Attachment 8736
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Attachment 8736
Λοιπον διαβαστε review στο gameover.gr εγω συγκινηθηκα...:-)
χαχαχαχα καλοπαικτο!!!! Ελα να πέφτουν κορμιά λεμε :D
παιδια έχει νόημα τώρα που είμαι ακομα στην αρχή ( 20 level ) και εχω βγάλει τον δεύτερο boss πριν προχωρήσω να φαρμαρω για να δυναμώσω τον χαρακτήρα σε lvl (straight , vigor , vitality) πριν προχωρήσω? πραγματικά τα βρίσκω σκούρα σε πολλές περιπτώσεις και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή ιδέα αυτή και ας χάσω κάποιες ώρες παίζοντας επαναλαμβανόμενα στην ίδια περιοχη
Πολυ βολικο σημείο το 2ο boss για farming στα sunlight medals. Παρα πολυ κοσμος δεν μπορεί να το νικήσει και θέλει βοήθεια
Γύρω στη 1,5 ωρα μου πήρε να μαζέψω και τα 30 medals μαζί με 27000 souls που με αυτές πηγα μετα και πηρα το κλειδί για να φύγει από την μέση
Αν μπω σε παιχνιδι αλλου για co op , και περαστουν καποιες περιοχες αυτες μετρανε στην προοδο και σε εμενα? η κερδίζω μονο souls? η πρεπει να μπει ο αλλος στο δικο μου παιχνιδι?
Όταν βοηθάς άλλους παίρνεις μόνο souls και embers.
Δεν προχωράς στο παιχνίδι. Όταν ζητάς βοήθεια προχωράς κανονικά σαν να ήσουν μόνος σου.
Ειδα ενα βιντεάκι γρηγορο απο γκειμσποτ που δειχνει την καθε κλαση και με ιντριγκαρε ο ασασιν...λετε να παρατήσω τον μαγο που εχω παίξει 2 απτα 3 παιχνιδια και να ξεκινησω με ασασιν;ειδα εχει και σπελς...
βασικα, νομιζω, μπορεις να κανεις relocation καποια στιγμη τα attribute points.
Εγω σκεφτομαι στα αλλα περάσματα οπωσδήποτε να τρέξω Ασσασιν με dagger + bow. just for fun :)
Ναι μπορεις αποτι εχω δει αλλα ηθελα απτην αρχη...κολλημα ξερω γω...
Εγώ επειδη δυσκολα θα κανω δευτερο περασμα λεω να το παρω απτην αρχη οπως θαπρεπε...
Ε, τότε εννοειται !!! Ασε που θα εχει φοβερό ενδιαφέρον το report :D
Αν εννοεις οτι θα σφαχτω κυριολεκτικα και μεταφορικα τοτε εχεις απολυτο δικιο!!!
Παλι επεσα σε bug που εξαφανισε...
Spoiler!
Εβγαλα και το 3ο boss
Spoiler!
και τωρα είμαι...
Spoiler!
Αυτή την ηλίθια λογική των Souls όπου τα mobs δεν αντιδρούν στους invaders, με αποτέλεσμα αυτοί να παίζουν κρυφτό μαζί σου περιμένοντας να τα κάνεις aggro για να καταφέρουν να σε σκοτώσουν, ποτέ δεν την κατάλαβα..
Βλεπω λιγο ακυρους εχθρους και ξενερωνω.
Σε ποια λογικη παιζει ο καβουρας?
Μόλις τελείωσα το boss στο Μεγάλο Κάστρο. Μακράν το πιο δύσκολο μέχρι τώρα. Η επίθεση με τα βέλη δεν παλεύεται!!!
Κανά 2ωρο έχω προλάβει να παίξω όλο κι όλο, knight lvl 15 είμαι, μόλις έκανα travel στο κάστρο, δεν έχω χάσει καμία φορά, να φτάσω το 10ωρο και θα πω και εγώ την γνώμη μου.
Το πρώτο boss πάντωςΕνας "hunter" (sorry για την bb ορολογία) που βρέθηκε αργότεραSpoiler!Spoiler!
Ωραίο που μπορείς να ντυθείς και Prince of Persia :D
https://pbs.twimg.com/media/CgWLTwSWEAADJzs.jpg:large
Αισθάνομαι οτι έχω ναυαγήσει τελείως το θέμα με το class του χαρακτήσα. Ξεκίνησα sorcerer και τώρα μόνο ως sorcerer δεν παίζω, έχω ανεβάσει full strength κ vigor. Δε μου πολυβγήκαν τα spells κτλ, αν και σε κάποια σημεία τα spells κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα με κάποια mini bosses ειδικά.
Εχω κλεισει 27 ωρες και ειμαι κοντα στο τελος,
για μενα ειναι σιγουρα το πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι της σειρας ,το ost εχει περασει σε αλλο επιπεδο το ιδιο τα περιβαλλοντα/Bosses
εχει απιστευτο βαθος και επιλογες , ωστοσο καποιες φορες κατανταει υπερβολικο αφου υπαρχουν παρα πολλα illusional walls τα οποια μαλιστα εχουν πολυ σημαντικες περιοχες ,αντικειμενα αλλα και covenants...σαδιστικο θα ελεγα απο πλευρας των developers
να σχολιασω επισης οτι οποιος περιμενε Open world σε φαση dark souls 1 δεν θα το βρει εδω , το level design μοιαζει με ενα remix dark souls 2 kai bloodborne ,αρκετα linear.
Αν και το κατάλαβα πολύ αργά, για όσους τους ενοχλεί που το HUD φαίνεται μονίμως, γυρίστε το σε Auto!
παιδιά έχετε θέμα με το framerate? Σε κάποιες περιπτώσεις μου δίνει την εντύπωση ότι χάνει ακόμη και όταν δεν έχει πολλούς εχθρούς η όταν γίνεται κάποια μάχη.
Ψαχνω καποιον για να φαρμαρουμε vertebre shackles για την mound-Maker covenant.
Το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να βαλουμε password(για να συνδεθουμε με οποιοδηποτε level) και ο Host να "αυτοκτονησει" αφου εχει καλεσει το phantom.
end game spoilers
Spoiler!
Έπεσε στα 50ε στο Σκρουτζ.
edit: ξανανέβηκε στα 58 :/
Μεγαλο βασανιστήριο το farming για τις ανοησίες των covenants. Θα επρεπε να υπαρχει και αλλος τροπος να παρεις τα spells και τα rings οπως στο ds2 και ας άφηναν παλι μονο ενα covenant που να θέλει farming
Το αρχισα και εγω... ποτε θα το τελειωσω δε ξερω μονο.
Το πηρα φυσικα σε ps4. Λιγο μπερεδεμα η κατασταση παντρως με τοσα πραγματα που πρεπει να κοιτας τι κανει το καθενα κλπ. Κατο που βαριεμαι πολυ!
Εχω μπει και γω στην μαχη αποτι θυμαστε με τον λαγο μαγο μου..Αφου μου εδειξε ενας χρυσος ανθρωπος στοOλα τα επαθα εκει:Invade μου εκαναν--- με βιασαν ταSpoiler!μου σπασανε τα ουμπαλα μεχρι να τα βγαλω που χωνοντουσαν στην γη και σιχτιριζα...χαλια σκοτεινα!χααχχαα οχι σκοτεινες ψυχες!Spoiler!
ΤΕσπα θα παραθεσω τις αποριες μου:
οSpoiler!
Nα το ανεβασω το σταφ η θα βρω συντομα κανενα καλυτερο καταλιστ? ειμαι μετα τονSpoiler!
Επισης μεσα στονSpoiler!
Παντως το παιχνιδι ειναι πολυ καλο..αξιος συνεχιστης της σειρας...
Πώς έλυσα ειρηνικά τη διαφωνία μου με έναν invader!(κράτησε αρκετή ώρα το σκηνικό βέβαια)
https://www.youtube.com/watch?v=HgEDpDjZzto
Ρε παιδιά, μια ερώτηση σε όσους πήραν την Collector's Edition από έξω και συγκεκριμένα από Αγγλία: είστε σίγουροι ότι έχετε UK Version του παιχνιδιού;
Το παρέλαβα σήμερα και βλέπω μπροστά στο κουτί το USK16 και όχι PEGI. Επίσης, δεξιά κάτω βλέπω Ρώσικα αν δεν απατώμαι;
Τέλος στο πίσω μέρος του κουτιού αν και υπάρχουν αρκετά Αγγλικά, στο κομμάτι που έχει τις περιγραφές έχει άλλες γλώσσες (Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Πολωνικά) πλην Αγγλικών.
Για την ιστορία εγώ το αγόρασα από Amazon UΚ, αλλά έχω την αίσθηση ότι μου έχουν στείλει Γερμανική. Όχι ότι τρέχει κάτι, απλώς μου συμβαίνει 1η φορά και το έχω απορία.
Attachment 8755
Και εμένα που το πήρα από Ελλάδα (Gamescom) το ίδιο ειναι
Attachment 8756
Και το Steelbook της Apocalypse Edition έτσι είναι.
Οπότε λογικά όλα έτσι είναι.
Έχω κλείσει 20 ώρες στο παιχνίδι και είμαι μόλις έφαγα το 3ο boss νομίζω, πάω σιγά - σιγά, φαρμάρω, εξερευνώ, δοκιμαζω όπλα κλπ!!!Spoiler!
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη και βελτωμένο σε πολλά σημεία από προηγούμενα Souls.
Αλλαααα..... δεν συγκρίνεται με την εμπειρία Bloodborne. Τουλάχιστον για εμένα που έχω παίξει και τα προηγούμενα. Η φρεσκάδα που έδωσε το Bloοdborne δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει.
Οσο για τα καβούρια, έπαιζα και η κοπέλα μου τραγουδούσε διπλα, "όλο κλαίνε τα καβουράκια" χαχαχχαχα
Κατά τη γνώμη μου πάντως, από ένα σημείο και μετά οι περιοχές και το κλίμα γίνονται πολύ όμορφα. Όταν φτάσετε νομίζω στην πρώτη θα καταλάβετε τη διαφορά.
Εγώ έχω γράψει 53 ώρες μέχρι τώρα, πάω υπερβολικά αργά αν και πλησιάζω στο τέλος, αλλά ψάχνω σχεδόν τα πάντα και το έχω ευχαριστηθεί. Αν ξεπεράσει κάποιος τη διαρκή σύγκριση με το Bloodborne και απλά το απολαύσει έχει να προσφέρει πολύ ωραία πράγματα.
Ναι, όπως και να το κάνουμε η εμπειρία Bloodborne είναι δύσκολο να ξεπεραστεί, όσο καλό και αν είναι το παιχνίδι (που είναι).
Ίσως να είναι άδικη και η σύγκριση των δύο εν τέλει, μιας που το Bloodborne ήταν κάτι φρέσκο και διαφορετικό αρκετά ώστε να είναι πιο ενδιαφέρον από ένα sequel που δεν μπορεί να ξεφύγει πολύ από το πηγαίο υλικό.
Δεν ξέρω αν έχω ξανασυναντήσει τόσο δύσκολο boss στα χρονικά. Νομίζω παίρνει εύκολα βραβείο ο,τι χειρότερου και πιο σπαστικού... Ακολουθεί spoiler και για την περιοχή.
Spoiler!