Ναι αλλα την επομενη φορα θα τα γραψεις εσυ... :P
Printable View
Ναι αλλα την επομενη φορα θα τα γραψεις εσυ... :P
Λοιπον, μετα απο τη πολυτιμη βοηθεια και επεξηγηση, διαφορων μελων εδω,για το πως λειτουργει το game sharing, η προσπαθεια εστεφθη με επιτυχια!!Ευχαριστω ολους!!
Εχω ακομη καποιες αποριες οπου ψαχνοντας τις προηγουμενες σελιδες δε βρηκα απαντηση στις εξης αποριες:
α)Εστω οτι μοιραζομαστε με ενα φιλο ενα τιτλο που πχ τον εχω αγορασει εγω. Ο φιλος που το πηρε, θελει για το συγκεκριμενο τιτλο να αγορασει ενα dlc για αυτον.Θα του παιζει κανονικα η θα πρεπει να μου δωσει σε εμενα τα χρηματα να το αγορασω εγω απο το δικο μου account και ν το παιξει μετα?
β)Μιας και θα μοιραζομαστε συχνα τιτλους μεσω game sharing με ενα φιλο, υπαρχει προβλημα με το να χω μονιμως το δικο μου account στο δικο μου ps4, deactivated και activated του φιλου, ενω εκεινος να εχει το δικο του account deactivated και το δικο μου activated στη δικη του κονσολα?
γ)Θελει ο φιλος τωρα να αγορασει ψηφιακα το GTA V, οπου θα χει, λογω pre order, καποια λεφτα αμεσως σε ονλαην και single player.Αν το κανουμε game sharing θα χω και γω τα εξτρα χρηματα?
Ισως σαν καλυτερη διατυπωση: αν πχ αγορασει ο ενας καποια εκδοση με παραπανω content εξαρχης, αυτοματως θα το μοιραστει και ο αλλος, η μονο το τιτλο χωρις το content?
Εΰχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!
α) Οι αγορες των DLC θεωρώ ότι πρεπει να γινονται από το προφίλ που αγόρασε το παιχνίδι.
β) πρόβλημα κανένα επί του παρόντος, μόνο εμπιστοσύνης.
γ) Τα bonus δίνονται μόνο στο account που αγόρασε το παιχνίδι, τα DLC ως επιπλέον περιεχόμενο εφόσον κατέβουν σε όλες τις κονσόλες, δουλεύουν για όλους τους χρήστες και λογαριασμούς.
α) Αν θελει να το αγορασει μονο εκεινος, θα φτιαξει ενα προφιλ που θα ταιριαζει το region με το προφιλ που κατεβασε το παιχνιδι και θα το κανει primary στη κονσολα του. Ετσι με το δικο του προφιλ θα παιζει κανονικα το παιχνιδι με το dlc.
β) Μα ετσι παραμενει το gamesharing και μοιραζεσαι το license. Δεν υπαρχει προβλημα και ετσι θα το αφησετε.
γ) Οτι αγοραζεται...μοιραζεται κιολας. Ειτε ειναι dlc, ειτε εξτρα χαρακτηρες μαζι με το pre-order κτλ.
στο γ) τα διάφορα ingame bonuses όπως τα λεφτά του GTAV που αναφέρει όμως λογικά όχι, αλλά μόνο στον λογαριασμό που κάνει την αγορά και μόνο την πρώτη φορά που θα το παίξει, κάνω λάθος;
Κανεις λάθος όλα φαίνονται και μπορείς να τα ξανά πάρεις οποτε γιατί όχι να μοιραστείς και τα extra απο pre-order.
Aν είναι dlc μοιράζονται, αν είναι κάποιος ingame κωδικός μόνο αυτός που τον βάζει.
Ξέρω εγώ; Γιατί δεν είναι DLC αλλά account associated stuff που ξεκλειδώνουν once στο login; Ειλικρινά δεν ξέρω, λογικά σύντομα θα μάθουμε για αυτά τα 1m. του GTAV αλλά σε κάνα δυο άλλα παιχνίδια τα bonuses ενεργοποιούνται και κλειδώνουν την πρώτη φορά στον λογαριασμό που τα δικαιούται και μετά τα βγάζει στο store ως unavailable για κατέβασμα ακόμη και στον ίδιο αυτό λογαριασμό.
χμ... Πρόλαβε στο ίδιο σκεφτικό και ο Οδυσσέας.
Εισαι σιγουρος γιαυτο γιατι μπαινουν στην λιστα σου ολα αυτα....δλδ αν παρω με το αμερικανικο λογαριασμο το GTAV με το κανονικο λογαριασμο δεν θα εχω τα μπονους απο pre-order (βασικα δεν το εχω κανει να δω).
Λοιπόν επειδή το κοίταξα και εγώ βλέπω ότι μοιράζονται και τα bonus απο pre-order.
Εβαλα το driveclub που το ειχα απο GR λογαριασμο να παιξω με αμερικανικο και ηταν μεσα τα αμαξια κανονικα......κατα 99% τα pre-order bonus υπαρχουν στην Download list σου,πουθενα αλλου μονο στην Download list και πρεπει να τα ψαξεις να τα βρεις με αναζητηση δεν βγαινουν,οποτε μπορει να τα κατεβασει και ο αλλος.
Δεν ξερω ισως μπορουν να μοιραστουν και τα network pass που ηταν στο ps3.
αν καταλαβα καλα δηλαδη δεν γινεται να κανουμε ενα αμερκανικο λογαριασμο
απο κεινου με ενα φιλο κ να παιζουμε τα παιχνιδια με το ευρωπαικο μας λογαριασμος
οπου ειναι ο κανονικος
Κατέβασα από το store πρίν μερικές μέρες το INFAMOUS Second Son και έδωσα τον λογαριασμό μου σε ένα φίλο μου να το κατεβάσει κι εκείνος. Εγώ κράτησα primary τον λογαριασμό ώστε να παίζω με όλα τα προφίλ μου. Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη τον είδα εκείνον να παίζει και αυτός με το κανονικο του προφίλ και όχι με αυτό που του έδωσα. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά?
Mε switch user.......Οδυσσέα καλός είμαι ε;;;:P
Είχα την εντύπωση ότι αυτός, ώντας secondary account, θα μπορούσε να παίζει μόνο με το συγκεκριμένο προφίλ. Αλλά όντως έκανε login με τον δικό μου και με μετά switch user και έπαιζε.
Όχι και εγώ έτσι παίζω CoD η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε μπορείς και πότε όχι μάλλον έχει να κάνει με το παιχνίδι.
Καλά όχι ότι έχει και σημασία απλά ο μπαγάσας μου κουνιέται τώρα ότι και καλά παίζει και αυτός κανονικά.
Δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά έχει τύχει να κάνω switch user και να μου βγάζει ειδοποίηση ότι μπορεί να παίξει μόνο αυτός που έτρεξε το παιχνίδι.
Μπορείς να παίξεις και online με switch user;;;....ρωτάω γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω online με το CoD αλλά για άλλο λόγο.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, μια στο τόσο κάνω switch user για να γράφω κανένα trophy στο odytsak_2.
Δοκίμασέ το με κανένα άλλο παιχνίδι.