Έχω ρίξει πολύ δουλειά και κοπο να φτιαχτει η ομάδα . Απλά το εκτιμησανε. Τους έκανα πλήρη ανάλυση του πως φτιάχτηκε όλο το project και το στόχο της κοινότητας κτλ
Τώρα ρουφιάνοι και προδοτες υπήρχαν σε όλα τα clan πολύ πριν το δικό μου . Πάντα θα υπάρχουν. Απλά θα είναι μπλοκαρισμενοι από τις κοινοτητες τις δικές μου .
Το μόνο αρνητικό σε όλη τη φάση είναι ο παίχτης που ΘΕΛΕΙ να είναι στην clan μας αλλά τρώει μπλοκ γιατί πχ ο γείτονας του είναι σε άλλη clan και δεν ερχετε στην δική μας.
Εκεί όντως κριμα. Δεν μιλάω για τον πανέξυπνο διπλωμάτη "παιδιά είμαι με ολούς, σας αγαπώ, εγώ θέλω απλά να παιξω" Αυτοί όλοι έχουν πάρει πόδι.
Μιλάμε για το παιδί που γουστάρει το concept και έχει ένα βλάκα φίλο κολλητό που στραβωνει να βάλει το GRE πχ.
Είχαμε έναν τέτοιο βλάκα που μπαίναμε 28 Έλληνες με GRE στον σέρβερ, αυτός δεν το έβαζε .
Ρε φίλε του λέω όλοι είμαστε με GRE εσύ τι εγεινε ? Μια το ξέχασα . Μια δεν πρόλαβα , σε μια φάση λέει " εγώ δεν θα κάνω ότι κάνετε εσείς, δε γουστάρω, Να κάνεις φίλους μέσα στη κοινότητα γουστάρεις όμως και να παίζεις τα παιχνιδάκια σου ωραία και καλά "
Τέλος πάντων το χαζό το παιδί έχει τώρα άλλη κοινότητα με άλλα παιχνίδια
Δεν το καταλάβαμε τι είχε έρθει να κάνει.!!!!
Νομίζουν ότι ειναι και έξυπνοι. Αυτό είναι το αστειο
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk