nomizo den ine official i imerominia tu zavvi
Printable View
nomizo den ine official i imerominia tu zavvi
Μπορεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού να είναι η 24/5. Τον λόγο που το λέω αυτό σε spoiler μήπως κάποιος θέλει να το βρει μόνος του.Spoiler!
Ρε παιδιά...οτι είναι το Los Santos το ξέρουμε, το δείχνει και σε ταμπέλα στο τρειλερ άλλωστε...Ο Darkuss το λεει αυτό γιατι δεν ξερουμε αν θα ειναι σε ολο το San Andreas η μονο στο Los Santos. Παντως και μονο Los Santos να είναι οι πινακιδες παλι San Andreas θα ελεγαν λογικα γιατι και το Los Santos και το San Fierro και το Las Venturas ανηκουν στην "πολιτεια" του San Andreas.
Sorry για το double post αλλά αυτό αξίζει δικό του ποστ :)
Ο ηλικιωμένος μαυρομάλλης που δείχνει στο trailer αλλά και η φωνή αφήγησης μοιάζει τρομακτικά με τον Tommy Vercetti του Vice City. Επιβεβαιώθηκε βέβαια οτι η φωνή ΔΕΝ είναι του Ray Liotta (έδωσε τη φωνή στον Vercetti και πρωταγωνιστής στο Goodfellas) αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ο Tommy εννοείται γιατι δεν χρειάζεται κιολας να είναι ΙΔΙΑ η φωνή του μιας και περασαν 25 χρόνια απτα γεγονότα του Vice City....
στα 0:59, ο τυπακος που κραταει το χαρτι που γραφει οτι ζηταει κατι (μαλλον φαγητο), ειναι ο niko bellic απο το 4ο μερος της σειρας?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7LjRHKlOcfg"]GTA V Trailer Debut - IGN Live - YouTube[/ame]
Για να δουμε ποτε θα βγει!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν νομίζω ρε παιδιά να είναι ο Nico στο 00:59....
Δείτε και μία περιγραφή του trailer κάτω απο μικροσκόπιο εδώ.
Δεν καταλαβα και πολλα πραγματα απο το trailer.Αν δεν δουμε gameplay video σε καποια φαση μπορω να πω οτι μου φαινεται μια απο τα ιδια.Οχι οτι ειναι κακο αυτό, ολα τα παιχνιδια της σειρας τα εχω παιξει και μου αρεσαν.Αλλα δεν ειναι κατι να πηγαινει παραπερα.Επομενως ουτε κρυο ουτε ζεστη!
Nα κρατησω τα μποσικα εγω ή να συνεχισω τον πανζουρλισμο που μας εχει πιασει (ναι κι εμενα μαζι)! :P
Δεν βαριεσαι ας γινω ο κακος της υποθεσης!
Λοιπον ολα τελεια (η δουλεια που εγινε στην φυση με το red Dead Redemption αποδιδει εδω στις σκηνες της εξοχης) αλλα. Αλλα!
Θα προτιμουσα νεα τοποθεσια. Και παλι μου φαινεται λιγο οτι πασχει απο εμπνευση η Rockstar. Δηλαδη δεν εχω καταλαβει το σκηνικο αυτης της γενιας. Παιρνουμε τις πολεις των προηγουμενων GTA απο το PS2 τους ριχνουμε ενα ρετουσαρισμα HD με καινουργια μηχανη γραφικων και αυτο ηταν ολο? Γιατι εδω δεν εχουμε καινουργια πολη, εχουμε λιγο-πολυ remake μιας πολης. Ολοι βλεπουμε απο το τρεηλερ την σκηνη με το βουνο και μας τρεχουν τα σαλια, μαζι και εμενα, αλλα στο βαθος ακουω και μια φωνουλα να μου λεει... "been there done that"... Ενταξει δεν θα κατσω τωρα να παραπονεθω εντονα γι αυτο, αλλα θα προτιμουσα μια νεα τοποθεσια εντελως. Αρχιζει και γινεται προβλεψιμη η Rockstar.
Στα καλα ομως τωρα που ειναι μπολικα. Εαν οντως βασισουν το παιχνιδι στην οικονομικη κριση, τοτε αυτο θα ειναι ολα τα λεφτα! Εχει μπολικο υλικο για σαρκασμο το σκηνικο αυτο και πραγματικα μπορουν να κανουν θαυματα.
Τα γραφικα δειχνουν καλυτερα απο ποτε και ειμαι περιεργος να το δω να τρεχει σε κονσολα live! Επισης η επιστροφη features που ελειπλαν απο το GTAIV ενω υπηρχαν στα πιο παλια ειναι επισης πολυ θετικο! Αεροπλανα jet ski κλπ κλπ.
Ομως.... θελω να βαλετε και κατι καινουργιο! Μην αρκεστουμε δηλαδη σε ενα San Andreas με διαφορετικη ιστορια.Θελουμε καινουργια gameplay στοιχεια!
All in all ικανοποιημενος, απλα θα προτιμουσα να ηταν πιο "φρεσκο" σαν μερος το Los Santos. :)
Yesterday we saw the GTA V trailer - today we're getting some extra information. Take-Two has issued a statement on Grand Theft Auto V's location and status.
Announcing that the game is "in full development," the game's publisher confirmed that GTA V would take place in "the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches." The firm said the game is "the largest and most ambitious game Rockstar has yet created".
Los Santos is one of three cities located in GTA's fictional West Coast state of San Andreas, featured in 2004's Grand Theft Auto: San Andreas.
�
Sam Houser, founder of Rockstar said, "Grand Theft Auto V is another radical reinvention of the Grand Theft Auto universe. We are incredibly excited to share our new vision with our fans."
The release continues, "A bold new direction in open-world freedom, storytelling, mission-based gameplay and online multiplayer, Grand Theft Auto V focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present-day Southern California.
http://i.imgur.com/THcpM.jpg
Φυσικά μπορεί να είναι και fake.
Ένα μεγάλο post στη σελίδα GTA Forums φαίνεται πως φέρνει στο φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες για το πέμπτο Grand Theft Auto. Ο συγγραφέας του ισχυρίζεται πως εργάζεται για λογαριασμό αγγλικού περιοδικού που ασχολείται μόνο με τα του PlayStation 3 και αναφέρει ότι είχε τη δυνατότητα να απολαύσει 30 λεπτά από το νέο τίτλο της Rockstar, στα γραφεία της τελευταίας στη Σκωτία. Όπως είναι φυσιολογικό, ο developer δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο αξίζει να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε όσα αναφέρονται από τον εν λόγω χρήστη.
1. Ο τίτλος θα έχει τεράστιο χάρτη και αναμένεται να φτάσει τα PS3 και Xbox 360 στα όριά τους. Η πόλη του Los Santos θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Liberty City του GTA IV και ο συντάκτης(;) σημειώνει πως ένα ταξίδι από το κέντρο της πόλης μέχρι τα περίχωρα διήρκησε περίπου 15 λεπτά. Το περιβάλλον ήταν σχεδιασμένο με κάθε λεπτομέρεια, από φάρμες μέχρι και περιοχές εξόρυξης πετρελαίου, ενώ σε αυτές βρίσκονταν και αρκετοί NPCs.
2. Ο μηχανισμός του shooting έχει βελτιωθεί αρκετά και έχουν προστεθεί animations για βουτιά στα πλάγια, αποφυγή, περιστροφή και σύρσιμο. Ακόμη υπάρχουν βελτιώσεις στο γέμισμα των όπλων.
3. Στον κόσμο του Grand Theft Auto V υπάρχουν πολλά περισσότερα αντικείμενα για σκαρφάλωμα.
4. Θα υπάρχουν αρκετά ζώα στον τίτλο, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν ο χρήστης θα μπορεί να αλληλεπιδρά μαζί τους.
5. Θα υπάρχουν αεροπλάνα που ο παίκτης θα μπορεί να πιλοτάρει και να τα καρφώνει σε κτίρια(…).
6. Θα υπάρχει σχεδιασμένο το εσωτερικό πολλών μεγάλων κτιρίων, όπως εμπορικών κέντρων, πανεπιστημίων, αστυνομικών τμημάτων και νοσοκομείων, καθώς και ένα μεγάλο σύστημα υπονόμων, στο οποίο σε μετέπειτα φάση ο παίκτης θα κληθεί να οδηγήσει ένα jet ski και να ξεφύγει από αυτούς που τον κυνηγούν.
7. Η πόλη είναι γεμάτη από NPCs, οι οποίοι κάνουν jogging, γυμναστική, την πέφτουν σε γυναίκες, τρέχουν για να ξεφύγουν από την αστυνομία, πλένουν τα αμάξια τους, διορθώνουν τους φράχτες των σπιτιών τους, κάνουν μετακομίσεις, βάζουν βενζίνη κτλ.
Όσον αφορά στα πιο "hot" σημεία του gameplay:
1. Τα οχήματα μπορούν να αναβαθμιστούν και να διορθωθούν, ενώ υπάρχουν σκέψεις για εμπλοκή και του ντεπόζιτου, που θα χρειάζεται να γεμίζει.
2. Τα ραντεβού αποτελούν πλέον παρελθόν. Ο παίκτης θα έχει στα χέρια του ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά θα μπορεί να επικοινωνεί μόνο με ήρωες που έχει συναντήσει κι αυτό μόνο για να πάρει αποστολή ή να ρωτήσει κάτι πριν από αυτή.
3. Στα όπλα περιλαμβάνονται όλα τα κλασικά, ενώ ο παίκτης θα μπορεί πλέον να παίρνει αντικείμενα από το έδαφος και να τα χρησιμοποιεί ανάλογα. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα ληστείας του μουσείου και κλοπής αντικειμένων παλαιότερων εποχών.
4. Αν ένα όχημα παρουσιάζει φαινόμενο διαρροής βενζίνης, θα μπορούμε να πυροβολήσουμε στην κηλίδα που αφήνει πίσω του και να δούμε την έκρηξη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
5. Τα mini games με το bowling ή τα βελάκια έχουν φύγει. Ο παίκτης θα μπορεί να παίξει μπάσκετ, να γυμναστεί, να τζογάρει, να συμμετέχει σε αγώνες στο νερό και αρκετά ακόμη.
6. Θα υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης της εξωτερικής εμφάνισης του χαρακτήρα.
7. Θα υπάρχουν κάποιες αποστολές με ληστείες, αλλά θα αποτελούν αποκλειστικά και μόνο μέρη μεγαλύτερων αποστολών.
8. Δε θα υπάρχουν παιδιά NPCs
9. Ο παίκτης θα μπορεί να κρατάει ομήρους άλλους χαρακτήρες.
10. Η συμπεριφορά της αστυνομίας είναι πολύ πιο ρεαλιστική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι αν ο παίκτης κάνει ένα φόνο ενώ δεν υπάρχει αστυνομικός τριγύρω, δε θα δει ένα ειδικό αστεράκι να ανάβει στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης του. Ακόμη, οι ειδικές δυνάμεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν δακρυγόνα και πλούσιο εξοπλισμό αν θέλουν να σας απομακρύνουν από ένα κτίριο στο οποίο θα κρύβεστε.
11. Θα μπορείτε να μπαίνετε σε συγκεκριμένα κτίρια, να κλειδώνετε τις πόρτες και να τις φράζετε με εμπόδια που θα βάζετε από πίσω τους.
12. Ο παίκτης βελτιώνεται όσο προχωράει η ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να οδηγεί καλύτερα μια μηχανή ή και να έχει καλύτερη στόχευση με τα όπλα.
13. Κάποια όπλα μπορούν να παραμετροποιηθούν.
14. Μία αποστολή περιλαμβάνει και την εμπλοκή παλαιότερου χαρακτήρα από τη σειρά.
15. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και πιο πλούσια.
Τόσο η Future όσο και η Imagine Publishing διέψευσαν ότι οι πληροφορίες έρχονται από υπαλλήλους που εργάζονται στα PlayStation περιοδικά τους. Μένει εν τέλει να δούμε τι από τα παραπάνω θα ισχύει πραγματικά…
enternity.gr
ta diavasa k xarhka alla paizei na mhn usxuoun opote...tsampa xarhka :'(
καλημέρα.
καθαρά προσωπική άποψη, αλλά δε νομίζω να δούμε 100% επακριβώς ίδιο επιπεδο ποιότητας κ πολυπλοκότητας γραφικών στο PS3.
Είναι πολύ λεπτομερή (textures) πάντα για sandbox game, έχουν απίστευτη διαύγεια, ο φωτισμός ειδικός/περιβαλλοντικός είναι τρομερός, πολλά παράλληλα "υπο-engines" τρέχουν και τέλος η πολυπλοκότητα των αντικειμένων+animation (απο πινακίδες τέρμα Θεού σε ταράτσες, βουνά, έως γρασίδι/φυτά κινούμενα...το είπα έτσι απο πάνω ως κάτω για να συμπεριλάβω όλα τα αντικείμενα)..........
......το τρέηλερ μου κάνει για τούμπανο PC.......
....και ελπίζω να με βγάλει ψεύτη η DMA Desing, ωπ σόρρυ βγαίνω απο το χρονοντούλαπο, η Rockstar North, θα το χαρώ πολύ.
Πάντως, καθαρά προσωπική γνώμη, βάσει των ορέξεών μου (ήτοι πέραν τεχνικών), δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την επιλογή Los Santos.......καθώς το GTA San Andreas ήταν το μοναδικό GTA που δεν με "τράβηξε" κυρίως γιατί δεν "συνδέομαι" με τους αφροαμερικανούς χαρακτήρες, δεν μ αρέσει η hiphop (και παρεμφερή ακούσματα) καθόλου, γενικότερα απο στόρυ/theme/plot δεν με "κράτησε" το San Andreas.
Τονίζω, καθαρά προσωπική άποψη και όχι τεχνική (γιατί τεχνικώς, μου είχε πέσει το σαγόνι, τι κατάφεραν στο PS2: μέγεθος πόλης, interactivity, character development, οχήματα, NPCs κλπ, μόνο με 32MB RAM...)
Θα προτιμούσα ένα GTA 80τίλα φουλ, ή ακόμα και τίγκα 70τίλα, με την μουσική που έπαιζε σε εκείνες τις δεκαετίες, ρούχα, στυλ ομιλίας, διαφημίσεις, κουλτούρα κλπ....
Όπως καταλάβατε, το αγαπημένο μου GTA, είναι το Vice City....(πολλές φορές το φόρτωνα ίσα - ίσα για να κάνω pause και να αφήσω το ραδιόφωνο, να με κάνει να νιώθω ότι είμαι πίιιιιιισω στο χρόνο, στο δωμάτιό μου και ακούω στο ελληνικό ραδιόφωνο, τον Τσαουσόπουλο ή αλλιώς τον "267")
Βέβαια, περιμένω κ εγώ πως και πως να δω το νέο GTA 5 απο κοντά. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει - μου αρέσει και αρκετά μάλιστα, απλά είχα ελπίδες ότι θα έβλεπα κάτι 70ς/80ς στυλ...
Ολα καλα αλλα απ'ολες τις σειρες GTA ειχα ενα παραπονο.Δεν μπορουσα να καταστρεψω κανενα κτιριο.Ολοκληρο boing εριξα σε μια μονοκατοικια κ το αεροπλανο εχει ενα κομματια.Μπορει να με ενθουσιασει το καινουριο....
Vice City Λευτερη... 80ηλα ηταν γι αυτο μου αρεσε κι εμενα απιστευτα και ειναι το αγαπημενο μου GTA. Θυμαμαι που εκανα βολτες στην παραλιακη του Vice City με τον ηλιο να δει και ακουγα στο ραδιοφωνο να παιζει Toto - Africa... απλα απολαυση! :)
Το Vice City ηταν το πρωτο μου και το αγαπημενο μου...γι αυτο μολις ακουσα για ηρωα τον Tommy Vercetti καταχαρηκα...Θα δουμε...