το Lord of the Rings Trilogy , topgunZ ειναι παντως απο τις λιγες εξαιρεσεις με καθε ταινια ολο και καλυτερη!
το Lord of the Rings Trilogy , topgunZ ειναι παντως απο τις λιγες εξαιρεσεις με καθε ταινια ολο και καλυτερη!
Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις, αν και το τρίτο δεν το θεώρησα τόσο φοβερό.
Εγώ πάλι προχθές είδα το Iron Man, δέν μπορώ να πώ οτι εντυπωσιάστηκα, ευχάριστα πέρασα βέβαια αλλά δέν ξέρω κάτι δεν με γέμισε στην όλη ιστορία. Προσωπικά θεωρώ καλύτερη ταινία της Marvel την πρώτη Χ-ΜΕΝ και με διαφορά.
Καλη φαση αν βγει τελικα. ΕιδωμενQuote:
One Blu-ray to rule them all
Posted on May 27th, 2008 at 20:20 EDT
It should come as no surprise that The Lord of the Rings trilogy will be making its way to Blu-ray, the victor of the format war, yet the announcement still sends scintillating shivers down my spine. Peter Jackson, director of the trilogy, recently revealed the existence of the LOTR Blu-ray when discussing the upcoming Hobbit film.
"We are working on a Blu-ray version of the Lord of the Rings trilogy with Warner Bros at the moment, not sure when it is due for release. It certainly won't be this year."
http://www.psu.com/media/gollum8.jpg
So there you have it, official confirmation from the horse's mouth. We'll keep you posted on when you'll be able to acquire the one Blu-ray to rule them all.
http://www.psu.com/One-Blu-ray-to-ru...0003793-p0.php
Μακαρι να ειναι οι extended versions. Πλεον, με το Blu Ray, υπαρχει η δυνατοτητα.
σιγουρα οι extended θα ειναι! ;)
μπορειτε να μου πειτε τι θελετε να πειτε με το extended :hide:
leone, οι extended versions ειναι οι εκδοσεις των ταινιων που αρχικα ειχαν γυριστει. Αλλα επειδη ηταν αδυνατον, λογω διαρκειας, να προβληθουν ετσι στις αιθουσες, περιοριστηκε (!) ο χρονος στα 180! λεπτα για καθε ταινια. Καθε ταινια, στη πραγματικοτητα, διαρκει πολυ περισσοτερο απο 3 ωρες. Οποιος εχει διαβασει τα βιβλια καταλαβαινει ευκολοτερα τη διαφορα. Για να καταλαβεις καλυτερα τι εννοω, απλα σου λεω οτι στο Fellowship of the ring, και μιλαμε παντα για την theater version, δεν γινεται καμια αναφορα στον Tom Bombadil, χαρακτηρας που βοηθησε τη συντροφια καιρια σε καποιο σημειο της ιστοριας. Νομιζω οτι (χωρις να το εχω δει ειναι η αληθεια), στην extended version αναφερεται καπου ο χαρακτηρας.
Υπαρχουν στοιχεια στην ιστορια που η ταινιες δεν αναφερουν. Π.χ. τα Hobbit τραγουδανε και λενε ποιηματα συνεχεια. Αυτο στις ταινιες δε φαινεται καπου. Αυτο για πολλους, βεβαια, ισως ειναι και καλο.... στα βιβλια, ομως, προσδιδει αλλα αισθηση. Αν θυμαμαι καλα, στα βιβλια αναφερεται συνεχεια η αποστροφη των Hobbit για τα μανιταρια. Ουτε αυτο φαινεται στις ταινιες (αν κανω λαθος, διορθωστε με). Δεν ξερω για τις extended versions ποια απο αυτα, αλλα σημαντικα, αναφερονται.
Αυτα....
Dragonpaul δεν εχεις αδικο , βεβαια πολλα πραγματα αναφερονται στις extended βερζιον , αλλα τωρα τις υπερβολικες λεπτομερειες , δεν μπορεις να τις βαλεις στις ταινιες , γιατι αλλιως δεν θα ειναι 200 λεπτα ταινια αλλα 500 λεπτα ταινια , κατι καταστροφικο για κινηματογραφο.
Κατα την αποψη μου , βαλανε ολα τα σημαντικα και αρκετες λεπτομερειες ωστε να φτιαξουν ενα πιστοτατο κοσμο του ΖΤολκιν στην μεγαλη οθονη.
Εχτενδεδ=επιμηκυνμένος
Σωστα, Valkyre. Δεν αναφερομαι στις εξαντλητικες λεπτομερειες, αλλα, εν προκειμενω, στο LOTR καποια απο τα πραγματα που αναφερω, αποτελουν στοιχεια του χαρακτηρα των Hobbit και γενικοτερα του κοσμου που εχει πλασει ο Tolkien. Παντως, αναμφιβολα, σιγουρα καποια στοιχεια, εκ των πραγματων, δεν θα μπορουσαν να ειχαν συμπεριληφθει.
Δε θα ξεχασω την ωρα που ειδα τον Gandalf να μπαινει με την αμαξα του στο Hobbiton, στην πρωτη ταινια. Ηταν οπως ακριβως το ειχα φανταστει μεσα απο τα βιβλια. Πραγματικα καταπληκτικη δουλεια. Ας περιμενουμε το Hobbit τωρα....
Τελικα καταφερα και ειδα εχτες το Indiana Jones το οποιο, σε γενικες γραμμες, μου αρεσε. Συμφωνα με reviews και γνωμες που ειχα ακουσει απο γυρω γυρω δεν περιμενα και ο,τι καλυτερο αλλα τελικα ηταν καλο. Μια ταινια η οποια εμεινε πιστη στο στυλ των προηγουμενων και, πιστευω, ηταν μια καλη συνεχεια.
Το γεγονος του οτι ο Ford, πλεον, ειναι μιας ηλικιας (66 αν θυμαμαι καλα) μαλλον προσεδωσε στον χαρακτηρα, παρα αφαιρουσε κατι. Οι μεγαλυτεροι χαρακτηρες ειναι παντα πιο εμπειροι και, τελικα, σεβασμιοι. Οποιοι το ειδαν θα παρατηρησαν οτι δεν χρησιμοποιηθηκαν εφε τελευταιας τεχνολογιας και γι' αυτο η ταινια -αν κανεις δεν ηξερε οτι ειναι γυρισμενη τωρα- περναγε ανετα για ταινια 20 χρονων παλια. Πραγμα που καθολου δε με ενοχλησε....
Σιγουρα δεν εφτανε στο υψος των τριων πρωτων ταινιων και ειδικα της Κιβωτου αλλα... pretty close. Παρατηρησα και καποια μειονεκτηματα, τα οποια, αν ηξερα πως μπαινουν αυτα τα ρημαδια τα spoilers, θα τα εγραφα... Αν μπορεσει να μου πει καποιος, θα τα προσθεσω αργοτερα.
[ spoiler ] γράψε ό,τι θες [/ spoiler ]
Χωρίς τα κενά μέσα στα tags βέβαια, γιατί με τα κενά γίνεται...
Spoiler!
:P LOL!
ΟΚ, Desp, thnx. (Αν και μπουυυυ γι'αυτο που εγραψες στο spoiler....:frog:)
Λοιπον, τι με χαλασε (λιγο, ε?) στο Indiana Jones....
Spoiler!
Τhe Mist. Low budget film βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King. Τρομερή ταινία, με αρκετά έμμεσα μηνύματα και σίγουρα από τις καλύτερες που είδα φέτος με απίστευτο τέλος που μόνο στις αρχαίες τραγωδίες συναντάς.
Το εχω δει το Mist , αλλα δεν ειναι low budget Chill ;)
Αχεμ http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=mist.htm 18 millions usd............
σοβαρα?Ρε συ εγω το ειχα κοψει για πολυ πιο ακριβο.Δεν λεω οτι ηταν υπερπαραγωγη , αλλα ειχε αρκετα μεγαλο αριθμο σκηνων εφφε , και πολυ καλη δουλεια στον ηχο.Ξερω οτι στην ουσια γυριστηκε σε ενα σκηνικο ολο η ταινια , αλλα 18 usb dollars μονο... i stand corrected! ;)
ειδα σημερα το Indiana Jones και με πορωσε παρα πολυ γτ ηταν λες και επαιζα uncharted.
πολυ καλο...