Dog fighting in space.....
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω πρωί πρωί.....
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Dog fighting in space.....
Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω πρωί πρωί.....
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω οτι το τραιλερ ειναι απο τις καινούριες αναβαθμισμένες κονσόλες xbox (και ps4k) απλά δεν έχουν το δικαίωμα να το ανακοινώσουν ακόμα
Αν ήμασταν στο 2011 πχ η ΕΑ θα περίμενε να έρθει η Ε3 , να ανακοίνωση η sony και Microsoft την αναβαθμισμένη κονσολα, και μετα θα βλέπαμε ολα τα τρέιλερ των εταιριών . Είδαμε δηλαδή το τραιλερ της δεύτερης μέρας της Ε3 τωρα. Δεν εξηγείτε τέτοιο γραφικό. Όλοι preorder τη deluxe...!!!!! Στα χαρακώματα θα τη βγάζουμε
'Battlefield 1' Is The Most Liked Trailer In YouTube History, 'Infinite Warfare' The Most Disliked
http://www.forbes.com/sites/insertco...3#6b04ba0435c2
DICE's Great War: classes, horses and more in Battlefield 1
Quote:
In an interview with Eurogamer, DICE producer Aleks Grondal was willing to answer some of these questions, and explain DICE's decision to use World War 1 as a setting in the first place. Oh yeah, and why is it called Battlefield 1? Let's find out.
Ναι απλά μας είπε οτι ειναι απο xbox το τρέιλερ . Εκει με τους πράσινους καπνούς που βάζει τη μάσκα φαίνεται τούμπανο, και γενικά ολόκληρο bf event ? θυμίζει κομμάτι της Ε3. Δεν ειναι φυσιολογικό τετοι εβεντ μόνο του. Απλά δείξανε οτι μπορούσανε σαν DICE. Next console reveal δεν επιτρέπεται και να θέλανε
Δεν με καταλαβες μαλλον, δεν με νοιαζει τι λενε, απλα δεν τους πιστευω γιατι εχουν πιαστει να λενε ψεματα και στο παρελθον. Σου ειπα στην Ε3 ειχε ανεβει στην σκηνη να μας δειξει real time gameplay απο το xbox one, και ηταν απο PC. Οταν το κανουν Live μπροστα σε τοσο κοσμο, θα διστασουν να το κανουν με την ανεση τους σε ενα trailer?
Γενικοτερα καλυτερη φαση απο το να πετανε εξωσκελετοι στα μπαλκονια και λειζερ στον αερα,απλα μακαρι να φτιαξουν maps για war και γενικοτερα να κανουν ενα παιχνιδι ομαδικο οπως το bf3 γιατι αλλιως σαν μοναδα δεν θα μου κανει και τοσο κεφι μιας και ειμαι - ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι...ανυπομονω για την πληροτητα των οπλων,οχηματων μιας και ο 1ος παγκοσμιος δεν εχει και τοσο μεγαλη ποικιλια οσο ο 2ος.αυτο που μενει ειναι να ανοιξουν τα χαρτια τους οι developers και να μας πουν τι θα δουμε στο ps4 και τι θα δουμε στο ps4 new...
Το ειχαμε πει σε προηγουμενη σελιδα για τα διθεσια αεροπλανα και ειναι πλεον επιβεβαιωμενο.
Επισης απο τοποθεσιες θα υπαρχει αρκετη ποικιλια
απο Ιταλικες Αλπεις μεχρι αραβικες ερημους and more.
Το trailer ειναι απο high end pc.ξεχαστε τετοιο performance στις κονσόλες ειτε Neo ειτε ξενεο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχήν φίλε μου το trailer δεν εχει game play οποτε άνετα το βλέπεις στις κονσολες. Τωρα οσον αφορά τα γραφικά που θα εχει στις κονσόλες θα δειξει. Αλλα πλεον το ps4 απέδειξε οτι μπορεί πολλα να δωσει αν απο πισω υπαρχουν σοβαρες εταιρειες. (Uncharted 4 - ND)
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.psu.com/news/29977/EA-isn...ostbite-engine
- - - Updated - - -
Lars gustavsson: You can use battleships to ""level entire levels"