ολες τις εχει, επισης το classic warzone ειναι πιο ομαδικο απο το 24players warzone
Printable View
ολες τις εχει, επισης το classic warzone ειναι πιο ομαδικο απο το 24players warzone
Κατσε γιατι εχω μπερδευτει λιγακι...
24 Player Warzone Deathmatch εγω παιζω.
Ολα τα αλλα απο οτι βλεπω ειναι με objectives. Δεν υπαρχει αλλο με deathmach. Η κανω λαθος εγω και δε το βλεπω;
Σε βάζει και αντίπαλο έχω παίξει με τον nikosarg αντίπαλο κάνοντας του join......δυστυχώς για μένα.:P
Δεν έχει σημασία αν είναι classic ή 24αρι αν οι παίχτες παίζουν για την ομάδα έχει σημασία, έχω τύχει και σε classic να παίζουν deathmatch.
Όχι δεν κάνεις λάθος 1 είναι το deathmatch.
κατσε ρε οταν παταω εγω πανω σου μου λεει οτι περιμενει να βρει ατομο στο δικο σου faction και δεν με βαζει και μια φορα που μπηκα ησουν κ εσυ μεσα στην ομαδα μουν κανονικα
Ρε παιδιά θέλω ένα boost για ένα challenge. Όχι κάτι τραγικό. Θέλω να σκοτώσω ένα stun drone για να ξεκλειδώσω το missile για ένα όπλο.
Μπορεί κάποιος;
Blame πουρέιτζερ.
http://www.killzone.com/en_GB/blog/n...end-ebolt.html
ωραια ετσι και αλλιως θα εχω ξυπνησει τετοια ωρα αρα θα μπω 7 μεχρι της 8 παρα να τον σκισω μια...lol
Κανε με add, θα μπω και εγω εκεινη την ωρα για να τον πετυχω και να τον shotgunιασω στο υπερπεραν!
Ξεκίνησα εχθές και χάθηκα..
- Το season pass τί είναι?
- Γιατί δεν μπορώ να παίξω με παραπάνω από ένα bot?
- Εχω 14 μερες free στο plus?
Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να φτιαξεις custom warzone με password protection. Οποτε μολις το φτιαξει κανεις, μπορει να ερθει στο forum να πει το password και να μπουν μονο οσοι το ξερουν. Για να μπορεσεις να κανεις challenge δεν πρεπει να εχει bot players.
Το season pass ειναι μια once off πληρωμη για να εχεις ολο το dlc content που θα βγει για το παιχνιδι. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει.
καθε παιχτης μπορει να κανει deploy μονο ενα turret η air drone τη φορα, και ειναι πολυ σωστο. Στο kz2 ειχες τη δυνατοτητα για 2 ταυτοχρονα και αρκετες φορες γινοταν πολυ bot spamming.
Mήπως εννοεί το offline bot γιατί και εγώ που πήγα να δοκιμάσω ότι αριθμό και να έβαζα 1 μου έβγαζε.
Λευτέρη αν δεν ήσουν plus ισχύει το 14 ημέρες.
Ευχαριστώ παίδες. Το offline bot εννοούσα. (bare with me, θα ακούσετε να ρωτάω αρκετές μλκς ακόμη μέχρι να μπω στο νόημα) .
Απ' οτι διάβασα το season pass είναι για coop, οπότε μάλλον δεν αξίζει για όσους δεν παίζουν coop.
Ισως χρειαστώ τα φώτα σας ξανά, γιατί εχθές το ξεκίνησα. Συναισθήματα ανάμεικτα. Πάντως είναι από τα παιχνίδια που φαίνεται αμέσως οτι έχει καλό μέλλον.
Μεγάλο πλεονέκτημα το μηδαμινό aim assist.
Εχω μπλέξει και με το headset...θα κάνω ερώτηση στο αντίστοιχο νήμα... Με το που βάλω το usb, ακυρώνει την οπτική ίνα και μου περνάει όλο τον ήχο από το usb. Ενώ στο PS3 το usb ήταν μόνο για το chat....
Το παιχνίδι θέλει τον χρόνο του οι περισσότεροι όταν το ξεκίνησαν είχαν την ίδια χλιαρή γνώμη αλλά όσοι δεν το παράτησαν είδαν ένα πολύ καλό και προπάντων τίμιο παιχνίδι.
Επική ματσάρα πριν λίγο από αυτές που σε κάνουν να κλείνεις τη κονσόλα για να ηρεμήσεις, αφού το 1-4 το έχουμε κάνει 4-4 παίζουμε το τελευταίο mode που είναι beacon theft και είμαι εγώ αυτός που το έχει, πάω και βρίσκω μια καλή καβάντζα και ξεκινάει ο χαμός, έχω κάνει ένα κάρο revive έχω αποφύγει καμιά 10αρια χειροβομβίδες και λίγο πριν το τέλος έχω κάνει melee έναν σναιπερά που τον είδα τελευταία στιγμή μπροστά μου κερδίζουμε το mode και τελικά το ματς.....μακράν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι τώρα.
Ευγε. Τετοιες συγκινησεις μονο το warzone στο killzone δινει. Υποθετω επαιζες extended warzone. Θα το δοκιμασω και εγω.
Ναι extended ήταν, δοκίμασε το είναι καλύτερο από το 24αρι γιατί και περισσότερη ώρα παίζεις και περισσότερους πόντους μαζεύεις και είναι πολλά τα modes με αποτέλεσμα να μπορείς να γυρίσεις ένα παιχνίδι που φαίνεται χαμένο όπως αυτό που έπαιξα.
Προχωράω στο campaign. Προσεχώς και στο multi. Εντυπώσεις έως τώρα; Υπάρχουν ωραία games στο PlayStation, υπάρχει και το KILLZONE.
εμενα παντος απο το brokenfield καλυτερο ειναι το kz απο cod δεν ξερω μονο
Eχει καταφερει κανεις air-mele στο multi ?
Εφαγα ενα τις προαλλες και ξενερωσα απο την ζωη μου !!! :a015rt:
lol
Blame πουρέιτζερ.