παιδιά οι τελευταίοι που μπαίνουν στην λίστα να κάνουν add τους υπόλοιπους. thx :)
παιδιά οι τελευταίοι που μπαίνουν στην λίστα να κάνουν add τους υπόλοιπους. thx :)
Συμφωνω και με τους δύο οι τελευτέοι που θα μπένουν θα κάνουν τους υπόλοιπους add και επίσης θα τους κάνουν heart τα level και τους ίδιους
entaksei to add einai simantiko gia tin koinotita mas
Alla to hearted den einai kalo na einai aparaitito giati to LBP tha prepe na antapokrinetai stin aisthitiki tou kathenos nomizw
Ε ναι ρε παιδιά με το ζόρι hearts? Μπορεί να μη μας αρέσουν τα επίπεδά σας :p
τα hearts δινουν τροπαια γι αυτο ειναι και το thread αλλα ας μην ειναι και αδειες οι πιστες που ανεβαζεται. Εχω παιξει πολυ ωραιες πιστες παιδιων απο τη λιστα με μερικες να ξεχωριζουν οπου τις κανω και heart.
- klepidas7
- criter
- djconffes
- zeus gr
- WolfRathmA_GR
- zpan
- flyawaygr
- OST9
- personGR
- VasiliasNtaHs
- Sutorcen
- Solidius7
- Narmo
- Mimakos
- pvinis
- gastonegrrrrr
- marzel19
- badboyfriend
- Desperate_Gamer
- seaman13
- michaelgr
- stratisd
- Jim_13
- redismagic
- Modusam (TopGunZ)
- SeLanmere
- Valkyre
- PaneDi
- ellhnas1979 αυριο θα σας κανω ολους add :)
Ευχαριστω Desperate :) Το ξερω οτι ειναι δυσκολο και σκεφτομαι να του κανω ενα edit να παιζεται πιο ευκολα.
Συμφωνω να κανουμε αμεσως heart καποιον απο μας και το επιπεδο του για να ξεκλειδωθουν τα Trophies.
Εχω φαει τρελο κολλημα με το παιχνιδι. Οσο πιο πολυ χρονο επενδυεις πανω του τοσο πιο πολυ ανακαλυπτεις ποσο καλοδουλεμενο ειναι.
Για μένα καλό είναι να χαρτάρουμε τους συμφορουμίτες μας και τουλάχιστον 1 πίστα τους, αρκεί να έχει έστω κάποια υποτυπώδη δουλειά πάνω της. Από κει και πέρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θέλει να το ακολουθήσει και αν θα χαρτάρει και επιπλέον πίστες.
Ρε παιδιά σκεφτήτε λογικά δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να κάθονται μπροστα σε μια οθόνη ολόκληρες ώρες να φτιάχνουν πίστες γιατι σίγουρα δεν είναι το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει σε αυτή τη ζωή εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον μήπως και καταφέρει να πάρει κανα τροπαιάκι δεν λέω δεν είναι αναγκαστικό και ούτε πρέπει οι πίστες που ζητάν για heart να είναι κενές για παράδειγμα οι δικές μου έχουν μέσο όρο 3 λεπτά gameplay ξέρω οτι δεν είναι σπουδαίες αλλα πιστεύω οτι δεν είναι και κακές δεν μπορώ να αφιερωσω παραπάνω χρόνο και φαντάζομαι οτι πολλοί απο εδω μέσα δεν θα μπορούνε πάντως εγώ θα συνεχίσω να σας κάνω όλους εδώ μέσα heart όπως και να είναι οι πίστες σας..Και κάτι άλλο αν δεν θέλετε να κάνετε χερτ όλες τις πίστες του άλλου κάντε μόνο αυτοί που βλέπετε οτι έχει τα περισσότερα και είναι πιο κοντά στα 50...Ευχαριστω πολύ
Thanks, για πρωτο lvl καλουτσικο ειναι. Ελπιζω να μπορειτε να βρειτε τα τελευταια 2 sticker, αλλιως θα πρεπει να τη τροποποιησω για να μπορει κανεις να παρει ολο το θησαυρο. Υπαρχουν παντως στοιχεια που προδιδουν καπως τη θεση τους
Παιδια εγω εφτιαξα μια την ονομασα (the fire).
και τωρα κατασκευαζω μια μεγαλυτερη ετσι οπως την εχω σκεφτει θα μου παρει κανα 15 ημερο.
επισης αλλες 2 καλες που βρηκα ηταν η (saw) και μια κινεζικη. καλα η κινεζικη ηταν ολα τα λεφτα.
έφτιαξα νέο level με όνομα Olympiacos Official Level όσοι πιστεί ας προσέλθουν είναι πολύ απλό αλλα δείχνει το μεγαλέιο της ομαδάρας μην κάνετε heart σε αυτή μόνο στην "trophy hunting"
Φοβερη ειναι η πιστα Ico
- klepidas7
- criter
- djconffes
- zeus gr
- WolfRathmA_GR
- zpan
- flyawaygr
- OST9
- personGR
- VasiliasNtaHs
- Sutorcen
- Solidius7
- Narmo
- Mimakos
- pvinis
- gastonegrrrrr
- marzel19
- badboyfriend
- Desperate_Gamer
- seaman13
- michaelgr
- stratisd
- Jim_13
- redismagic
- Modusam (TopGunZ)
- SeLanmere
- Valkyre
- PaneDi
- ellhnas1979
- Athonline Na kanw add olous tous allous? h 8a me kanoune autoi?
αμα μπορείς κάντους εσυ !
Αχ ξεχασα να σας πω οτι μου ηρθε καντε με add οση θελετε..
PSN: ArisTembriotis
- klepidas7
- criter
- djconffes
- zeus gr
- WolfRathmA_GR
- zpan
- flyawaygr
- OST9
- personGR
- VasiliasNtaHs
- Sutorcen