ααα ευχαριστω!
Printable View
Το νέο skin μου "κόβει" ένα κομμάτι από τα "πίνακας ελέγχου","συχνές ερωτήσεις" κτλ που βρίσκονται ακριβώς από κάτω του.Με firefox 2.0.0.15 .
pos postaroun ena video px apo to youtube alla na mi fenete to ling alla i eikona ?2-3 fores mou egine etsi alla den katalava pos to ekana.xerei kaneis?
περα απο τον τροπο που σου ειπε ο Nonborn, για το youtube ειδικα μπορεις να βαλεις ολο το url , και απλα να τσεκαρεις την επιλογη Automatically embed media (requires automatic parsing of links in text to be on). απο τα additional Options, και θα στο κανει αυτοματα.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JRbPWcLode0"]YouTube - Ozzy Osbourne - Crazy Train[/ame]
dokimi itan to parapano!
:ohthedrama:και παραπονα να εχεις αν τα εχειw με μοντερεητορ δεν βρισκεις το δικιο σου.....καλuτερα?
λοιπόν admins ειμαι εξοργισμένος με την απόφαση να γίνει ban ο tasioskis. απορώ, όλοι το καταλάβατε από την αρχή ποιος ήταν και κακά τα ψέμματα όλους μας εξόργισε. Δεν νομίζω να το ήθελε να βρίσει και ούτε έχει δείξει ουδέποτε ότι είναι τέτοιος χαρακτήρας, και ότι εκφράζεται έτσι. θα ήθελα από τους Admins να γίνει άρση του ban και να γίνει block στην ip του εν λόγω χρήστη "********". Ας μην είμαστε υπερβολικοί με άτομα που δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο, ας είμαστε με αυτούς που το κάνουν. Χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση.......
μηπως να μαθαιναμε ομως και τι εχει γινει?
δεν νομιζω με ενα τετοιο ποστ να εγινε μπαν,ενα απο τα πιο αφοσιωμενα μελη μας!
prepei na mathoume oposdipote!de prokite gia enan xekarfoto alla gia ena energo melos.
συμφωνω κι εγω με τον ναιτ ο τασος τα ειπε πανω στην πλακα οτι ειπε και θελοντας να κανει λογοπαιγνιο με το ονομα του μελους και δεν νομιζω να ηθελε να θιξει την προσωπικοτητα του εν λογω μελους ουτε να τον πρσβαλλει αλλωστε δεν εχει δωσει και ποτε δικαιωμα για μπαν η για παρατηρηση!!κι ειναι γνωστος πλακατζης δεν του αξιζει μπαν!!:rant::rant: