Παιδια συγνωμη δεν εμπενα για μερικες μερες λογω τρεξιματος.Συνδρομες 12μηνες θα εχω μεχρι το τελος της εβδομαδος.H Paysafecard εχει εγκατασταθει περιμενουμε ακομα τη γραφειοκρατία :( .
Printable View
Κριμα ρε γαμωτο αναγκαστηκε ο φιλος και αγορασε συνδρομη μεσω psn...
Παναγιώτη ήθελα να βάλω 20 δολλάρια στο αμερικάνικο account και διαπίστωσα ότι συμφέρουν οι 10δόλλαρες
οπότε φέρθηκα γύφτικα και πήρα δύο αντί για μία 20δόλλαρη. :P
Πως γίνεται η μικρότερη κάρτα να είναι η φθηνότερη?
ακόμη και συνδρομή plus να θέλεις να βάλεις συμφέρει να αγοράσεις 10δόλλαρες και να κάνεις συνδρομή από το PS store.
Ναι δεν ειναι λογικο. Ακομα και 5 να παρεις γλυτωνεις 1,5 ευρο στη 50$.
Αλλα οδυσσεα δεν χρειαζοταν να το αναφερεις... :P
Mοναχοφάη... :a050::a050::a050:
Τωρα που θα βαλει την 50$=40 ευρο, θα σου πω εγω...
20 ευρο θα μου κοστισει το TLOU. Ντροπη...
(μη πεταχτει κανενας και ρωτησει πως θα το παρω 20 ευρο)
Ναι όντως οι 10$ ειναι σε καλή τιμή γιατι σε καποιες περιοδους γίνονται καλύτερες τιμές απο τις εταιρείες σε συγκεκριμένες κάρτες.Όπως για παραδειγμα ετρεχε μια προσφορα απο τη Sony Ελλάς πριν μερικους μηνες για τις καρτες συνδρομών η οποία σταματησε αλλά ακομα έχω κομματια και θα συνεχίσω την προσφορα μεχρι εξαντλησης των αποθεμάτων.Αυτή τη φορα βρήκα προσφορά σε κάρτες αμερικής 10$ και πηρα αρκετα κομάτια και ελπίζω στο μέλλον θα βρω και για άλλες κάρτες.Σε αυτό οφείλεται η ανωμαλία στις τιμές.Η κάρτα που αναλογικά βγαίνει μικρότερη η τιμη της ειναι σε προσφορά (ίσως εδω θα έπρεπε να βάλω και καποιο σηματακι που να το γραφει).
φιλε ποτε θα φερεις ελληνικες ετησιες?
Θυμάμαι που αναρωτιόμουν τί τους ήθελα τοοοοσους μήνες που είχα πάρει με την θρυλική προσφορά, σε 13 μερες λήγει!
Ο φίλος Maxplay δεν έχει στο site του και δεν εχουμε ενημέρωση για το πότε. Εναλλακτική λύση υπάρχει;
Δεν έχεις πάντως να χάσεις κάτι αν του κάνεις ένα τηλ ή έστω ένα μήνυμα στο κινητό.
ειναι αξιοπιστο;το εχει δοκιμασει καποιος απο το φορουμ;
Πιο αξιόπιστο ακόμα και από το ps store...
Ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμος ο τροπος πληρωμης paysafe?και ποτε θα παραλαβει νεες καρτες(γτ οι prepaid psn αμερικης 50$ και 10$ ειναι out of stock)..σκεφτομαι να βαλω plus και στο us account αξιζει τα 37 ευρω ή να κρατησω μονο το gr psn plus?απο θεμα παιχνιδιων free εννοω..
Κράτα το Ελληνικό plus.
Aπό τον Ιούνιο έχει αλλάξει τακτική το us plus και έχει πλέον κοινή γραμμή με το eu plus, τα ίδια παιχνίδια βάζουν.
Υπαρχει κανενα νεοτερο για το ποτε θα ξαναειναι διαθεσιμες οι ετησιες συνδρομες;
Xperia Z1
Όταν επιστρέψει από διακοπές... :p