Βεβαίως είναι και αυτό ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν είναι το σωστό μέρος να το κουβεντιάσουμε.;)
Printable View
Βεβαίως είναι και αυτό ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν είναι το σωστό μέρος να το κουβεντιάσουμε.;)
Ναι είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα και καλό είναι να μην την κάνουμε εδώ που ερχόμαστε να χαλαρώσουμε με το χόμπι μας και όχι να ασχολούμαστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας και της οικονομίας. Έτσι κι αλλιώς για day1 δεν καίγομαι ιδιαίτερα, επομένως έχω περιθώριο να δω τι τιμή θα συμφέρει. Και το σταματάω εδώ για να μην το εκτροχιάσουμε καθώς έχω για όλα τα σημεία απάντηση.
Κοίτα που για να πάρω bundle με NFS Rivals, έπρεπε να έχω ζητήσει watch dogs bundle... που να το φανταστείς; :P :P :P
Watch Dogs PS4 bundle customers offered alternative by Amazon
Choose from bundles including Killzone: Shadow Fall, FIFA 14, Battlefield 4 and Need For Speed: Rivals.
By David Scammell (@VG_Dave) On 17th Oct, 2013 at 10:41am
http://s.pro-gmedia.com/videogamer/m...ndle_large.jpg
Amazon will offer customers who pre-ordered the Watch Dogs PlayStation 4 bundle the option of selecting an alternative bundle or reverting to their original standalone PlayStation 4 pre-order.
One pre-order customer posted on Reddit claims to have received an email from the retailer detailing the process, stating that if customers would "like to select an alternative bundle offer, or if you would prefer to revert back to your original PlayStation 4 console pre-order, you can do so by visiting the following page where you can view details of the bundles and make your selection".
The alternative bundles include ones featuring Killzone: Shadow Fall, Need For Speed: Rivals, Battlefield 4, FIFA 14, an additional DualShock 4 and a PlayStation 4 camera.
Amazon also confirmed that "original estimated delivery dates will stand", meaning that launch day pre-order customers will be unaffected by the switch.
Watch Dogs was pushed back to spring 2014 earlier this week.
Source: reddit.com, amazon.co.uk
Εντάξει, αύξηση 2.5% δεν την λες και καπέλο. Κάτι πιο ελαφρύ. Μπαντάνα ίσως.
Με πηρανε τηλ. απο Πλαισιο Βουλιαγμενης που ειχα κανει προ-παραγγελια απο Μαρτιο 2013 και ηθελα να "αναβαθμισω" την προ-παραγγελια μου για το πακετο των 510ευρω και μου ειπανε πως θελουν αλλα 60 ευρω!Τους απανταω πως εχω δωσει ηδη 20 ευρω απο τον Μαρτιο αλλα μου ειπανε παει βαση του ποσου,τωρα δηλαδη που ειναι μεγαλυτερο το ποσο(510ευρω) θελουν μεγαλυτερη προκαταβολη!Στην Αρχη ειπα να μην τους τα δωσω αλλα μετα σκεφτηκα αφου εχω το ποσο και επειδη την θελω οπωσδηποτε 13/12 λεω να παω το απογευμα να τα δωσω για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο οτι θα παραλαβω πρωι-πρωι 13/12,εξαλου τα λεφτα αφαιρουνται με την παραδοση οποτε κανενα προβλημα..
Mην είσαι και τόσο σίγουρος για το πρωί-πρωί στις 13/12,
ούτε ο Θεός δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα παραλάβεις στις 13/12, πόσο μάλλον και πρωί-πρωί.
Αν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας τις συγκεκριμένες μέρες και το δρομολόγιο δεν βολεύει θα σε πάνε για επόμενη-ες μέρα-ες.
Εγώ τους είχα πει να με πάρουν τηλ όταν μάθουν νέα για τα bundles και ακόμα τίποτα... τους είχα πει ότι δίνω μέχρι €500 (ούτε cent παραπάνω). Λέτε να ξύνισαν επειδή δεν τους έδωσα προκαταβολή;
Αν τα θέλουν, καλώς. Αν πάλι τους φαίνονται «λίγα» σε εποχή κρίσης, θα με εξυπηρετήσει το Amazon και γρηγορότερα μάλιστα...
@psx3 εγω τους ειχα στηλει e-mail και γι'αυτο με πηρανε τηλ!
@odytsak Εχουνε βγαλει οληκληρη διαφημηση λες να με καθυστερισουν μερες?Δεν υπαρχει περιπτωση!Καταρχην οι κονσολες θα ειναι στο καταστημα αρκετες μερες πριν οποτε θεμα με δρομολογια δεν υπαρχει αφου θα παω ο ιδιος να παραλαβω απο το καταστημα..
Έχουν πει ότι δεν θα γίνει παραλαβή από το κατάστημα, αλλά μόνο παράδοση στον χώρο του πελάτη. Αλλιώς θα γίνει πανζουρλισμός.
ΟΥΡΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕ!!! Αντίσκηνα και χημικές τουαλέτες. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ PS4 !!! (όχι το τέλος όπως κάποιοι έτρεξαν να υποθέσουν) :p
Εμενα δεν μου ειπανε κατι τετοιο!και οταν τους ειπα οτι θα ερθω να παραλαβω δεν μου το αρνηθηκαν!Τωρα σε αλλα Πλαισιο δεν ξερω τι εχουν πει!Παντως μου φαινεται πολυ κουλο να μην σε αφηνουν να πας ο ιδιος να παραλαβεις,εδω δεν εγινε αυτο οταν εβγαιναν το Ps3 και xbox360 που δεν υπηρχε κριση και ο κοσμος επαιρνε πολυ περισσοτερες κονσολες απ'οτι σημερα!Οποτε λοιπον δεν μπορει κανεις να σου απογορεψει να πας να παραλαβεις!
Και εγώ πάντως από κατάστημα θα παραλάβω παιδιά, και τους είπα κιόλας πως και δεν κάνετε και κανένα 00:01 13/12/2013 open, πως είχε γίνει και στο ps3 η Ηλεκτρονική και είμαστε καμιά 50αρια και περιμέναμε να ανοίξουν, και μου είπε ποτέ δεν ξέρεις μπορεί και να κάνουνε κάνα τέτοιο event!!!!!!
Άρα αυτοί που λέγανε ότι ζητάει προκαταβολή το Πλαίσιο για να ετοιμάσουν τα δέματα για αποστολή στο σπίτι, μας λέγανε μούφες;
Αληθεια τωρα ειχε γινει τετοια φαση με την Ηλεκτρονικη?η ετσι το λες?Παντως πολυ καλο αν γινοτανε!
- - - Updated - - -
Μαλλον μουφες!την προκαταβολη την ζητανε για να εχουν σιγουρο το κεφαλι τους οτι δεν θα την παρεις απο αλλου την κονσολα! Αντε 52 μερες μεινανε!Τι να πουνε και τα Αμερικανακια που μετρανε λιγοτερο απο Μηνα!
Αυτό με τις 00:01 έχει γίνει πολλές φορές και από Πλαίσιο, ειδικά με τα warcraft expansions. Θυμάμαι ένα παληκάρι (ο ορισμός του καμμένου) είχε φέρει και το laptop του μαζί ώστε με το που το πάρει να το βάλει (ήταν το Cataclysm νομίζω) :P Απλώς κόβονται χειρόγραφες αποδείξεις και δεν εκτυπώνονται, τουλάχιστον έτσι έκανε το Πλαίσιο. Δεν ανοίγει δηλαδή το κατάστημα, απλώς όλα γίνονται στο φορτηγό. Τώρα, αν άλλη αλυσίδα ανοίγει, δε το ξέρω. Και υποθέτω πως και με την εγγύηση δεν υπάρχει θέμα (επειδή κόβονται χειρόγραφα οι αποδείξεις όπως προείπα).
Επίσης, οι κονσόλες δεν είναι πολλές ημέρες πριν στα καταστήματα. Μπορεί κάποιος άθελά του, νέος πχ στη δουλειά, να πει, ναι, το έχω το PS4 και να το δώσει. Ειδικά αν το σύστημα δεν έχει "κλειδώσει" τον κωδικό για να μην μπορεί να δοθεί πριν τις 13/12, μπορεί να υπάρξει τέτοιο συμβάν.
Εγώ παιδιά να πω την αλήθεια αυτά τα midnight events (Αμερικανιές με άλλα λόγια) τα φοβάμαι, ειδικά στις εποχές που ζούμε... εδώ δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις με ακριβό smartphone, για να μην στο κλέψουν.
Ποιός ξέρει τι αποβράσματα μπορεί να μαζευτούν 12 η ώρα την νύχτα και να ξεμοναχιάσουν ανυποψίαστους αγοραστές... καλύτερα σπίτι να είσαι σίγουρος.
Φαντάζεσαι να γίνει κάτι ανάλογο και να το δείξει ο Σκάι, πάλι με τον Ευαγγελάτο; Θα έχει "κλείσει", πια, ως δημοσιογράφος. Θα έχει καλύψει τα πρώτα λεπτά διάθεσης 2 γενιών κονσολών, τι άλλο να θέλει πια.. Και εσύ, αν είσαι πάλι στα πλάνα, θα μπορείς να δεις την εξέλιξή σου, ως ηθοποιός. :P
@psx3 άγνωστο ακόμα
Kαι τα Seven καπέλο στην κανονική έκδοση δεν έχουν βάλει κι έχει παραμείνει στα 399 ευρώ η τιμή,
στα bundles όπως και στο Πλαίσιο 449 και 509 αντίστοιχα.
http://www.sevenspot.gr/gr/GamesList...F%82/3879.html
Πιστεύω το 1ο, ή φοβάται ο Γιάννης το θεριό και αντιστρόφως, κοινώς αν δεν το ανεβάσει κάποιος πρώτα, δε θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Επίσης, είναι γνωστό, απλώς το αναφέρω, οι τιμές είναι προτεινόμενες, όχι δεσμευτικές.
Ακριβώς.....οι τιμές που βγαίνουν είναι το ταβάνι που βάζει η εταιρεία κανείς δεν θα σου πει γιατί πούλησες πιο φτηνά αλλά πολλοί θα πέσουν να σε φάνε γιατί πούλησες πιο ακριβά και λόγω του ανταγωνισμού πιστεύω πολλοί δεν θα βάλουν το καπέλο που ακούγεται (τουλάχιστον στη σκέτη κονσόλα) εκτός αν και εκεί έχουμε κανένα καρτέλ.
Eγω, που επισης εχω δωσει 20 ευρω, πηγα σημερα και εκανα μια χαρα την αναβαθμιση στο πακετο των 510 ευρω χωρις κανενα προβλημα και, φυσικα, χωρις περαιτερω χρηματα. Αυτο μας ελειπε...
Α, να μην ξεχασω να πω οτι επειδη η τιμη που το ειχα προπαραγγειλει ηταν τα 399, δηλαδη 11 ευρα λιγοτερο απο την τελικη τιμη, μου ειπαν οτι θα μεταφερθει αυτη η εκπτωση ΚΑΙ στο bundle, δηλαδη θα κανει τελικα 499.
Γυρισα και εγω το απογευμα με την αναβαθμιση των 510ευρω και τονισα πολλες φορες στον υπαλληλο μην εχουμε κανενα θεμα με την ημερομηνια(δηλαδη να μην παραλαβω 13/12) και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση!
Ποιο πανω ειπε ενας φιλος για "διαρροες" το 2005 οταν ητανε να βγει το xbox360 θυμαμαι ειχα παει παλι Πλαισιο ειχα τρελανει τον υπαλληλο με ερωτησεις σχετικα με την κονσολα μαλιστα ειμουν στο καταστημα 2 μερες πριν την επισημη κυκλοφορια,απο της πολλες ερωτησεις πηρα κονσολα και παιχνιδια φτανω σπιτι απο την χαρα μου χαλαω το εξοφυλλο του quake που ειχα παρει και μετα απο 10 λεπτα με περνουν τηλ. απο Πλαισιο "Ζηγνωμη εκανε ενα λαθος ο υπαλληλος και σας εδωσε την κονσολα ενω η επισημη ημερομηνια ειναι μεθαυριο!" και απανταω "και τι..? τωρα θελεται να την επιστρεψω??" Πλαισιο: "Οχι!οχι! απλα μην το πειτε σε κανεναν και βρουμε τον μπελα μας!!"
Την ιδια μερα το ειχανε μαθει ολοι οι γνωστοι μου! :a023:
Επειδη φιλε ειμαστε ιδια περιπτωση,και εμενα μου τα κανανε θαλασσα ο υπαλληλος τους εστειλα ενα ωραιο κραξιμο σε e-mail και αυριο θα παω απο εκει για να τα ακουσουν!πρωτον γιατι μου ζητησανε επιπλεον χρηματα(ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο αυτο) και δευτερον γιατι το βλημα ο υπαλληλος ενω του ειπα να "ανανεωσει" την παλια μου προ-παραγγελια μου ειπε δεν γινεται θα πρεπει να ανοιξει καινουργια και μαλιστα τωρα ειδα στην αποδειξη οτι εμενα με χρεωσανε 509ευρω ενω επρεπε οπως πολυ σωστα εγινε με εσενα 499!!
Παύλε σου κόψανε απόδειξη για €499; Γιατί άλλα βλέπω λένε στον έναν, κι άλλα στον άλλο...
εμενα παντως μου κοψανε για 509 καλα τοσο νουμερα εινα αλλα να λενε στον ενα και αλλα στον αλλο?
εγω που αντικατεστησα την κονσολα στα 399 με το bundle μου ειπαν για 510 ευρω χρεωση
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο κράξιμο, εν προκειμένω (σε άλλες περιπτώσεις μαζί σου). Σε κορόιδεψαν; Όχι. Η τιμή στο site και στα μαγαζιά του Πλαισίου είναι μία, 510 ευρώ. Από κει και πέρα είναι θέμα καθαρά δικό σου. Έχει ένα προϊόν 510 ευρώ και τόσο το έκλεισες, ο άλλος (οποιοσδήποτε) μπορεί να έχει ξάδερφο τον διευθυντή, ή να ψωνίζει συχνά και να τους ξέρει. Κάθε κατάστημα παίζει μπάλα διαφορετικά, ενίοτε. Στην ευχέρια του καθενός είναι αυτό (και στη δική σου, αλλά και στου υπαλλήλου ή διευθυντή). Αν πας και τους πεις ότι ξέρετε κάτι, θα σας τα σκάσω μετρητοίς.. και είναι 510 ευρώ.. θα μου το αφήσετε 499 όπως σε ένα γνωστό μου; (προσωπικά δε θα το έκανα ούτε αυτό για 10 ευρώ σε προϊόν αξίας 500 ευρώ) Είπαμε να κράζουμε για το συμφέρον μας, αλλά όχι για ποσοστά 2% (εδώ κάνω πλάκα) :P Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω, δηλαδή ότι δεν είναι το ζητούμενο τα 10 ευρώ, αλλά κυρίως αν και πως λες το κάθε τι, με γνώμονα πάντα το ότι δε ξέρεις τι γίνεται στα άλλα μαγαζιά.
Καλά αυτό για το 360 που λες πως έγινε, είναι σίγουρο ότι από την στιγμή που πήγαν νωρίτερα, θα πωλούνταν είτε από λάθος, είτε από "λάθος".
Δεν υπάρχει καμία ντροπή στα παζάρια. Αν τους σκάσεις €499 και δεν τα δεχτούν, it's their loss.
Συμφωνώ απόλυτα, όσο δεν πάει. Για αυτό λέω ότι δεν έχουν σημασία τα 10 ευρώ και προσωπικώς (καθαρά), δε θα το έκανα, άλλος φυσικά και για το 1 ευρώ κάνει ό,τι θέλει, δικά του τα λεφτά.
γινονται κ ανθρωπινα λαθη καμια φορα..κ οι υπαλληλοι στο πλαισιο στο 10ωρο που δουλεουν ορθιοι χωρις διαλειμμα εξυπηρετουν εκατονταδες σαν κ εμας οποτε παιζει ν κανουν κ κανα λαθος... μην ειμαστε τοσο αυστηροι.ασχετως εκπτωσης.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Guys, μη τρελαίνεστε. Δε μου έχουν κόψει καμία απόδειξη. Απλα ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε για τα 499. Προσωπικά με ενδιαφέρει να το πάρω την πρώτη μέρα και οχι τόσο η τιμη, εφόσον μιλάμε για 10 ευρώ διάφορα μόλις. Και δε με ενδιαφέρει να το πάρω D1 επειδη ειμαι "τρελός και παλαβος" για πρώτη μέρα τόσο, όσο επειδη αν δε το πάρω πρώτη μέρα, τότε ίσως να υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας τον πρώτο καιρό. Δε το πιστεύω, αλλα που ξέρεις... Επίσης δε ξερω αν θα υπάρχει το συγκεκριμένο bundle μετά, το οποίο έχω επιλέξει περισσότερο για το συνολική έκπτωση που έχω, παρα για το ΚΖ που δε με συγκινεί ιδιαίτερα.
Όντως συμφέρει η συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή δεν είμαι καθόλου fan των fps και ειδικά του killzone δεν θα την τιμήσω..
Το θέμα είναι να πάρουμε και εμείς μια επίσημη απάντηση από τον κωτσόβολο τι θα γίνει με τις προπαραγγελίες μας.Οκ, ανεπίσημα ξέρουμε οτι κατά 99% θα παραλάβουμε τον Δεκέμβρη αλλά θα ήθελα κατι πιο επίσημο.
Διαφωνώ, γενικά τα καταστήματα έχουν πολύ μικρό κέρδος από τις κονσόλες και βγάζουν από τα περιφερειακά και τα games. Αυτά τα 11e μπορεί να είναι το 30% του κέρδους τους. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεστοκάρουν μέχρι το τέλος του έτους (λόγω του ότι είναι launch) συμφέρει να μην δεχτούν την προσφορά. Εγώ ας πούμε δεν θα το δεχόμουν να κάνω έκπτωση, μπορεί βέβαια να του πρόσφερα 10e κουπόνι για μελλοντικές αγορές όμως :P
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχε καπέλο και το απλό PS4, όμως εκεί η τιμή έχει παραμείνει στα €399, παρ' όλο που αρκετοί (και υπάλληλοι του Πλαισίου) μας έλεγαν ότι θα μπει καπέλο. Και υπάρχει και το EBW που θα το πουλάει στα €389 (μπαίνει μέσα?).
Συνεπώς, ή βάζεις και στα 2 καπέλο ή σε κανένα. Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία.
Τουλάχιστον αν είναι να δώσω παραπάνω λεφτά, ας τα δώσω στο Amazon να το έχω και νωρίτερα. Δεν έχουμε όλοι βύσμα/μπατζανάκη στο Πλαίσιο, ούτε γίνονται πλέον λάθη όπως το 2005...
ΥΓ: €499 είναι ένας βασικός μισθός. Έτσι, για να θυμόμαστε σε τι εποχές ζούμε...