SacHpe ωραιο το pm αλλα το εσβησα οπως θα κανω και εσενα block-ignore μιας και spamαρεις χωρις λογο.
καληνυχτα παιδακι μου
edit: εφυγα κ απο το φιφα γιατι με τον μονο ανθρωπο που μπορω να μιλησω ειναι ο PDS...
Printable View
SacHpe ωραιο το pm αλλα το εσβησα οπως θα κανω και εσενα block-ignore μιας και spamαρεις χωρις λογο.
καληνυχτα παιδακι μου
edit: εφυγα κ απο το φιφα γιατι με τον μονο ανθρωπο που μπορω να μιλησω ειναι ο PDS...
Λίγο κωμικοτραγική η συζήτηση για το knuckle shot... Δεν νομίζετε ? Δηλαδή άμα κάποιο ποδοσφαιράκι κάνει τέλειο knuckle shot είναι σίγουρη αγορά. Δεν πάει να είναι και άθλιο, θα ευχαριστιέσαι τα φάουλ. :D
Το ποιος εχει εκτεθει τοσες και τοσες φορες,αστο να το κρινουν αλλοι.:a055:
Εγω μιλησα για το animation στο σουτ και οχι για την κινηση της μπαλας.Παρ'ολα αυτα ο Κ.Ρ εχει βαλει φαουλ με τον ιδιο τροπο και με φαλτσο και χωρις.Το ιδιο γινεται και στο φιφα,δυστυχως για σενα...
Επισης ειναι ολιγον τι καπως να μιλας εσυ για θαψιμο...
Μια βολτα στο thread του fifa για να ξαναδεις τι γραφεις,γιατι μαλλον εχεις ξεχασει,θα σε βοηθησει.
αυτο που κανει ο Bale δεν ειναι knuckle shot αλλα η τροχια που παιρνει η μπαλα ειναι λες και προερχεται απο knuckle shot....το βιντεακι με τ Ροναλντο που ποσταρες τωρα απο προ 11 απεικονιζει πολυ καλυτερα το knuckle shot και στο animation.....αυτο που ποσταρε ο PDS apo to fifa δεν ειναι knuckle shot ωστοσο αναπαριστα πιστα το τροπο που βαραει ο Κριστιανο τα φουλ οταν δεν επιχειρει knuckshot....ειναι παρομοιο με το νουμερο 6 και 3 απο το βιντεο με τ τοπ 10 του Κριστιανο που ποσταρες Παρη...αλλα στη τελικη δεν με ενοχλει που το φιφα δεν εχει (?) knuckle shots.....αυτο ειναι το λιγοτερο...
ανοιγουμε μια το vs thread γιατι ολοι οι φιφακιδες spamαρετε παλι,ηδη εβαλα εναν στην ignore list πρεπει να βαλω κ αλλους?
Το VS thread ξεχαστε το.... και συνεχιστε κατ'αυτον τον τροπο και δεν θα εχετε ουτε το κανονικο θρεντ να μιλατε γι αυτα τα παιχνιδια...
Φασισμος? Χουντα? Δεν ξερω πως θελετε να το βαφτισετε, ο admin ηταν σαφης. Αν συνεχιστει αυτη η παιδικη κατασταση το θρεντ κλειδωνεται.
ΥΓ: Παρη δεν το λεω σε εσενα, το ξερεις αυτο, το λεω σε ολους.
εγω οπως ειπα κ απο χθες,εφυγα απο το fifa thread γιατι δεν ελεγαν να καταλαβουνε καποια πραγματα,απο εχθες εκανα και ενα ignore οπως ειπα γιατι απο το πολυ spam βαρεθηκα,εχω κανει και κανα 2 report ...τι αλλο να κανω για να δειξω οτι καποιοι βλεπουν μονο το φιφα καλο και τα αλλα ολα μπαζα?
Αυτο που κανεις. Αποχη απο το θρεντ. Ξερεις υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν μονο το προ καλο και ολα τα αλλα μπαζα...
οποτε παιξτε το παιχνιδι που σας αρεσει και μην ασχολειστε η μια φατρια με την αλλη...
εγω θα το κανω αλλα οποιος συνεχισει να σπαμαρει θα γινετε ρεπορτ...αλλη λυση δεν βλεπω
επειδη Γιωργο οταν μιλαμε για το φιφα κατι σε πιανει, εβαλα το ερωτηματικο γτ πολυ απλα δεν εχω παιξει τη τελικη εκδοση του φιφα 12 για να ξερω αν το εχουν προσθεσει....
και για να ευχαριστηθεις το φιφα 11 δεν εχει Knuckle shot...πωπωπω καταστροφη!!:b030:
ps. το φιφα δεν εχει ουτε ψαλιδακι εξω απο τη μεγαλη περιοχη!!
να αρχισω να ανησυχω??
Aλλο λεω γω αλλο λες εσυ...
Διευκρινησα οτι μιλαω για το στυλ που ο Κριστιανο βαραει τα φαουλ.Ποσο πιο απλα να το πω?
Τα βηματακια εχουν να κανουν με την κινηση του μεσα στο γηπεδο και με το personality+ .Oχι με το φαουλ...
Δεν ειναι ''καπως'' το οτι ενοχλεισαι οταν εσυ στην προηγουμενη σελιδα το αρχισες?:
Tεσπα εχω πει την αποψη μου.Δεν μου αρεσει απο την μια ενα vs thread,απο την αλλη επειδη ειμαστε σε φορουμ και οχι blog ειδησεων,δεν μου φαινεται παραλογο να υπαρχει αναφορα στο φιφα εδω ή στο προ στο αλλο thread...
Απλα δν γινεται.
Και αυτη ειναι η αποψη μου.
αλλο spam αλλο να πουμε κατι κακο/καλο για ενα παιχνιδι τπ καλη συνεχεια παιχτε το παιχνιδακι σας να παιξουμε κ εμεις το δικο μας να τελειωνει.
Oσο ασχετο ηταν το βιντεο στο οποιο απαντησα,αλλο τοσο ηταν και το δικο μου...:)
Δεν ασχοληθηκα(δεν εμεινα εκει) με το τι ειναι το knuckle shot,αλλα με το γεγονος οτι το βιντεο που εδειξα κανει καλυτερα αυτο που εδειξε ο djpar,ανεξαρτητα αν ηταν knuckle shot ή οχι...
Τοσο απλα.
Ban-ιο σε όλους :P
ρε φιλε κανει καλυτερα ενα πραγμα που ειναι διαφορετικο εντελως??? πραγματικα η ποιοτητα των posts στα ποδοσφαιρικα threαd ειναι ανυπαρκτη....αλλο σου δειχνει ο αλλος ...αλλο ποσταρεις εσυ....και λες οτι ειναι καλυτερο...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....πραγματικα προς τους admins...αν καποιοι φορανε παροπηδες καλύτερα να διαγραφουν τα δυο thread ...μονο κακο κανουν στο φορουμ....αφου δεν διατυπωνονται αποψεις...αλλα φανατισμος...υπαρρχουν ατομα που απο τα 500 posts τους ειναι ΖΗΤΗΜΑ αν 5-6 περιλαμβανουν κριτικη...
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ προσπαθω να εντοπισω θετικα και αρνητικα του εκαστοτε τιτλου και να κανουμε κουβεντουλα...και δεχομαι απαντησεις φανατικες...ασχετες...και διατυπωμενες λες και ειναι απο την εκαστοτε εταιρεια παραγωγής....ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΑ(οι του φιφα εχετε ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ!) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΑΜΙ.....
ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!! ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΦΑ.....ΠΟΤΕ!!!!