djpar για Online gaming Ποιό πάροχο θα προτιμούσες? Εκτός από ΟΤΕ.
djpar για Online gaming Ποιό πάροχο θα προτιμούσες? Εκτός από ΟΤΕ.
όλοι ίδιοι είναι...απλά στη wind,cyta μπορείς να βάλεις fastpath
δες εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/...ς-το-Εξωτερικό
θνξ Πάρ. +ρεπ
Παιδιά πληρώνω στην On 24αρα αλλά δεν έχω πάνω από 6-7 (σύμφωνα με το speedtest) και σκέφτομαι να πάω στον ΟΤΕ αφού η διαφορά είναι μόνο 4 ευρώ τον μήνα το θέμα είναι αξίζει ή και εκεί θα πληρώνω 24 και θα έχω 6;;;;
Δεν τους ρωτάς πρώτα πόσο θα πάει η ταχύτητα?Συνήθως ανεβαίνει η ταχύτητα. Παλιότερα στην ίδια γραμμή, εγώ από Forthnet που είχα 5-6 mbs όταν πήγα στον ΟΤΕ πήγε στα 6-7.
Αυτό ρωτάω πριν ρωτήσω και τους ίδιους αν είναι όμως να ανέβει 1-2mbs όπως στην περίπτωση σου δεν νομίζω ότι αξίζει.
Το modem σου στα πόσα κλειδώνει και τι Downstream Attenuation (dB) και SNR Margin ή Noise Margin έχεις;
Βοήθησε με λίγο γιατί σαν βρισιά μου φάνηκαν αυτά που με ρωτάς.....αυτά τα βλέπω από την σελίδα του modem;;;;......και τι ρόλο παίζουν στο αν είναι καλύτερα στον ΟΤΕ;;;
Sorry που ρωτάω αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά.
Ναι, αυτά θα τα δεις στην σελίδα του modem σου, αν δεν τα βρίσκεις πες μου τι μοντέλο είναι να σου πω που να ψάξεις.
Με βάση τα νούμερα που εμφανίζονται θα μπορέσω να καταλάβω αν η ταχύτητα που κλειδώνεις τώρα είναι το θεωρητικό μέγιστο που μπορείς να έχεις και την απόσταση σου από το τηλεφωνικό κέντρο της περιοχής σου.
Πιστεύω να έχω βρει τα σωστά (πήγα ADSL->Status):
Attenuation Upstream:17 Downstream:32
Noise Margin Upstream:8 Downstream:8
με snr 8 αντε το πολυ να κερδισεις 1-2 mbps,βαλε και αλλα 2 αν πας οτε(λογικα αυτο δεν το λεω στα σιγουρα)...Γενικα ομως η on δεν φημιζεται πχ στο ιδιο εμπορικο κεντρο απεναντι μαγαζι ο ενας επιανε 22 με wind και ο αλλος 6 με on
παιδια εχει βγαλει η forthnet μια προσφορα με dp economy(απεριοριστα για ελλαδα και 24 mbps internet) + δορυφορικο (το start pack μαζι μονο με το super sport 1) ολα μαζι 30 ευρω για παντα.εγω το ψηνω να βαλω.δεν την εχει ανεβασει ακομα στο site αλλα αν παρετε τηλ. θα σας ενημερωσουν.
Συνολικά να κερδίσω 4mbs;;;;;.....μια χαρά θα είναι αν είναι και σταθερό γιατί έχω και κάτι βουτιές αρκετά συχνά δεν το συζητώ.
Περιμένω και τον overclocker να δω τι θα μου πει.
ΕDIT: adok τι μας κάνεις τώρα ρε c άλλα μας βάζεις στην κεφάλα;;;;
Φοβερή η προσφορά. Για τον πρώτο χρόνο δεν είναι Αντοκ? Μετά πόσο πάει?
για παντα ειναι φιλε.απλα δεν την εχουν ανεβασει στο site.παρε τηλ. και ρωτα η περιμενε απο δευτερα μαλλον θα την ανεβασουν.
ασε nikon κιεγω εχω οτεtv αλλα θα βαλω και αυτη τη προσφορα.αφου και τωρα 30 ευρω δινω στην on για 8αρα γραμμη,με τα ιδια λεφτα θαχω 24αρα,και το supersport1 και τα ντοκυμαντερ της nova.δε με χαλαει.το supersport1 βεβαια δεν δειχνει και τα καλυτερα ματς αλλα τα πιο πολλα ντερμπυ τα δειχνει.απλα τους αγωνες του οσφπ στο ch.l. τους δειχνει το 2.
το θεμα ειναι αν τα θελουν μπροστα τα λεφτα,αν οχι αξιζει αλλα OTE TV με 19 ευρω ειναι καλυτερα πιστευω
Με βάση τα νούμερα που βλέπω και λαμβάνοντας υπόψη τον θεωρητικό τύπο Cable Loss (db/km): 13.81 db, δηλαδή 13.81 db εξασθένισης αντιστοιχούν σε 1 km απόστασης από το DSLAM (Τηλεφωνικό Κέντρο) έχεις απόσταση περίπου στα 2,3 km.
Αυτό θεωρητικά πάντα σημαίνει ότι η γραμμή σου μπορεί να κλειδώσει από 8 έως 14 mbit/s στο πρωτόκολλο ADSL2+.
Δυστυχώς κανένας, ούτε ο ίδιος ο ΟΤΕ, δεν μπορεί να σου πει με ακρίβεια σε τι ταχύτητα θα συγχρονίσει το modem σου και αυτό λόγο του ότι παρεμβάλλονται διάφοροι παράγοντες στην συμπεριφορά της γραμμής σου, χωρίς δυστυχώς εσύ να μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα από την πλευρά σου.
Από την εμπειρία μου μπορώ να σου πω ότι σίγουρα θα κερδίσεις από 2 έως 4 mbit/s. Τώρα αν νομίζεις ότι αξίζει τα παραπάνω χρήμα είναι δικό σου θέμα.
Τα παραπάνω μπορείς να δεις χονδρικά και στο παρακάτω γράφημα:
http://imageshack.us/photo/my-images/713/adsl2l.jpghttp://img713.imageshack.us/img713/1955/adsl2l.jpg
Ελπίζω να βοήθησα!
εγω σπιτι μου επρεπε να πιανω 22 πιανω 14 με 6snr ολα αυτα ειναι στην θεωρια
Ο πίνακας που βλέπεις πιο πάνω αποτελεί την επεξεργασία στοιχείων από ADSL2+ χρήστες που έδωσαν τα ADSL στατιστικά της σύνδεσής τους.
Το αναφέρω εξάλλου και στο κείμενο μου ότι η θεωρία από την πράξη έχει διαφορά και είναι απρόβλεπτη.
overclocker βοήθησες παραπάνω απ'όσο ήθελα..... thanx.;)