Θα είναι ΠΟΛΎ δύσκολος αγώνας με βροχούλα...
Printable View
Θα είναι ΠΟΛΎ δύσκολος αγώνας με βροχούλα...
Μαλλον προς τα εκεί οδεύει ο καιρός! Χαμός.
Πιστευω θα εχουμε εναν πολυ θεαματικο αγωνα σημερα,αν ολα πανε καλα....
Καλη επιτυχια σε ολους!!!!
Θα γουστάρουμε με αυτό το αυτοκίνητο και βροχή !!! :)
Ρε να πάρει. Στην πρώτη τριάδα να τελειώσω, στο μεσαίο σκαλοπάτι του βάθρου και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά άλλα το κόβω ολίγο, να τόσο δα..... ΧΛΩΜΌ!
Το συστημα των ποινων στο GT6 πρεπει να φτιαχτει ή να φυγει τελειως απο το παιχνιδι...ειδα ατομα που βγαιναν τελειως εκτος πιστας και εμενα επειδη ακουμπισα για μερικα χιλιοστα το πρασινο εξω απο το κερμπ πηρα ποινη....μετα νευριασα και αρχισαν τα λαθοι....Μακαρι στον επομενω αγωνα να τερματησω
Καλημερα κοσμε. Ωραιος αγωνας, ωραιες επιδοσεις! Ας περασουμε ομως στα σημαντικα. Ηλια, κατι πρεπει να κανουμε με αυτον τον καποιον Σταθη. Δε γινεται δηλαδη ρε παιδι μου... Δεν φτανει που δεν καταλαβαινει απο τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ και ποιος πρεπει να βγει νικητης ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... τωρα παει να χαλασει και τις παραδοσεις!!! Μα ειναι δυνατον να βρεχει και να μην κερδιζει συνεχεια ο ενας απο μας, με την κωδικη ονομασια "RainMan";;; Τι ειναι αυτα τα πραγματα...; Για σοβαρευτειτε λιγακι, ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
Τζαν, συμφωνουμε ολοι με αυτο που λες, στο Silverstone ειδικα ειναι ενα μπαχαλο οι ποινες... Την επομενη φορα ομως να εισαι πιο ψυχραιμος, κριμα ειναι να εγκαταλειπεις ετσι.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις παραδειγματισμού
Αλεξανδρε τις τελευταιες μερες με ολη αυτη την κουραση που εχω ειναι λιγο δυσκολο να ειμαι ηρεμος...ελπιζω σε κατι καλυτερα στον επομενο αγωνα
Τσαγάκι στην Αγγλία; Με βροχή;
Απαπαπά... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δεν ψηφίζουμε κανένα έκτακτο κανόνα, να του βάλουμε κανά διακοσάρι κιλά έρμα, μπας και δούμε άσπρη μέρα;
Τζανέτος σε καταλαβαίνω απόλυτα με το Silverstone. Κρίμα μια τόσο κλασσική και ενδιαφέρουσα πίστα να είναι τόσο κατεστραμμένη στο GT6.
Παιδιά, να αρχίσω να φοβάμαι;;;
Η ώρα του απολογισμού λοιπόν για το Silverstone.
Μπράβο Στάθη για ακόμη μια άξια, κυρίως λόγο στρατηγικής νίκη. Εεεε αυτόν τον μάγο ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΡΊΨΩ ΤΟ ΛΑΡΎΓΓΙ! :47:
Αλέξανδρε για άλλη μια φορά μπράβο στο βρόχινο και νομίζω ότι αν δεν διαφοροποιούσες την στρατηγική σου
καταμεσής του αγώνα μάλλον θα ήσουν στο μεσαίο σκαλί του βάθρου το οποίο, όμως Π Ρ Ο Ο Ρ Ι Ζ Ο Τ Α Ν για εμένα! Να πάρει ευχή! Πρέπει να βρω μάγο και για τα σένα!:scratch:
gtmen3000 με έπιασες αδιάβαστο! Ταχύτατος και με ταχύτερο γύρο αγώνα αλλά λάθος στρατηγική. Δεν μπόρεσα να δώ
το βίντεο καθότι ξέχασα να το αποθηκεύσω αλλά ίσως να μπορούσες καλύτερα σε αυτό τον αγώνα.
Brerakias ΠΑΡΑ πολύ καλός στη βροχούλα! Είδα ότι έχεις ταχύτητα στον προηγούμενο αγώνα αλλά εδώ, στη βροχή δεν σε περίμενα έτσι!
Χρηστάρα, ΦΑΓΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα μούτρα μας! Νομίζω ότι η ώρα για ολική αναβάθμιση πλησιάζει με ταχύς ρυθμούς!
saris_pan ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ ρε φίλε! Έχεις το ΣΩΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ και παλεύεις σε κάθε πίστα να βελτιωθείς ΠΑΝΤΑ με το χαμόγελο στα χείλη!
Με τον Χρήστο, όποτε βολεύει μαζευόμαστε και κάνουμε δοκιμές, προσομειώσεις κτλ όποιος είναι στο GT και θέλει, μπορεί να έρχεται στην παρέα
και να διασκεδάζουμε αλλά και να βοηθούμε αλλήλους, δεν είχαμε ποτέ κάτι κρυφό και δεν σκοπεύουμε να κρύψουμε κάτι από κανένα.
Σκοπός μας είναι να διασκεδάζουμε και φυσικά αυτό το κάνουμε καλύτερα με φίλους, είτε νέοι είτε παλιοί!
Εις το επανειδίν λοιπόν και πάμε για δεύτερο πνιγμό στο Αμέρικα αυτή τη φορά!
Πάντως ρε Αλέξανδρε πολύ θα ήθελα να ήξερα πως σχεδίασες το πάνε έλα στις πίστες!
Έχει τρελαθεί το logistics με τα πάνε έλα της ομάδας από την μια μεριά του πλανήτη στην άλλη και τις υπερατλαντικές πτήσεις! :e055gf::e040fdd::silly:
ΥΓ. Geopan ευτυχώς εσύ κατάλαβες τη σοβαρότητα των δηλώσεων μου και θα αποφύγεις, ορθώς πράξας δε και δεδήλωται κώλυμα, την Μαριδάκιον ΜΗΝΗΝ!!! :runrun::a022::yes::ice:
Πρώτα απ όλα, είσαι ωραίος!
:D
Εκτός από καλό τιμόνι ειναι και καλό υπολογιστικό μυαλό ο Στάθης απ οτι φαίνεται! Εγώ στον στρατηγικό τομέα τα εκανα μαντάρα. Δεν πειράζει όμως, έρχονται οι κυρώσεις.
:P
Ποιες πτήσεις μωρε! Δε μασάμε πουθενά λέμε! Μάζεψα τις πίστες και εκανα κλήρωση Ηλία, εκτός από την πίστα του Monaco που ταίριαζε 100% στο ρόκετ!
Παιδιά, διάβασα οτι θα εχει συντήρηση στο δίκτυο την Δευτέρα. Αυτό δε σημαίνει οτι θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μην έχετε πρόβλημα, ειναι να συνδεθείτε έστω και για λιγο αργά το βράδυ της Κυριακής. Συνήθως βοηθάει η σύνδεση λιγο πριν την έναρξη της συντήρησης.
Σημερα θα είμαι και εγώ στην προπόνηση!
Α καλά!
Δεν φτάνει που βρέχει στο Αμέρικα, σε ανύποπτο χρόνο, σε μια από τις επισκέψεις μου στον περίγυρο της πίστας
ανακάλυψα ότι παρά τη βροχή κάποιος ( ποίος άραγε...; :a036::a036::a036:) έχει τα ποτιστήρια του πρασίνου να λειτουργούν κανονικά! :d030:
Ένα θα δηλώσω ΜΟΝΟ...I'll be back! Πράγμα που σημαίνει ότι έχω ήδη προσλάβει νέο team μάγων..!:a045fgf:
εεε... Να ... Δηλαδή εμένα με πονάει η μέση μου ... και έχω πάθει και διάστρεμμα στο δεξί μου πόδι ... και με ταλαιπωρεί και μια τενοντίτιδα ... και με περιτρυγυρίζει και η γρίπη των γαλοπούλων ... και μήπως δε συμμετείχα αύριο, ... για να μην κινδυνεύσουν οι υπόλοιποι δηλαδής ... και μου είπε ο πρόεδρος πως είτε τρέξω είτε δεν τρέξω πάλι τα α....α μου θα πάρω ... και καλύτερα να μην κατέβει η ομάδα ...
Spoiler!
Πλάκα κάνω βέβαια.
Έχω μια απορία γιατί δεν έχω καταλάβει το σύστημα του καιρού. Βλέπω το εικονίδιο και βάζω 40% και 60% αντίστοιχα στον καιρό. Στο "weather changeability" και στο "surface water at race start" τι βάζουμε;
Γιώργο, μια και ουσιαστικά Έχω μείνει απροπόνητος, το απόγευμα, πρώτα ο Θεός, θα προσπαθήσω με όλη την παρέα φυσικά να κάνω μερικούς γύρους μήπως και αποκτήσουμε την αίσθηση της πίστας. Κανόνισε να έρθεις για παρεούλα
Γιώργο 40% ή 60% βάζεις στην υγρασία! Στην αλλαγή καιρού βάζεις σταθερός! Στις συνθήκες οτι και να βάλεις δεν εχει σημασία. Δεν αλλάζει κάτι.
Είμαστε εντός, όποιος θέλει και έχει λίγο χρόνο ας κοπιάσει.
Mπαιινωω :)