exis dikio poli xeftila soy vgazoyn ti panagia
Printable View
αυτά τα πράγματα είναι τελείως ερασιτεχνικά,καλύτερα να μη κυκλοφορούσαν ποτέ αυτό το beta,φανταστείτε μόνο τι έχουν να δουν τα μάτια μας στο Online στην full κυκλοφορία του παιχνιδιού..lag,disconnect,updates κτλ κτλ :banghead:
αλλά θα μου πείς εδώ δεν μπόρεσαν ένα pes να διορθώσουν,μας έχουν τρελλάνει στο lag,το mgs θα φτιάχνανε? :rofl:
πάλι Call of Duty 4 θα παίζουμε και το καλοκαίρι!
γειά σου ρε konami με τα αστεία σου..
το ότι είναι beta δεν τους δικαιολογεί,δεν είναι και τόσο δα δύσκολο να φτιάξεις έναν ftp server να κατεβάζει ο κόσμος απο εκεί τα updates με σταθερά υψηλές ταχύτητες..το p2p τους μάρανε!
Ελπίζω να σταθούν στο ύψος τους, όσον αφορά το κυρίως παιχνίδι και όταν βγεί να είναι εφάμιλο των προηγούμενων MGS, τώρα όσον αφορά το online,τα έχουμε δεί τα χάλια της konami με το pro,σιγά μη καταφερουν να συνδέσουν ταυτόχρονα τόσους χρηστες μαζι....καλα κρασιά konami...lololololo
Καλά μην πω τι έγινε με 'μένα!! Άνοιξα και ports τρομάρα μου...
Στη 1 το μεσημέρι το έβαλα να κατεβάζει το update, 00:30 το βράδυ τέλειωσε!!! Με 12 πήγαινε και μάλιστα με απενεργοποιημένο το upload limit.
Δηλαδή ΚΟΝΑΜΙ μπράβο σου! Συμβάλλεις στο global warming.
Τώρα είμαι στις επάλξεις για το ID... Καλή μου τύχη!
epitelous..peira to konamii id!! lol
meta apo treles prospathies prin misi ora pira kai ego!!!!!!!!!!!
επιτέλους!!! πήρα και εγώ το πολυπόθητο ΙD
ελα μας βλεπω μια απο τα ιδια οπως PES2008
καλά μην χαίρεστε που πήρατε id..
ένας θεός ξέρει αν θα παίζετε σωστά ή με lag,mag,sag και όλα τα σχετικά..χα,χα
H konami αρχιζει να καταρεει σιγα σιγα....!Οταν ολοκληρωνεται ενα παιχνιδι, τοτε βγαινουν να το κραξουν οι Kojimes και οι Seabassades!Αλλα παρολα αυτα ο τιτλος θα κυκλοφορησει...!Δε ξερω παιδια...προσωπικα θα πρεπει εκει στη Konami να αλλαξουν πολλα για να τους ξαναεμπιστευθω...!
Ρε γμτ μόνο εγώ δεν μπορώ να πάρω id?????? Από χθες το μεσημέρι το παλεύω!
Ψιλοπαίζει Μάρκους. Κι εγώ δοκίμασα 2-3 φορές το πρωί, δεν μπορούσα, ενώ τώρα με την μία.
Και φυσικά η κλασική γκρίνια για κάτι δωρεάν που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ. Ήμαρτον πια. Το έβαλα το βράδυ πρν πάω για ύπνο, το πρωί είχε κατέβει το update. Συνολικά για το id μου πήρε ένα τέταρτο. Αυτά! Αύριο είμαι έτοιμος. Σιγά!
mpa ..den to nomizw...thelw na pisteuw oti einai idia me tin periptwsh tou gt5p...argeis ligo alla meta ok...gia na doume..an kai egw to konami id to peira me tin 4 prospatheia xthes ta xeimerwmata stis 03.30...den xerw an epexe rolo...den pedeutika kai polu edw pou ta leme...episeis to 1.10 mou katevene me 70 peripou stathera...auta!!!:)
Άντε ντε! Επιτέλους πήραμε κι εμείς το πολυπόθητο ID :p
btw αυτό που λες MaRkuS το διάβασα και σε κάποιο άλλο forum (όχι ελληνικό :p) το οποίο έλεγε ότι το "κλειδί" είναι η ταχύτητα :)
Εμένα από χθες βράδυ κολλάει στα rules. Δεν μου τα εμφανίζει καν. Μόλις δίνω ηλικία μετά φορτώνει και βγάζει το μήνυμα της Konami ότι έληξε η σελίδα. Ρε markus δεν μου δίνεις το 1 id?? Δεν την παλεύω άλλο...
σαμπος τα θυμάμαι???:Ρ δώσε μου στοιχεία να στα κάνω μια.
δώσε email. τα άλλα θα στα βάλω ότι να'ναι:Ρ
και εγω οτι να ναι εβαλα...
εχω γεννηθει 4/9/1984 και εβαλα 1/1/1988 ολο next πατουσα
Ε και γω το ίδιο κάνω. Αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το φτιάξω. Δεν έρχεσαι btw να παίξουμε τα ματσάκια pro?
λολ μετα της 5 θα μπορω,ειμαι δουλεια τωρα...
OK εντάξει, ελπίζω να σε βρω μετά
Επιτέλους έχω id. Μετά από επίπονες προσπάθεις 2 ημερών. Ευχαριστώ markus!
δεν επιμένω,διάβασε μόνο τα posts των υπολοίπων μελών σχετικά με την όλη διαδικασία,10 ώρες download update,2 ημέρες για να πάρεις id,αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή.
με την ίδια λογική κανείς δεν σε υποχρεώνει να παίξεις τίποτα,ούτε online στο pes,ούτε τίποτα οπότε ας βάλουμε το ps3 στο ράφι για διακόσμηση..
άσε που τους είδαμε και στο ποδοσφαιράκι που πληρώσαμε,τι online πήραμε..:banghead:
πάντως αν ήθελε κανείς να χαρακτηρίσει το όλο project θα το ονόμαζε zeta,keta,meta,leta αλλά όχι beta! ο θεός να το κάνει beta αυτό..
συγνώμη παιδιά αλλά τόσα χρόνια μαθημένος στα online τέτοια πράγματα δεν είδα ποτέ και πουθενά και μιλάμε για εκατομμύρια users online,οχι μερικές χιλιάδες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να δοκιμάσουν τα πειράματα τις konami..
επίσης τέλος αφήστε τα περί δωρεάν και μη υποχρέωσης γιατί ο λόγος που ανέβηκε το όλο project απο την konami είναι για να το δοκιμάσουμε,οχι να το χαζέυουμε,να το κοιτάμε και να λέμε τι ωραίου που είναι..
έτσι ακριβώς ;)
πολύ σωστά!
Και δεν θα ηταν καθολου τιμητικο για την konami να κανουμε συγκρισεις με τις beta των halo3 και cod4 και το πως λειτουργησαν εκει τα πραγματα, ετσι?... Και εκει ο χαμος γινοταν απο τον κοσμο, ισως και περισσοτερο απ'οτι συμβαινει τωρα με το mgs αλλα ολα ηταν normal και οχι αυτο το χαλι
Konami comments on ID registration issues
Πηγή: http://www.psu.com/Konami-comments-o...0003449-p0.phpQuote:
Those of you with even a minute interest in gaming will be aware of the huge amount of promotion going in to Metal Gear Solid 4 and Metal Gear Online, as we quickly approach their release on June 12.
As many of you will know, the MGO Beta was made available for download earlier this week with the Store update. Although the actual beta is not due to go live until Monday April 21, we've been able to prepare ourselves by signing up for our Konami IDs and Game IDs.
Well, in theory anyway. It appears as though a lot of eager beta testers have not been able to register their IDs as the site has been seriously overloaded.
Brandon Laurino from Konami responded to the issue on PlayStation.Blog:
"Hi everyone! Due to incredibly high demand for the Metal Gear Online Beta test, we are aware that some of you are experiencing difficulties connecting to the Konami ID site.
We are adding more servers and working around the clock to resolve this issue. We thank you for your patience, and your participation in the Metal Gear Online Beta test."
The website itself, id.konami.net, has been updated with a post too:
"We regret to inform you that the site is currently busy due to high level of traffic creating difficulties in logging in. We would like to recommend that you try again at a different time. We would like to apologize for any inconveniences caused in the meantime."
Konami is probably expecting a backlash from the fans if things aren't running smoothly by Monday, so let's hope they're able to resolve the problems.
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγουν οι servers? Λέτε να ανοίξουν από σημέρα τα μεσάνυχτα?
και άμα μπούμε χέσε μας :p
νομίζω ότι το CEST είναι 2 ώρες πίσω από εμάς
Θα δειξει!!Υπομονη!!:p
Πριν από λίγο απόκτησα κι εγώ το δικό μου id :)
CEST = Central European Summer Time ήτοι UTC+2 (UTC = Coordinated Universal Time, δηλαδή η ώρα του GMT χωρίς να αλλάζει το καλοκαίρι).
Η Ελλάδα τώρα είναι EEST (Eastern European Summer Time), δηλαδή UTC+3.
Mε απλά λόγια χειμώνα-καλοκαίρι είμαστε 1 ώρα μπροστά από την κεντρική ευρώπη.