thanks nikon.olla diortothikan.:giggle:
Printable View
μπορούμε να κάνουμε και παράπονα για την "εξουσία" ή θα σβηστούν τα ποστ μας;
ρε παιδια να ρωτησω ακομα κατι!:p!πως μπορω να βαλω video απο το youtube αλλα μην εμφανιζεται σαν λινκ παρα σαν βιντεο?
Υ.Γ:το ξερω οτι την ιδια απορια ειχε παλαιοτερα και ο ρεντ και ειχε ρωτησει κιολας.Επισης ειχε δοθει απαντηση απο τον νον αλλα παρολο που δοκιμασα την λυση του νον(το ελεγξα κιολας να ναι σωστα)δεν καταφερα το επιθυμητο αποτελεσμα μηπως ειναι κατι αλλο?
Μπορεις να κανεις ενα copy - paste το link του βιντεου απο youtube και θα γινει αυτοματα.
Σε περιπτωση που δε γινει απλα παίρνεις το τελευταιο κωδικο του link και γραφεις [youtube] τον κωδικο [ /youtube] (χωρις το κενο)
Παραδειγμα αν το link ειναι το παρακατω
www.youtube .com/watch?v=F8G_yHl7I_g
Παίρνεις αυτο που ειναι υπογραμμισμένο και το βαζεις ετσι [youtube]F8G_yHl7I_g[ /youtube] (χωρις το κενο)
to pio aplo pou exeis na kaneis gia na valeis video ki oxi to ling einai
1)kaneis kopy to ling pou thes
2)pas ekei pou the na postareis ki pas kato kato ekei pou lei epexergastis kimenou kai kaneis epikolisi to ling pou thes sto tetragonaki pou leei title
3)meta kaneis pali epikolisi to idio ling pou exeis ,sto megalo tetragono pou eine gia to kimeno.
4)ama thes na exei sxolio to video pou vazeis, apla grafeis oti exeis na peis mia grami pio kato apo to ling pou exeis valei sto kentriko tetragono pou sou leo pio pano.
5)otan kaneis olla ayta pas sto tetragonaki pou einai gia na parousiasis to kimeno{simbit reply}.patas ki eine olla ok
Slay απλά θα σου πω να συμμαζέψεις λίγο τον mod σου.
Φιλικά πάντα
Υ.Γ. όλα αυτά για τον WolfRathmA που έχουν αρκετά άτομα πρόβλημα με την συμπεριφορά του.
Πολλα άτομα.. Σχεδόν όλο το forum. Δίκαιο έχει το παιδί. Ανοιξε ένα thread καλέ με poll για το ποιος έχει πρόβλημα η το ποιος θέλει να φύγει ο WolfRathmA και να μπει στη θέση του ο jorgedept. Που εχει κανει Mod και τα γνωριζει ολα και ειναι σουπερ. Μη παει χαμενο το παιδι.
Φιλικά πάντα έτσι;
Slay δίωξε με :D
εγώ πότε δεν ζήτησα να γίνω mod αλλά και να ήμουν mod δεν θα είχα την δική σου συμπεριφορά φίλτατε, ας μην ξεχνάμε ότι σε ξήλωσε ηδη μια φορα ο Slay επειδη εκανες πατατα αρα της εξυπναδες στο κουβαδακι σου κ σε αλλη παραλια.
Επισης ο Slay έχει δεχτεί και άλλα παράπονα για εσένα από αλλους χρήστες.
Φιλικά.
Y.Γ Επειδή το παίζεις και βαρύς δεν τραβάς μια αποχώρηση να ησυχάσουμε και να μην μπαίνουμε σε ιστορίες με poll και τα λοιπα;
Δε με ξήλωσε ο Slay. Αν θες πήγαινε κανε μια αναδρομή να δεις τι έγινε :D
Και αν θες να μάθεις ο Slay μου έκανε πρόταση να έρθω και πάλι.
Φιλικά πάντα έτσι;
:D
ATOPIMA no1)
Υ.Γ. όλα αυτά για τον WolfRathmA που έχουν αρκετά άτομα πρόβλημα με την συμπεριφορά του.
den mporei kaneis na milla gia logariazmo allon mellon.doxa to theo oloi mporoun na kanoun ta parapona tous eleythera.
ATOPIMA no2)
Ανοιξε ένα thread καλέ με poll για το ποιος έχει πρόβλημα η το ποιος θέλει να φύγει ο WolfRathmA και να μπει στη θέση του ο jorgedept
den vlepo na anaferei pouthena oti thelei na ginei ekoinos mod.esi giati dimiourgeis tetoia entiposi.pisteuo oti eisai se thesi na apantas me epixirimata tis opoies diafonies exeis me ton kathena edo mesa ki oxi me ironika sxoliakia.
filika panta !
ξέρω τι έγινε και γιατί σε κράζανε δεν χρειαζότανε και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάνεις τη προσπαθούσες να κάνεις.
άντε και σιγά σιγά να αποχωρείς και πάλι γιατί είπαμε δεν κάνεις για mod (άποψη μου) ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάρω την θέση σου.
Φιλικά πάντα κ' ανούσια
Ξέρει πάρα πολύ καλά τι εννοώ. Μέσο pm ξέρει να μιλάει ειρωνικά. Ξέρει πολύ καλά τι είπε εχτές και με ποιο ύφος το είπε.
Εγώ δε θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Αφού όλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου (όπως ξέρει εκείνος καλύτερα), ας πράξουν ανάλογα και ας πάρει το forum την απόφαση που πρέπει να πάρει. Ούτε θα με πειράξει αν βγω από mod ούτε θα με πειράξει αν με διώξετε και τελείως από το forum.
Get a Life.
Φιλικά.
no guts no glory μικρε μου mod, κάνε post τα pm να δούμε πιος ήταν ειρωνικός και πιος όχι
σου δώσανε εξουσία και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά απ΄τα @@.
και όπως είπες Get A Life γιατί εκτός το ίντερνετ υπάρχουν και άλλα καλά στον κόσμο που ίσως να μην έχεις γνωρίσει ακόμα.
Άντε γεια τώρα και μην ξανασβήσεις post μου χωρίς σοβαρό λόγο.
Φιλικά.
Αυτο το φιλικα που κοπανατε στο τελος ολοι σας δεν μπορω να καταλαβω!!:D:D
Εγω δεν θα πω πολλα, το μονο που εχω ειναι οτι ως mod καποιος πρεπει να συμπεριφερεται με σοβαροτητα και να αποφευγει τις ειρωνιες. Το οτι ειναι mod δεν σημαινει πως υπερεχει σε κατι, αντιθετα πρεπει να ειναι σωστος σχεδον σε καθε κινηση που κανει!
( Για να πρωτοτυπησω) Εχθρικα :D
Δηλαδη συγνωμη που ξερεις εσυ τι πιστευουν οι αλλοι δηλαδη??
Δηλαδη γενικευσες την αποψη σου σε ολα τα μελη του φορουμ??:confused:
Ο wolf ειναι ενας απο τους πιο αγαπητους mod.Δεν νομιζω να σου εκανε κατι επειδη ηθελε το κακο σου, μαλλον εσυ το παρεξηγησες.
Φιλικα.
geodlord για να το λέω αυτό σημαίνει ότι έχω μιλήσει και ότι όταν είδαν ότι μου έσβησε τα post ήρθαν κ μου είπαν αυτό το πράγμα.
Επίσης δεν ξέρεις τι έγινε και άσε τα
"Δεν νομίζω να σου έκανε κάτι επειδή ήθελε το κακό σου, μάλλον εσύ το παρεξήγησες."
Υ.Γ δεν μιλάω εκ μέρους όλων αυτών αλλά τους έφερα σαν παράδειγμα, μπορεί να μην έχουν όλοι εκδηλώσει την δυσαρέσκεια τους προς τον mod ελεύθερα αλλά κάποιοι/κάποιος έχει κάνει παράπονο και στον Slay.
Φιλικά/Εχθρικά (πάρτο όπως θέλεις)
μπα δεν ξέρεις η μάλλον τα ξέρεις από την πλευρά που σε ζύγωσε. ;)
Y.Γ ας το λήξουμε εδώ το θέμα και ας αποφασίσει ο Slay τα υπόλοιπα
Ban στο Wolf! :D :D :D
Να σοβαρευτει ο wolf;) Λιγη σοβαροτητα δεν κανει κακο. Δεν ειναι ολα πλακα και ειρωνια..
make love not war...!
Well, επειδή εδώ είναι κουτί παραπόνων, η αλήθεια είναι ότι από τους mods περιμένω κι εγώ μια πιο αξιοπρεπή στάση. Όχι ότι έχω πρόβλημα με όλους. Ίσα ίσα νομίζω ότι έχει γίνει τρομερή δουλειά προκειμένου να καλοδιατηρηθεί το φόρουμ στα επίπεδα που είναι, αλλά μιας και η συζήτηση πήγε για μια προκλητική στάση εκ μέρους του Wolf, έχω να γράψω κι εγώ ότι δεν μου πολυαρέσει ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα.
Ειρωνεία σχεδόν παντού και υπερβολικά αυστηρή τήρηση κανόνων. Συγκεκριμένα με τον Jorge το θεωρώ πολύ άδικο το "Σβήνεται λόγω ανουσιότητας". Αντί να κλειδώνονται και να σβήνονται τα troll threads αμέσως, εξαντλούμε αυστηρότητα σε ένα αθώο "me likes". Αυτά... Λίγο πιο χαλαρή διάθεση εν μέσω και θέρρους δεν θα έβλαπτε.
Πολύ φιλικά και με αγάπη :giggle:
Λοιπον αρχικα ειναι αληθη οσα ισχυριζεται ο wolf για οικιοθελη αποχωρηση του για λογους ευθιξιας και κατοπιν μετα απο δευτερη προσκληση μου επανηλθε.
Οποτε θεμα ξηλωματος δεν ισχυει, το οτι καποιος μπορει να μου κανει παραπονο για εναν Mod δεν λεει απο μονο του τιποτα, και αφου ρωτας αλλος ενας μονο εχει κανει παραπονο για τον wolf, να σας θυμισω οτι εγω για ΜΕΝΑ εχω ακουει πολυ περισσοτερα παραπονα, ειδικα μετα απο 2-3 τελευταια bans που επεσαν, μηπως να αποχωρησω και εγω?
Επειδη αρχιζω να υποπτευομαι οτι ειναι κοντρα επι προσωπικου, θα ηθελα να μου πεις αναλυτικα τι ακριβως προβλημα εχεις με τον wolf.
Υ.Γ. Η ιδεα του για το poll δεν ειναι σοβαρη, και δε πιστευω οτι το εννουσε, αλλωστε εδω δεν ειναι η εκκλησια του δημου να βγαζουμε τους εκπροσωπους μας, μπορει να σας ακουω , να προσπαθω να ανταπεξελθω στις προσδοκιες σας και στις επιθυμιες σας αλλα μην ξεχνατε το εξης.....
Δεν ειμαι ο εκλεγμενος αρχηγος σας, στην καλυτερη των περιπτωσεων ειμαι ενας καλος μοναρχης.
Υ.Γ.2 Το παραπανω το εγραψα γιατι μου αρεσουν οι καθαρες κουβεντες και μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
:1appl::1appl:Πόσο δίκιο έχεις
δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Wolf τον έχω και στο MSN και στο PSN αλλά εχθές με αυτό που έκανε μου γύρισε τα μυαλά χωρίς λόγο.
Μόνο αυτό, τώρα εσύ σαν Admin μπορείς να κρίνεις την κατάσταση.
Υ.Γ1 Μερικές σου αποφάσεις είναι λάθος και στο λέμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε εσένα εκτός και άμα αποχωρίσουμε από το φόρουμ. Όταν όμως ένας mod που εσύ επέλεξες ξεπερνάει τα όρια τότε είσαι υποχρεωμένος να τον επίπλήξης (αν βέβαια αποδεκτής τα παράπονα που δέχτηκες)
Υ.Γ2 Βλέπω όμως ότι δεν απαντάς καθόλου στο κυρίως θέμα που είναι ότι ο mod σου έσβησε 2 ποστ μου λέγοντας ότι είναι ανούσια και ότι έγιναν με λόγο να ανεβάσω τα νούμερα των ποστ μου.
ρε παιδια μην τσακωνεστε γαμωτο.
Ξεκολλατε.Ναι και εγω εχω ερθει σε εντονη λογομαχια καποια στιγμη στο φορουμ , αλλα πραγματικα καλο θα ηταν να λυθει πιστευω με PMs ή σε μια συζητηση των εμπλεκομενων (ισως και του Slay αν το θεωρειτε απαραιτητο-εγω δεν νομιζω οτι χρειαζεται-) μεσω MSN.
Δεν αξιζει να χαλιομαστε τωρα.Εαν δεν τα βρειτε οκ απλα μην ασχολειστε ο ενας με τον αλλο (πραγμα που εξακολουθω να το θεωρω ασχημο :( )
Ειλικρινα δεν ξερω γιατι εχετε μαλωσει -και ουτε και θελω να μαθω- , απλα βρειτε μια λυση μεταξυ σας.Καντε λιγο πισω και οι δυο , τουλαχιστον να μην γινει το θεμα ακομα χειροτερο.
Ολα αυτα τα λεω φιλικοτατα και παντα με απωτερο σκοπο να εχουμε μια καλη εικονα του φορουμ και να συνεχισουμε να κανουμε την πλακα μας και να γελαμε.
Make love! :D
Δε ξέρω γιατί έγινε όλος αυτός ο σαματάς αλλά επιτρέψτε μου να πω 2 πολύ μικρά πραγματάκια...
1ον. Πριν 3 μέρες ξενύχτησα κυριολεκτικά για να γράψω 5 πράγματα για τους moderator και το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν καταστάσεις στο forum. Όχι ότι είμαι ο φωτεινός παντογνώστης που τα ξέρει όλα αλλά η εμπειρία μου τα έμαθε και θέλω να τα μεταφέρω για να βοηθήσω και τους υπόλοιπους. Όπως όλοι ξέρετε δν είμαι πλέον moderator και όλα αυτά που κάνω τα κάνω επειδή αγαπάω αυτό το φόρουμ, και συμπαθώ πάρα πολλά παιδιά που γνώρισα εδώ και είναι πλέον ΦΙΛΟΙ, όσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό μέσω internet.
Δυστυχώς όμως βλέπω ότι αυτοί οι κανόνες δε τηρήθηκαν στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί μάλλον θα είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Αν δεν έγινε έτσι ας με διορθώσει όποιος μπορεί να απαντήσει.
2ον. Wolf ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και πόσο συχνά τα λέμε στο msn... Σχεδόν καθημερινά. Αν κουράστηκες μπορείς να το πεις και να δούμε τι θα γίνει. Όμως το να μιλάς απότομα ή ειρωνικά ακόμα και ένας να το λέει και να χει δίκιο είναι ανεπίτρεπτο για τη θέση που έχεις. Το έγραψα και σε αυτά που σας πόσταρα για το πως "πρέπει" να αντιμετωπιζουμε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου... Και αυτή θα είναι.
Η "εξουσία" δεν είναι δύναμη... Η εξουσία είναι ευθύνη! Και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας αυτό!!
ΥΓ: Έχω "δουλέψει" αρκετά γι αυτό το φόρουμ και το "πονάω" σα δίκο μου. Δε μ' αρέσουν καθόλου μερικά πράγματα που βλέπω και ακούω τελευταία... :(:(:(:(:(
ΥΓ2: Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούν να γράφονται αυτή τη στιγμή όλα αυτά γιατί αυτό θα πει δημοκρατία...:tiphat:
Όταν τα μέλη γίνονται πολλά δυσκολεύει ο ρόλος ενός mod αφού μπορεί να βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.Εκεί φάινεται αν αξίζει να είναι mod
Φιλικά προς όλους (ειλικρινά...)
slay den se xero katholou prosopika alla fille xerome pou eise i korifi sti diaxirisi tou forum.exeis xekathari apopsi ,katharo miallo,kai logo apolito.pote den imoun sti zoi mou ipotaktikos kanenos ki ama akouga apo kapoion allon tin ekfrasi''στην καλυτερη των περιπτωσεων ειμαι ενας καλος μοναρχης.''an den antidrousa amesa to ligotero tha itan, na ton lidorousa apo mesa mou!alla epidi isxioun olla ta parapano oxi mono de simvenei ayto.....................alla tin epikroto!
κριμα η sig με τον πανουση......:frog:
slay το να βγεις και να πεις το προβλημα σου , με κανει να σε σεβομαι πολυ περισσοτερο...μπραβο σου.....αφου εισαι αριστερος ολα τα αλλα φιαχνονται...
οσο για την παρεξηγηση που εχει δημιουργηθεί στο φορουμ,θα πω οτι πιο πολυ φταιει ο modecris που εβαλε νταλαρα στο φορουμ,
τωρα ο λυκος και χορχε θα πρεπει να δωσουν αμοιβαίες εξηγησεις ο ενας στον αλλον,μονο ετσι θα τα βρουν(οχι οτι εχασαν κατι) το οτι ηταν τραβηγμενο το σβησιμο του ποστς ηταν.....ας κοιταξουμε πρωτα ολοι να διορθωσουμε καποια πραγματα εμφανεστατα που λειπουν απο το φορουμ και μετα κοιταμε τα ανουσια ποστσ.....
επισης να πω οτι αυτο με το poll μου αρεσε πολυ,οχι δεν με ενδιαφερει για τους mods τους βρισκω πολυ καλους ολους(εκτος απο pds και darkuss επειδη ειναι βαζελοι) με ενδιαφερει για το adminλικι... η μαχη θα δωθει μεταξυ εμου και του slay....
ας ηρεμήσουμε λιγο παιδες,ναι ξερω φταιει η ζεστη,αλλα ας κρατηθουμε σε χαμηλα επιπεδα το θυμο μας - οργη... δεν αξιζει, το κατι παραπανω μονο την καταστροφη θα φερει....
η απαντηση ειναι ναι...Τι κερδιζω??? σκεψου το θα γλιτωσουμε και το poll....Quote:
να σας θυμισω οτι εγω για ΜΕΝΑ εχω ακουει πολυ περισσοτερα παραπονα, ειδικα μετα απο 2-3 τελευταια bans που επεσαν, μηπως να αποχωρησω και εγω?