Φίλε redismagik, ευχαριστώ για την επιδοκιμασία, αλλά για ποιο λόγο; Θέλεις εσύ την Paris Saint Germain;
Printable View
oxi re alla pou mpikes kai dialexes.oloi esena perimenan!den pisteyo na tsatistikes plaka ekana.
ante re gergeo!!! empa mesa oooeeeooooeee
Παιδιά λίγη ηρεμία. Ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε 10/04 και θα έχουμε ξεκινήσει. Από εκεί και πέρα δεκτή η πρόταση. Αν κάποιος δεν έχει επιλέξει ομάδα σε διάστημα 8 ωρών από τη στιγμή που θα έχει σταλεί το pm από εμένα (εξαιρούνται οι ώρες 12 μμ - 8 πμ) , θα προχωράμε στους επόμενους.
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ΟΛΟΙ έχετε πάρει ομάδες που δεν επιτρέπονται:rofl:
proevo na proteinw kati? ginetai na sou stiloume oloi ena pm me duo omades gia na proxwrhsei ligo to thema
sorry μ..κία
νόμιζα ότι εξαρχής είχες βάλει εκείνες:)
τι έγινε δεν πέρασαν η 8 ώρες του gergeo;
γ@μισέτ@......που να δεις τι θα γίνει και όταν με το καλό αρχίσουμε..με ταχυδρομικά περιστέρια και GPS θα προσπαθούμε να βρούμε τους αντιπάλους
zzzzz....zzzzz.......zz.... ti irthe i seira mou?................mpa as ti peso kana mina akoma!
Nα έχετε λίγο υπομονή,και ας μην τα κάνουμε όλα μαύρα.Δεν ξέρετε αυτά τα παιδιά που άργησαν αν έχουν κάποιο πρόβλημα η έπαθαν κάτι.Ας είμαστε λίγο πιο ανεχτικοί,παιχνίδι πάμε να παίξουμε.Στο προηγούμενο πρωτάθλημα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων,πήγαμε μια χαρά.
Εντελώς φιλικά,και καλό πρωτάθλημα να έχουμε.
ρε παιδια απο εμενα περιμενετε να διαλεξω???δεν αλλαζω την αεκαρα με καμια ομαδα.για μενα ειναι η καλλητερη στον κοσμο.ριχνει τεσσαρες στους αλλους διεκδικιτες για πλακα,και ειναι πρωτη και καλυτερη.
Ασε που ορισμενοι ,οπως εγω για παραδειγμα, ενδεχεται να μην εχουν υπολογιστη στη δουλεια και αναγκαστικα πρεπει να περιμενουν το απογευμα να απαντησουν. Αν για παραδειγμα ο ProEvo στειλει pm στις 12 το βραδυ θα παρει απαντηση στις 15.00 που σχολαω, αλλιως να χρεωθει να με παρει τηλ.:tiphat: