μπορει να κανει καποιος join σε ενα παιχνιδι που παιζουν καποιοι φιλοι σου ??
Printable View
μπορει να κανει καποιος join σε ενα παιχνιδι που παιζουν καποιοι φιλοι σου ??
Μπορεις να κανεις join σε παιχνιδια που παιζουν φιλοι σου ή αυτοι να ερθουν σε δικο σου, αρκει να μην ειναι full και να εχει χωρο. Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι join σε παιχνιδι με μελοι της clan σου, χωρις να ειστε φιλοι. Θα πρεπει να σου στειλουν invite.
To θέμα είναι ότι με το καινούργιο σύστημα σχεδόν πάντα είναι full ενώ στο 2 έβλεπες ρε παιδί μου είχε πχ 17/24 τσουπ έμπαινες ενώ τώρα σε βάζει όπου θέλει για να γεμίσει.....βλακεία.:thumbsdown:
leader στειλε invite για την clan
Έχω να πω ότι με παίκτες σαν τον DJ-Paris, τον Foris και τον Cross δε φοβάμαι τίποτα. Παιχτούρες. ΧΑχαΧα
Υ.Γ Πάρη αν και με έσκισες χθες ήταν καλό παιχνίδι...
χασαμε δυστηχως αλλα προσπαθησα για το καλυτερο,επισης σε καποια φαση σε ειδα καμπερομενο και λεω εδω ειμαστε,σημερα θα εχω και το 2ο οπλο του engineer και το turretακι μου ετοιμαστειτε!!!
^^ εχεις invite..
Τι έπαθες χθές;
επαθα καλωδια στην βουλα και αποσυνδεσεις,δυστηχως εχω προβλημα με την γραμμη που εμφανιζετε και εξεφανιζεται τυχαια και οταν γινεται αυτο παιφτει το ιντερνετ,επισης κανενας δεν μπορει να βρει τι φταιει!
Λευτερη θα ξεκινησουμε κανα clan match ???
Ριχτε και ενα Inv απο εδω μερια αν εχετε χρονο.
σημερα μην ετοιμαζεστε για clan match,psn down....απο τις 5 σημερα εως 4 αυριο ξημερωματα...
μέχρι τώρα πάντως μπαίνει κανονικά στο psn..
^^^Και εγω εχθες μια χαρα επαιξα (Με σκοτωσε ο Χριστοφορος καμια 200ρια φορες χωρις κανενα προβλημε στην συνδεση)
κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ, πάρις, σταμάτης nek, dinos.....όλοι μηδενισμένοι :( στο killzone.com
Για τσεκάρετέ το http://www.killzone.com/kz3/en_GB/my...tml?name=le_71
to eida logika meta to update toy FW mhdenisan ola
εισαι online ρε συ πάρη να δεις το leaderboard από το ps3?
οχι φιλε μου,φευγω για κατι δουλειες βραδυ θα γυρισω...ηρεμηστε θα φτιαξει σιγουρα ειναι λογο update!
μην αγχωνεσε στο leaderboard δεν εχει σβηστει τπτ.