Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι του Μαίου.
Printable View
Κανένα δεν είχε εξώφυλλο το GT5 αλλά αρκετά έχουν άρθρα και αφιερώματα...
Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω Link να δεις τα εξώφυλλα και τα κεντρικά θέματα.
Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, μπορώ ίσως να ρίξω μία ματιά στα δικά μου και να σου πω τί ακριβώς γράφει.
Με δεξί κλικ επάνω στο εξώφυλλο και "προβολή εικόνας" δείχνει το εξώφυλλο σε μεγαλύτερο μέγεθος. ;)
http://www.psfan.gr/?q=taxonomy/term/37
Τα μαρτιος και ιανουάριος έχουν σχετικά αφιερώματα:
Spoiler!
Παιδια το τευχος Ιουλιου εχει βγει?
Δν το βρισκω πουθενα....
Ναι, ναι έχει βγει. Το βρήκα πριν από καμιά εβδομάδα, και έχει cover story το COD: Black Ops.
Ναι, μάλιστα αυτό έχει κυκλοφορήσει από την 1η του μήνα.
Spoiler!
Το πήρα του Ιουλίου χωρίς το BD. Η ταπεινη μου γνωμη είναι πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Πολύ λίγο υλικό( σελίδες) και όλα αυτά που λέει είναι copy paste από sites με μια μετάφραση.
Eυχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις...Η αληθεια ειναι πως δεν το βρηκα πουθενα...Γενικα δεν εχω ποτε προβλημα στο να βρω αυτο το περιοδικο,τωρα τι εγινε δεν ξερω...
ΟΚ, έχε υπόψη σου ότι το επόμενο τεύχος θα βγει 30 Ιουλίου και θα έχει αφιέρωμα (λογικά και εξώφυλλο) στο Killzone 3.
4,90€ για ένα αξιοπρεπές περιοδικό από την μία και από την άλλη με τα ίδια λεφτά περίπου (άντε κάτι λιγότερο) ένας καφές σε υπερτιμημένη περιοχή ή σκάρτα 2 πακέτα τσιγάρα για όσους καπνίζουν. Ακόμα και εάν αρκετά από τα άρθρα του είναι direct μετάφραση από το Αγγλικό το αν αξίζει ή όχι είναι κάτι που τελικά αφορά την τσέπη του καθενός.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι κιόλας για την συνολική του εμφάνιση και ύλη, αλλά το αγοράζω πλέον ανελλιπώς (την έκδοση χωρίς το BD) και ας μην έχει κάτι ουσιαστικό να μου προσφέρει αφού είμαι online σχεδόν συνέχεια. Μου αρέσει όμως να έχω και ένα έντυπο στο σπίτι να τριγυρνάει για ανάγνωση όταν βαριέμαι να ανοίξω το PC. Από την άλλη είναι ουσιαστικά το τελευταίο έντυπο γύρω από το console gaming στην Ελλάδα και είναι νομίζω κρίμα να κλείσει και αυτό επειδή δεν θα πουλάει αν και τα νούμερα του νομίζω είναι γενικά αρκετά καλά με συνολικά 116.000 αναγνώστες. Γενικά πάντως τα έντυπα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με την διάδοση του internet κλπ, ακόμη και επιτόπου να τυπωθεί κάτι είναι πάλι μπαγιάτικο μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου. Οι απόψεις και οι κριτικές των παιχνιδιών είναι πάντα υποκειμενικές και εδώ ακόμη στο φόρουμ γίνονται ολόκληρες συζητήσεις για κάτι που θα πει κάποιος. Σίγουρα παίρνει πολλές βελτιώσεις ακόμη δεν έχω αντίρρηση, ειδικά κάτι ανοησίες όπως το αφιέρωμα στις ιδιωτικές σχολές να έλλειπαν θα ήταν καλύτερα, αλλά ακόμη και έτσι θα άλλαζε τελικά κάτι σε σχέση με τον ρυθμό ενημέρωσης από αυτό και το διαδίκτυο;
Τέλος πάντων... βγήκε το καινούργιο εδώ και καιρό [01/10] και το επόμενο βγαίνει στα τέλη νομίζω του μήνα για να "προλάβει" το μέγα αφιέρωμα του GT5 πριν την επίσημη κυκλοφορία στα καταστήματα. Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Spoiler!
Επανέρχομαι μετά από καιρό και ενημερώνω για την κυκλοφορία του νέου τεύχους του τελευταίου πια δυστυχώς ελληνικού περιοδικού γύρω από κονσόλες και παιχνίδια. Άντε άλλο ένα υπάρχει γύρω από electronic games που είναι κυρίως για τα PC (PC-Master) όπου μπορείτε να πάρετε μάτι τις multiplatform κυκλοφορίες και κάπου εκεί τελειώνει το όλο θέμα. Να τονίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με το περιοδικό πλην του ότι είμαι αναγνώστης του, αυτό για να προλάβω τυχόν σχόλια για το όποιο προσωπικό συμφέρον, απλά δεν θεωρώ ότι 4,90€ το μήνα για ένα περιοδικό στο αντικείμενο του χόμπι μας είναι πολλά (1 καφές σε high περιοχές, 2 στην πλατεία της γειτονιά μου), ειδικά αν αυτό είναι καλό εν γένει και παραμένει η μοναδική πια όαση στα Ελληνικά περίπτερα. Ξέρω ότι η ενημέρωση από το διαδίκτυο είναι η πρώτη πηγή ενημέρωσης για όλους μας και ουσιαστικά πολλά από όσα αναφέρονται είναι obsolete ή παλιά νέα την ώρα της κυκλοφορίας και δεν διαφωνώ με αυτό. Τέλος πάντων, μιας και το φόρουμ ασχολείται σε οτιδήποτε σχετίζεται με την κονσόλα μας και τα παιχνίδια, είπα να ενημερώσω για την κυκλοφορία του σχετικού με αυτά εντύπου της χώρας μας.
Τί έλεγα;
Playstation Official Magazine GR
Τεύχος 032: Ιούνιος 2011
Περιεχόμενα εκ του εξωφύλλου μιας και δεν το πήρα ακόμη στα χέρια μου:
Κεντρικό θέμα: L.A. Noir (κάποιοι εδώ μέσα ήδη το έχουν τερματίσει, γιατί βιάζεστε έ;)
Μεγάλο αφιέρωμα: Battlefield 3
16 Reviews: Portal 2 / Socom: Special Forces / Dirt 3 / Mortal Kombat / etc
Previews: Prototype 2 / The Elder Scrolls V: Skyrim / The Last Guardian / Dead Island / Batman: Arkham City / Prey 2 / etc
Infos: Νέο Resi & Next-gen Hitman
αυτά από το εξώφυλλο, αν θυμηθώ το απόγευμα που θα το πάρω θα γράψω και τα υπόλοιπα.
Spoiler!
To συνοδεύον Blu-Ray για όσους ενδιαφέρονται για αυτή την έκδοση (δεν θυμάμαι τιμή γύρω στα 9,90€ νομίζω, αν και το PSN store λογικά σήμερα/αύριο/μεθαύριο θα ανέβει τί στο καλό) έχει 14 playable demos και κάποια videos όπως φαίνονται από το cover του τα:
Spoiler!
τι διαγωνισμους εχει??
Δεν το πήρα ακόμη, θα ενημερώσω όταν θα το έχω στα χέρια μου. Το L.A. Noir παίζει να μην είναι και review τώρα που διαβάζω κάτι σχόλια, είδα και ότι γράφει αποκλειστικό preview στο εξώφυλλο, κρίμα όχι ότι περιμένω την βαθμολογία τους βέβαια για να το πάρω... θα επανέλθω για όλες τις εκκρεμότητες.
Οι διαγωνισμοί του τεύχους αφορούν:
Motorstorm: Apocalypse μέσω sms
Portal 2 μέσω sms
Socom: Special Forces μέσω e-mail
Λοιπον,εγω το εχω απο εχτες.Καθε μηνα τα περνω.
Το LA Noire -δυστηχως- δεν ειναι review,αλλα ενα μεγαλο preview.Στο επομενο τευχος θα εχουμε review. Nek,τα Batman Arkham City,Skyrim,Last Guardia κ.τ.λ. δεν ειναι previews ακριβως,αλλα εχει καποια ''μυστικα'' για αυτα τα παιχνιδια.Ενδεικτικα previews εχουμε το Red Faction Armaggedon,το Call of Juarez The Cartel κ.α.
Δεν το εχω διαβασει ολο αλλα τα περισσοτερα θεματα.Το review του στο Mortal Kombat ειναι πολυ κατοπιστικο,ενω θα ηθελα πιο πολλα για Final Fantasy IV Complete Edition.
Μια απορια παιδια εχω καθως δεν ασχολουμαι με το συγκεκριμενο περιοδικο. Ειναι ατοφια μεταφραση του ξενου?
edit: Nek οντως ειναι κριμα που εχει μεινει μονο ενα gaming περιοδικο. Θυμαμαι μανια που ειχα παλια με το Gamepro και το (αν και οχι τοσο καλο αλλα γεματο αναμνησεις) Games. Kαι το ανεπησιμο PS2 Magazine πολυ καλο! Κριμα πραγματικα! Μπραβο στο PC Master που εχει αντεξει ολα αυτα τα χρονια! θηριο!
Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ναι.Εξαίρεση κάποιες λίγες στήλες.
Συμπεριελαμβανονται και τα reviews? Αυτο ειναι λιγο καφριλα εδω που τα λεμε. Βεβαια γραμμη κρατανε και αυτοι καθως ειναι και το επισημο περιοδικο αλλα και παλι αν δεν εχει ελληνικη ταυτοτητα γιατι να το προτιμησεις. Τα ντεμο τα βρισκεις και στο psn οποτε σε τι στηριζονται.. Εγω επαιρνα το PSM3 πριν κανα χρονο καθε μηνα σχεδον (περιοδικαρα) αλλα τωρα με τις αφραγκιες το εκοψα δυστυχως. Επικοινωνια με το κοινο τους και στο περιοδικο και online και αγγλικη ταυτοτητα. Αν παρει καποιος το θαρρος να κανει κατι τετοιο εδω νομιζω οτι θα εχει την υποστηριξη ολων μας αλλα που. Ειναι και οι εποχες τετοιες.. Τεσπα.. Βραδινη παρλα :D
Δεν είναι υπογεγραμμένα τα περισσότερα reviews/previews/κλπ για να έχουμε πλήρη άποψη του ποιος είναι ο συντάκτης, αλλά αρκετά δείχνουν να έχουν ένα "άρωμα" Ελληνικό, ακόμη και εάν αυτό γίνεται "ελεύθερη αδεία μετάφρασης" ή όπως αλλιώς μπορείς να το πεις. Είναι φτηνότερο, πιο εύκολο να το βρεις από το Αγγλικό και φυσικά ακόμη και μετάφραση να είναι γιατί να ενοχλεί; Ίσα - ίσα βοηθάει ανθρώπους που δεν έχουν άνεση με την αγγλική γλώσσα να διαβάζουν πράγματα που αλλιώς ίσως να μην είχαν πρόσβαση. Είναι κρίμα να μην υπάρχουν gaming περιοδικά στην Ελλάδα, και πραγματικά μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση στην Αγγλία όταν είχα πάει που είχε ένα σωρό και αρκετά σε τιμές χαμηλές - προσβάσιμες σε όλους (κοντά 3 λίρες;). Ποικιλία, εξειδίκευση, πληθώρα, πολυφωνία. Θεωρώ ότι είναι κρίμα να μην έχουμε gaming περιοδικά, καλά δεν λέω να έχουμε τον ίδιο αριθμό με την παραδοσιακά μεγάλη αγορά της Αγγλίας, αλλά βρε αδελφέ σε λίγο δεν θα έχουμε και εδώ δυστυχώς έχουμε 1 για το PS3 και 1 για τα PC και τέρμα, ενώ αν πάτε στα περίπτερα υπάρχουν χιλιάδες περιοδικά για ένα σωρό θέματα (ό,τι βλακεία μπορεί να σκεφτεί κανείς). Αν στηριχθεί η μία αυτή κίνηση, μπορεί να δώσει έδαφος και ελπίδες και για άλλους "παίκτες" να βγάλουν το έντυπο τους, ίσως κάποιο site του χώρου να δει ότι αξίζει και να προσπαθήσει να πάρει το όποιο ρίσκο.
Να, αλλα βρε παιδια, αν το σκεφτειτε, τα συγκεκριμενα περιοδικα δεν εχουν και λογο υπαρξης πια. Κυκλοφορουν καθε μηνα και μεσα σε αυτον τον μηνα οι εξελιξεις τρεχουν και αυτα μενουν πισω. Το internet εχει αντικαταστησει και την αναγκη ενημερωσης απο εντυπα. Στην κυριολεξια, ο,τι θελουμε απλα το διαβαζουμε με ενα κλικ. Να, διαβαζω πιο πανω για το PS Magazine πως δεν εχει review του L.A. Ε, δεν ειναι λιγο/πολυ τραγικο να μην εχει review τετοιες μερες? Σε ενα μηνα που θα το βαλει, θα το εχουν τερματισει οι περισσοτεροι και θα ειναι αχρηστο το review.
Θυμαμαι και γω παλια που αγοραζα το Gamepro, αλλα τοτε ηταν διαφορετικα τα πραγματα.