θα χρειαστει αναμονη ειναι 4-6 εβδομαδες.
Και αυτο χωρις καμια εγγυηση γιατι δεν εχουν ενημερωση απο τη sony.
Να σημειωθει οτι ολλανδια εχει κυκλοφορησει απο 29/11
Οποτε υπομονη !!
εεε λογικα και εκει εδωσαν μονο τα pre-orders και περιμενουν την επομενη παραλαβη..οπως θα γινει και εδω..οσοι δεν παρουν πανε για τελος γεναρη λογικα..παντως η αληθεια ειναι οτι τετοια πραγματα πρωτη φορα τα βλεπουμε σε launch κονσολας αν δεν κανω λαθος..γινεται ενας απλος χαμος..
Οντως τοσο χαμο για κονσολα δεν θυμαμαι ποτε, παντα οσο και ελλειψη να υπηρχε , εαν εψαχνες λιγο εβρισκες, τωρα τα κυνηγας με το τουφεκι εαν παρουμε υποψιν μας τις χωρες που ηδη κυκλοφορει.
Επισης να πω και εγω ενα καλωσορισατε σε αρκετα νεα μελη που βλεπω.
Καλα, για ολο τον χαμο φταει η Sony... Συμφωνα με οσα μου ειπαν απο τα media η σονυ δινει σε ολη την Ελλαδα 5000 κομματια τα οποια θα φυγουν ολα σε προπαραγγελιες.... Δυσκολο να βγουν κουτια σε ραφια....
εγω σημερα πηρα τηλ στο seven ευοσμου,στην θεσσαλονικη που ειχαν το event για το ps4,και το εχουν ακομα σε σταντ,και ετσι απο περιεργια ροτησα αν θα εχουν κονσολες διαθεσιμες για αγορα απο το μαγαζι στης 13.ξερω οτι δεχονταν pre-orders,και η κοπελα μου ειπε οτι θα υπαρχουν κονσολες μονο για τα preorder και για αγορα εκεινη την στιγμη οχι.και οτι η επομενη παραλαβη για το μαγαζι θα ειναι μεσα με τελη ιανουαριου.θελω να πιστευω και εγω οτι ολο και καποια αλα μαγαζια θα εχουν για αγορα εκεινες της μερες,δεν μπορει,εορταστικη περιοδος θα ειναι,κοντα τα χριστουγενα,ευκαιρια για αγορες.ιδωμεν
Ναι, φταίει η Sony που θυμήθηκε την Ελλάδα σαν αγορά, όταν άλλοι την έχουν ξεγράψει εντελώς. 5.000 κομμάτια είναι αρκετά για τους καμμένους που έτρεξαν τους πρώτους μήνες να τα παραγγείλουν. Όσοι περίμεναν την τελευταία στιγμή, δεν θα τους πειράξει να περιμένουν λίγο ακόμη νομίζω.
Εγω προσωπικά παράγγειλα το μεγάλο πακέτο των 509€ με εκπτωση 10% με αποστολή κωδικού απο το φοιτητικό CU στις 16/11. Σύνολο δηλαδή μου βγήκε 458,1€ το μεγάλο bundle με 2ο χειριστήριο, κάμερα και killzone :e040fdd: Όχι κι άσχημα :a022: Δεν νομίζω να παραλάβω στις 13/12 αλλα δεν βαριέσαι, εμείς να μαστε καλα
και εμενα γτ μου λενε απ το public οτι δεν ειμαι ακομα σιγουρος για 13/12..και γω το μεγαλο πακετο εχω παραγγειλει απο τις 25/10 :scratch:
Απο το κατάστημα του Πειραιά;
ποτε μίλησες μαζί τους;