Originally Posted by
Error Flynn
Δε ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο και όντως να είμαι κομμάτι πιο αυστηρός από το "κανονικό" αλλά είμαι έτσι ειδικά με τον Cage
ο οποίος είναι συνέχεια με ένα ύφος τεράστιου καλλιτέχνη και μιλάει λες και ανακάλυψε τον τροχό.
Η περίπτωση του Cage όπως και του αντίστοιχου επικεφαλή της Remedy είναι το είδος των ανθρώπων που αντιπαθώ περισσότερο.
Φανφάρες και όλο θεωρία. Μακάρι οι πράξεις τους να με διαψεύσουν αλλά το Beyond στα μάτια μου ήταν τόσο κακό (στην ουσία του όχι στο τεχνικό κομμάτι - σε αυτό σκίζουν τα άτομα)
που προσωπικά για το Detroit είμαι τρομερά επιφυλακτικός. Εννοείτε πως θέλω το παιχνίδι να είναι σούπερ.
Ο δε τύπος της Remedy (μιλούσε για το Alan Wake και το Quantum Break σαν τα επόμενα αριστουργήματα του gaming)
θεωρεί πως είναι τόσο μπροστά και τόσο πρωτοπόρος αλλά μέχρι τώρα παραδίδει μετριότητες...
Ας μη μακρυγορώ και φεύγω από το θέμα... καταλαβαίνω λοιπόν αυτά που αναφέρεις περί πίεσης χρόνου κλπ. Θεμιτά όλα αυτά.
Απλά όταν ο Cage που είναι τόσο υπερφίαλος και "ολοκληρωμένος" ξαφνικά μιλά πως δεν πήραν χαμπάρι πως το DOF δεν ήταν τόσο καλό μέχρι που τους έκανε την παρατήρηση ο Cerny,
ε, εκεί για μένα κάπως το πράγμα ακούγεται αστείο. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλώ και εστιάζω και όχι πχ αν το έλεγε αυτό ένα άλλο στούντιο κάτω από πιέσεις κλπ.
Αν κατάλαβα καλά κιόλας, ο επικεφαλής για τα γραφικά βγήκε και είπε ανακρίβεια σχεδικά με την ανάλυση;