Απιστευτο κ0λ@ρακι ετσι; Πολυ καλος σχεδιασμος και ωραια textures! xaXaxaxaxa :D :D :D
Printable View
Απιστευτο κ0λ@ρακι ετσι; Πολυ καλος σχεδιασμος και ωραια textures! xaXaxaxaxa :D :D :D
check this out :) http://www.tombraiderchronicles.com/...twork_109.html
Εxo εισαι μια διασημοτητα! :D
Τέλειες φωτογραφίες DarkUSS (λέγε με τι ψευδώνυμο είσαι στο tomb raider forums :p).
Thank you, +rep!
Και ναι, το Next-gen κωλαράκι είναι τέλειο!!
Μιλάτε για κ@λαρακια και δεν με φωναξατε??:D:D
Φωτια και λαυρα η Lara για αλλη μια φορα και βεβαια το παιχνιδι θα ειναι σιγουρα εκπληκτικο!!!Αναμενω.
Οχιιιιιι, ελεος... Η Lara δεν ειναι δυνατον να φτιαχτει πανω σε κοπελα με κυτταριτιδα !!!
Ουυυμμμ... κακοήθιες!
Oχι δεν ζει και βασιλευει.Ας εβλεπες lost και αλλες φωτογραφιες να καταλαβαινες.Αν το εψαχνες ολες οι φωτο με κυτταριτιδα ειναι πριν γινει διασημη.Do the math.
Κυτταρίτιδα αν θέλετε να ξέρετε έχουν όλες!!! Δεν υπάρχει γυναίκα χωρίς κυτταρίτιδα, ακόμα κι αν αυτή είναι ελάχιστη :p
so, μακάρι όλες να ήταν σαν την Lara, που είναι σαν την Evangeline και ας έχουν και κυτταρίτιδα. :p
Δώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Τomb Raider Underworld. 21 Nοεμβρίου για Ευρώπη. :)
:(:(:(
Aργει πολυ ρε γαμωτο.......
Τουλαχιστον αυριο θα μας δειξουν κανα walkthrough ή demo οπως λεει το προγραμμα!!!!
Αντε να δουμε!!
Όχι ακόμα desparate άλλα έχουμε ακόμα μέρες για να δείξουν...
Παιδια αν δειτε το προγραμμα της E3 λεει για αυριο παρουσιαση του Tomb Raider:)
Ναι, όντως!;)
[gt]36404[/gt]
Μπράβο geod. Πήρε rep για το βιντεάκι.
Αν και δεν με ενθουσίασε. Το animation θέλει τρομερή δουλειά ακόμα, το παιχνίδι είναι θεοσκότεινο και ... τι bullet time effect ήταν αυτό στο τέλος; :p
kouklara opos panta i lara!
Τι σκοτεινό βρε,το video φταίει.Σιγά μη δεν φάινεται τίποτα..........
Τι να πω... Δεν νομίζω να ήταν κι από κάμερα, γι' αυτό το είπα. Όπως και να 'χει, η πλήρης παρουσίαση του παιχνιδιού είναι αύριο. Ίδωμεν...
E ναι το video το είδα σαν πολύ πρόχειρο.Ελπίζουμε σε ένα hd video
http://www.youtube.com/watch?v=LWlJRDW18yY
Αν ειναι το ιδιο βιντεο που ποσταρε ο φιλος ποιο πανω ζητω συγνωμη, αλλα δεν μου το ανοιγει
In game ,έτσι?
Aυτες οι μπαρες τι ειναι; Noμιζω οτι δεξια ειναι τα εικονιδια και οχι αριστερα.
Βεβαια με ενα invert/horizontal στο photoshop ολα λυνονται.
Χαχα, ναι έχεις δίκιο. Δεν το έθεσα σωστά.
Απλά εννοούσα ότι αποκλείεται να είναι in-game pic αυτό το πράγμα με τέτοιο πλάνο και τέτοια λεπτομέρεια.
Τέλειο φαίνεται! Δεν ξέρω τι λέτε για τα πρώτα games αλλά το μοναδικό TR που έπιασα στα χέρια μου ήταν το Legend Και μου άρεσε πολύ. Για το anniversary άκουσα κακές φήμες και δεν το κατέβασα :D
Κακες φημες ακουσες απο αυτους που ειχαν παιξει το οriginal πρωτο και ειναι κομπλεξικοι με ο,τι καινουργιο βγαινει:p
Κατεβασε το.Απλα εκπληκτικο παιχνιδι.Καλυτερο και απο το legends.
Βασικα εγω ως φαν της σειρας, Εχω παιξει ολα τα Tomb Raider εκτος του Chronicles:D:D ( ξερω ειμαι ψωνιο:p ) εχω να πω το εξης.
Το Legend για μενα δεν ηταν καν Tomb Raider. Δεν ειναι δυνατον ενα TR να τερματιζεται μεσα σε 6 ωρες :s Παραηταν ευκολο και την εκαναν την Λαρα πιο συναισθηματικη ενω αμα παιξεις τα αλλα ειναι ντομπρα :p
Παρτα ολα Tomb Raider 1,2,3,4, AoD, Anniversary και παιξτα :p και θα με καταλαβεις
Υ.Γ ναι μεν ωραιο το Legend αλλα οχι TR:)
Όποιος σου είπε τέτοια πράγματα για το anniversary απλά :fryingpan::fryingpan::fryingpan:
Το καλύτερο tomb raider με διαφορά με επόμενο το legends και ίσως παραδώσει τα σκήπτρα μόνο στο underworld.Μιλάμε για αποθέωση..............
[gt]36965[/gt]