εσενα σε κανω ban γιατι δεν κανεις κατι να τους παρω. baaaaaaannnnnnn:bgrin2:
Printable View
εσενα σε κανω ban γιατι δεν κανεις κατι να τους παρω. baaaaaaannnnnnn:bgrin2:
ego se kano ban giati isos de tha mou janadothei i eykeria na kano ban kanena.pou eine o slay na tou kano metin eukeria giati polla polla mas ta exei kanei mexri tora!!!
Εγω σε κάνω ban γιατί ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή στο Πρωτάθλημα :rofl:
Σε κάνω ban , επειδή ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις γ@μημένες frags που μου έστελνες στο κεφάλι στο RFoM ! :angry::1appl::wave::badpc:
Με την ευκαιρία, σε κάνω και εγώ ban γιατί σε έχασα εντελώς αλλά τουλάχιστον έμαθα από τον teo ότι όλα οκ! :bgrin2:
ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ ! Σε ξανακάνω BAN γιατί και στο RFom2 θα με τσαντίζεις πάλι με τα κωλό frags ΛΟΛΟΛΟΛ ! άντε μην σου κάνω ban το pro και έρθεις στο cod να σε τακτοποιήσω !!! Πτυχίο ρε θα πάρεις ? Γενικά το ps3 μετά mgs δεν μου έχει προσφέρει καμία χαρά και το παράτησα . Ειδικά το HS δεν μου άρεσε καθόλου και το Ratchet το βαρέθηκα στα μισά και δεν το έχω τερματίσει όπως και το GTA4 . Περιμένω COD5 και RFOM , να λιώσουν τα bluetooth από τις σαχλαμάρες που θα λέμε ;-)
Άντε, να δούμε! Εγώ ξαναπαίζω cod μέχρι να βγει το επόμενο. Στείλε invite για friend list! Αν δε στείλεις θα φας και άλλο ban. :yes: